• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı bat 15 Aralık peçeteye silince tozpembe leke geldi 5 gün var leke yerleşme olabilir bide bu ay hsg çekildim geç olursun diyorlardı
mmatmazellll mmatmazellll @endorin

Hayırlısı olsun canım ben ilk gebeligimde de ilk kullandigim ay hamile kaldım. Bunda da 4. Ay hamile kaldım ilk ikisi tutturamadik ovülasyonu, sonraki ay tutturduk gebelik tutmadı, 4. Ay oldu sonunda 🥲

Şöyle oluyor regl olacağım günü net bildigin için acaba kalmıyor içinde. İnşallah bu ay o ay olur senin için de ❤️
Aynen bende bunu istiyorum işte doktorumda 4 ay süre tanıdı en azından günlerimi bilip öyle deneyeyim acabada kalamyalım istedim dileğin için cok teşekkür ederim 🙏🏻 uğurlu gel inşallah

Kızlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı bat 15 Aralık peçeteye silince tozpembe leke geldi 5 gün var leke yerleşme olabilir bide bu ay hsg çekildim geç olursun diyorlardı
mmatmazellll mmatmazellll @endorin
Canm ben hıc yaşamadım ama zaten yerleşme kanaması da reglden 5 6 gün öncesinde olan biseymis akıntı kırmızıya dönerse regl ama dönmezse aynı renkte ve az miktarda gelirse yerleşme kanaması oluyo istersen bı kaç gün daha sık dişini test yap

Bende yumurtlama günü denediğin halde olmaması normal değil diye kafayı yemiştim kaç gün normal mi Yani
Tabiki canım o kadar normal ki 😂 yoksa herkes şıp diye hamile kalırdı 🙈 her ay gebelik ihtimali %25-30 ihtimal. Aslında düşük bir ihtimal yani o yüzden stres yapıp kendiji germe hep olursa olur olmazsa bir daha deneriz kafasında yaparsan daha rahat ve keyifli geçer sürecin ❤️

canım ben pazar günü ovulasyon testi yaptım pik çıktı baya bi bugün gene yaptım hafif silik çıktı dr a gittim kontrole ama yumurtam 25 mm 🫣 inşAllah çatlar diye umut ediyorum bakalım yarınki test ne gösterecek testlerimde bunlar
Hangi uygulama acaba

Tabiki canım o kadar normal ki 😂 yoksa herkes şıp diye hamile kalırdı 🙈 her ay gebelik ihtimali %25-30 ihtimal. Aslında düşük bir ihtimal yani o yüzden stres yapıp kendiji germe hep olursa olur olmazsa bir daha deneriz kafasında yaparsan daha rahat ve keyifli geçer sürecin ❤️
Sizde yerleşme kanaması oldumu

Evet ya çok haklısınız bu ay bu kafayla yapıcam 😂😂

Aynen bende bunu istiyorum işte doktorumda 4 ay süre tanıdı en azından günlerimi bilip öyle deneyeyim acabada kalamyalım istedim dileğin için cok teşekkür ederim 🙏🏻 uğurlu gel inşallah
Canm muhtemelen bu ay seninle çok yakın tarihlerde ilerliycez bat tarihlerimiz fln da çok yakın senin regl bittimi🥹

Yumurtlama gördükten sonra ki bir hafta mi canm
Kuzum gördükten sonraki hafta değil ben tahmini Ovu kızarıklığına göre hareket ettim takip ettim ilk zamanlar baktım kızarmaya başladı başladım gün aşırı ilişkiye 4 gün sonra yakaladım piki zaten pik ondan sonraki gün ve diğer günü de değerlendirdim

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-02-16-36-447_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2024-12-10-02-16-36-447_com.bm.android.thermometer.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 55
Back