• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eklentiler

• IMG_9110.jpeg
    IMG_9110.jpeg
    350 KB · Görüntüleme: 57
seninde benimki gibş baya koyuymuş testin canım
Sorma canım o kadar sövdüm ki diğer üç ay, işte hiç belli olmuyo ne biçim test bu , böyle pik mi olur falan diye 🤦 son ay beni utandırdı 😂 çok güzel koyu koyu çıktı 🥰 meğer testle değil benimle alakaliymis 😂

Sorma canım o kadar sövdüm ki diğer üç ay, işte hiç belli olmuyo ne biçim test bu , böyle pik mi olur falan diye 🤦 son ay beni utandırdı 😂 çok güzel koyu koyu çıktı 🥰 meğer testle değil benimle alakaliymis 😂
maşAllah ne güzel çift çizgiler 🥰 sonuda güzel oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşAllah canım 🧿💙💐

maşAllah ne güzel çift çizgiler 🥰 sonuda güzel oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşAllah canım 🧿💙💐
Çok sağol canım amin darısı başına seninde maşallah güzel çıkmış inşallah devamı da hayırlı haber olur 🥰

Canım benim 10 gün gecikmem var testler negatif

Merhaba 6 kasım son adet günüm şuan hamileyim 4 haftalık bu kervana bende katılabiliyor muyumm😇
Hoşgeldin canım burası gebe kalmaya calişanlarin grubu seni direk şuraya alalım

Yani sabah 5-6 spermlerin en sağlıklı olduğu zaman diyorlar ama bu kadar her şeyi ince eleyip sık dokumak bence çok daha zorlaştırıyor gebe kalmayı. Yani bence bir sperm probleminyoksa yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmak yeterli saati ve şekli pek önemli değil 🙈
Merhaba eldorin.. Bata ortalama 1-2 gün var erken gebelik testi yaptım ama 5 dk da silik çıktı.. Olumsuz o kadar şey okudum ki yalancı pozitif vs sevinemiyorum 😐 artimed markası.. Bilen var mı?

Merhaba eldorin.. Bata ortalama 1-2 gün var erken gebelik testi yaptım ama 5 dk da silik çıktı.. Olumsuz o kadar şey okudum ki yalancı pozitif vs sevinemiyorum 😐 artimed markası.. Bilen var mı?
Günaydın canım,

Artimed yalancı çıkarabiliyor diyorlar. Ben hiç kullanmadim, deneyeimlemedim. Fotoğrafını atsana testin bakalım. Bir de bugün başka bir erken gebelik testi al onunla da yap emin olmak için

Günaydın canım,

Artimed yalancı çıkarabiliyor diyorlar. Ben hiç kullanmadim, deneyeimlemedim. Fotoğrafını atsana testin bakalım. Bir de bugün başka bir erken gebelik testi al onunla da yap emin olmak için
İlk 5 dk da çıktı bu 😐 ben mi yanlış görüyorum.. Yaşım 41 doktorlar doğal yolla gebelik olmaz tüp bebek dedi sanırım yalancı pozitif

Eklentiler

• IMG_20241210_080418_160.jpg
    IMG_20241210_080418_160.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın canım,

Burada daha net sanırım.

Eklentiler

• IMG_20241210_084955_337.jpg
    IMG_20241210_084955_337.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım çizgi görünüyor ama başka bir marka daha alıp onunla da yaparsan yalancı mı değil mi anlaşılır ❤️
Doktorumu aradım canım hiç uğraşma evde git kan testi ver 5 in üzerindeyse gebesin hemen düşük önleyici ilaç başlayalım varsa dedi. Bana tüp bebek demiştin dedim taktiri ilahi dedi

Back