• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Haftalık kontrol günü kizlaaaaar 📣
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

B Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
@EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
@aist123
Ben maalesef reg oldum gecen ay is yogunlugundan yazamadim bildirim de gelmedi kapaliymis kusura bakma canim :( 3 gun erken geldi 21 kasimda regl oldum

Ben maalesef reg oldum gecen ay is yogunlugundan yazamadim bildirim de gelmedi kapaliymis kusura bakma canim :( 3 gun erken geldi 21 kasimda regl oldum
Anladım canım. Hiç sorun değil. Devam edecek misin denemeye. Listede kalmaya devam etmek istiyor musun? İstiyorsan son adet tarihine ek olarak bekleneninde yaz guncelleyelim ❤️

Anladım canım. Hiç sorun değil. Devam edecek misin denemeye. Listede kalmaya devam etmek istiyor musun? İstiyorsan son adet tarihine ek olarak bekleneninde yaz guncelleyelim ❤️
Evet devam edicem olana kadar inşallah 🌸
Sat 21 kasim
Bat 22 Aralık yumurtlama bilmiyorum :) regl uygulamasinda 8 Aralık diyo,
Her ay yeni bir umut bu ay cok ustune dusunmeden gun asiri denedik 1 araliktan beri ☺️

Evet devam edicem olana kadar inşallah 🌸
Sat 21 kasim
Bat 22 Aralık yumurtlama bilmiyorum :) regl uygulamasinda 8 Aralık diyo,
Her ay yeni bir umut bu ay cok ustune dusunmeden gun asiri denedik 1 araliktan beri ☺️
Harikasın canım ❤️ iyi yapmışsınız inşallah bu ay güzel haberi alırsın 🥰

Back