- 3 Nisan 2019
- 959
- 368
- 103
- 38
tamam canım inşAllah hayırlısıTam silik olunca catlıyor galiba dedigim gbi benmde bçcok bilgim yok ama bu günleri mutlaka degerlendirin ve kalcayı ilişki bitrrmez 1 2 dakika kaldırın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım inşAllah hayırlısıTam silik olunca catlıyor galiba dedigim gbi benmde bçcok bilgim yok ama bu günleri mutlaka degerlendirin ve kalcayı ilişki bitrrmez 1 2 dakika kaldırın
Aynen bende bunu istiyorum işte doktorumda 4 ay süre tanıdı en azından günlerimi bilip öyle deneyeyim acabada kalamyalım istedim dileğin için cok teşekkür ederim uğurlu gel inşallahHayırlısı olsun canım ben ilk gebeligimde de ilk kullandigim ay hamile kaldım. Bunda da 4. Ay hamile kaldım ilk ikisi tutturamadik ovülasyonu, sonraki ay tutturduk gebelik tutmadı, 4. Ay oldu sonunda
Şöyle oluyor regl olacağım günü net bildigin için acaba kalmıyor içinde. İnşallah bu ay o ay olur senin için de
Canm ben hıc yaşamadım ama zaten yerleşme kanaması da reglden 5 6 gün öncesinde olan biseymis akıntı kırmızıya dönerse regl ama dönmezse aynı renkte ve az miktarda gelirse yerleşme kanaması oluyo istersen bı kaç gün daha sık dişini test yapKızlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı bat 15 Aralık peçeteye silince tozpembe leke geldi 5 gün var leke yerleşme olabilir bide bu ay hsg çekildim geç olursun diyorlardı
mmatmazellll @endorin
Tabiki canım o kadar normal ki yoksa herkes şıp diye hamile kalırdı her ay gebelik ihtimali %25-30 ihtimal. Aslında düşük bir ihtimal yani o yüzden stres yapıp kendiji germe hep olursa olur olmazsa bir daha deneriz kafasında yaparsan daha rahat ve keyifli geçer sürecinBende yumurtlama günü denediğin halde olmaması normal değil diye kafayı yemiştim kaç gün normal mi Yani
Hangi uygulama acabacanım ben pazar günü ovulasyon testi yaptım pik çıktı baya bi bugün gene yaptım hafif silik çıktı dr a gittim kontrole ama yumurtam 25 mm inşAllah çatlar diye umut ediyorum bakalım yarınki test ne gösterecek testlerimde bunlar
Sizde yerleşme kanaması oldumuTabiki canım o kadar normal ki yoksa herkes şıp diye hamile kalırdı her ay gebelik ihtimali %25-30 ihtimal. Aslında düşük bir ihtimal yani o yüzden stres yapıp kendiji germe hep olursa olur olmazsa bir daha deneriz kafasında yaparsan daha rahat ve keyifli geçer sürecin
Evet ya çok haklısınız bu ay bu kafayla yapıcamTabiki canım o kadar normal ki yoksa herkes şıp diye hamile kalırdı her ay gebelik ihtimali %25-30 ihtimal. Aslında düşük bir ihtimal yani o yüzden stres yapıp kendiji germe hep olursa olur olmazsa bir daha deneriz kafasında yaparsan daha rahat ve keyifli geçer sürecin
Canım ben hiçbir gebeligimde yaşamadım yerleşme kanamasıSizde yerleşme kanaması oldumu
Canm muhtemelen bu ay seninle çok yakın tarihlerde ilerliycez bat tarihlerimiz fln da çok yakın senin regl bittimiAynen bende bunu istiyorum işte doktorumda 4 ay süre tanıdı en azından günlerimi bilip öyle deneyeyim acabada kalamyalım istedim dileğin için cok teşekkür ederim uğurlu gel inşallah
Ben elendim canım.Selam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Ben bugünü değerlendiremedim ya bir takım sorunlar oldu çok mu sıkıntı olur dünü değerlendirdimCanım ben hiçbir gebeligimde yaşamadım yerleşme kanaması
Yok kız olmaz dünü değerlendirdiysen.Ben bugünü değerlendiremedim ya bir takım sorunlar oldu çok mu sıkıntı olur dünü değerlendirdim
Yumurtalara haftasını full değerlendir kuzum ben öyle yaptımYaa geçen ay kullandım onu bu ay da bu olsun dedm bilemedim ya inşallah iyi sonuç alırım zaten günaşırı ilişki düşünüyorum yakalarım inşallah
Yumurtlama gördükten sonra ki bir hafta mi canmYumurtalara haftasını full değerlendir kuzum ben öyle yaptım
Kuzum gördükten sonraki hafta değil ben tahmini Ovu kızarıklığına göre hareket ettim takip ettim ilk zamanlar baktım kızarmaya başladı başladım gün aşırı ilişkiye 4 gün sonra yakaladım piki zaten pik ondan sonraki gün ve diğer günü de değerlendirdimYumurtlama gördükten sonra ki bir hafta mi canm
femometer canımHangi uygulama acaba
Canım benim testler boyleydiEldorin canım senin hsmile kaldığın aydaki ovulasyon testini atarmısın
seninde benimki gibş baya koyuymuş testin canımCanım benim testler boyleydi