- 3 Nisan 2019
- 959
- 368
- 103
- 38
benimde böyle en üstteki bugünCanım benim testler boyleydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde böyle en üstteki bugünCanım benim testler boyleydi
Sorma canım o kadar sövdüm ki diğer üç ay, işte hiç belli olmuyo ne biçim test bu , böyle pik mi olur falan diye son ay beni utandırdı çok güzel koyu koyu çıktı meğer testle değil benimle alakaliymisseninde benimki gibş baya koyuymuş testin canım
Canım 8 Aralık yumurtlama 9 Aralık çatlama görünüyor ama ben biliyorsun artık yorum yapamıyorumbenimde böyle en üstteki bugün
maşAllah ne güzel çift çizgiler sonuda güzel oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşAllah canımSorma canım o kadar sövdüm ki diğer üç ay, işte hiç belli olmuyo ne biçim test bu , böyle pik mi olur falan diye son ay beni utandırdı çok güzel koyu koyu çıktı meğer testle değil benimle alakaliymis
Çok sağol canım amin darısı başına seninde maşallah güzel çıkmış inşallah devamı da hayırlı haber olurmaşAllah ne güzel çift çizgiler sonuda güzel oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşAllah canım
olsun bana yap sıkıntı yok canım çatlama gözüküyoda hani çatlamamış bu gittim gördüm ekrandaCanım 8 Aralık yumurtlama 9 Aralık çatlama görünüyor ama ben biliyorsun artık yorum yapamıyorum
amin canım hayırlısıyla inşAllahCanım 8 Aralık yumurtlama 9 Aralık çatlama görünüyor ama ben biliyorsun artık yorum yapamıyorum
Belki başka bir yumurta büyümüş catlamistir bazen iki üç tane büyüyor biri çatlıyor ya öyle olmuştur belkiolsun bana yap sıkıntı yok canım çatlama gözüküyoda hani çatlamamış bu gittim gördüm ekranda
biliyonmu benimde aklıma geldi o inankiBelki başka bir yumurta büyümüş catlamistir bazen iki üç tane büyüyor biri çatlıyor ya öyle olmuştur belki
Canım benim 10 gün gecikmem var testler negatifSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Tesekkurler canimmSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
@zuzuzezezizi @EGE333 @aist123 Mevsimm34 @vera3737 @yesilelma13 @hello06 @jelibon9526 @dragonfly1 @Renkkkkk @derindenizmavisi minnosellaa @Caglisko @kizilsaclikiz1313 @annqell
[/TR]
[/TABLE]
Selam kızlaaaar
[/QUOTE]
Ben elendim canım , diğer ay inşallahSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Hoşgeldin canım burası gebe kalmaya calişanlarin grubu seni direk şuraya alalımMerhaba 6 kasım son adet günüm şuan hamileyim 4 haftalık bu kervana bende katılabiliyor muyumm
Merhaba eldorin.. Bata ortalama 1-2 gün var erken gebelik testi yaptım ama 5 dk da silik çıktı.. Olumsuz o kadar şey okudum ki yalancı pozitif vs sevinemiyorum artimed markası.. Bilen var mı?Yani sabah 5-6 spermlerin en sağlıklı olduğu zaman diyorlar ama bu kadar her şeyi ince eleyip sık dokumak bence çok daha zorlaştırıyor gebe kalmayı. Yani bence bir sperm probleminyoksa yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmak yeterli saati ve şekli pek önemli değil
Günaydın canım,Merhaba eldorin.. Bata ortalama 1-2 gün var erken gebelik testi yaptım ama 5 dk da silik çıktı.. Olumsuz o kadar şey okudum ki yalancı pozitif vs sevinemiyorum artimed markası.. Bilen var mı?
İlk 5 dk da çıktı bu ben mi yanlış görüyorum.. Yaşım 41 doktorlar doğal yolla gebelik olmaz tüp bebek dedi sanırım yalancı pozitifGünaydın canım,
Artimed yalancı çıkarabiliyor diyorlar. Ben hiç kullanmadim, deneyeimlemedim. Fotoğrafını atsana testin bakalım. Bir de bugün başka bir erken gebelik testi al onunla da yap emin olmak için
Burada daha net sanırım.Günaydın canım,
Artimed yalancı çıkarabiliyor diyorlar. Ben hiç kullanmadim, deneyeimlemedim. Fotoğrafını atsana testin bakalım. Bir de bugün başka bir erken gebelik testi al onunla da yap emin olmak için
Canım çizgi görünüyor ama başka bir marka daha alıp onunla da yaparsan yalancı mı değil mi anlaşılırBurada daha net sanırım.
Doktorumu aradım canım hiç uğraşma evde git kan testi ver 5 in üzerindeyse gebesin hemen düşük önleyici ilaç başlayalım varsa dedi. Bana tüp bebek demiştin dedim taktiri ilahi dediCanım çizgi görünüyor ama başka bir marka daha alıp onunla da yaparsan yalancı mı değil mi anlaşılır