- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Bir gebenin günlüğü gebelik testleri bilemedim kuzum erken gebelik varsa yap inşallah bebiştirYok sadece beyaz çizgi vardı o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gebenin günlüğü gebelik testleri bilemedim kuzum erken gebelik varsa yap inşallah bebiştirYok sadece beyaz çizgi vardı o kadar
Bu marka iyi değil mi ya ben bu ay o markanın ovülasyon testini aldımBir gebenin günlüğü gebelik testleri bilemedim kuzum erken gebelik varsa yap inşallah bebiştir
Kuzum keşke innovata alsaydın ben çok memnunum çok hassas bi test yorumlaması da kolay diğerlerine göreBu marka iyi değil mi ya ben bu ay o markanın ovülasyon testini aldım
Yaa geçen ay kullandım onu bu ay da bu olsun dedm bilemedim ya inşallah iyi sonuç alırım zaten günaşırı ilişki düşünüyorum yakalarım inşallahKuzum keşke innovata alsaydın ben çok memnunum çok hassas bi test yorumlaması da kolay diğerlerine göre
Bu ay olucak inşallah canım olumlu düşün akışa bırak senin regl nezman bitiyor sonunda benmki yarın bitmiş oluyorYaa geçen ay kullandım onu bu ay da bu olsun dedm bilemedim ya inşallah iyi sonuç alırım zaten günaşırı ilişki düşünüyorum yakalarım inşallah
Sipariş verdim gelsin de onunla da yapacağımBir gebenin günlüğü gebelik testleri bilemedim kuzum erken gebelik varsa yap inşallah bebiştir
Yakaladsin canım sen ovülasyon testini aslında şöyle düşün. Ne zaman test yapacağını ogrenmekmicin yapıyormuş gibi düşün. İlişkilerini ona göre belirleyip strese girme bir boş bir dolu deverlndir gene. Bir de ovulasyon oldu mu olmadı mı onu bilmek açısından iyi oluyorYaa geçen ay kullandım onu bu ay da bu olsun dedm bilemedim ya inşallah iyi sonuç alırım zaten günaşırı ilişki düşünüyorum yakalarım inşallah
Bende ovü testi aldım içinden çıktı gebeliğiBu marka iyi değil mi ya ben bu ay o markanın ovülasyon testini aldım
Kesinlikle öyle çok önemli bı durum olmadığı sürece bu ay hep bı dolu bı boş şeklinde ilerliycem rabbim nasip eder inşallah bu ayYakaladsin canım sen ovülasyon testini aslında şöyle düşün. Ne zaman test yapacağını ogrenmekmicin yapıyormuş gibi düşün. İlişkilerini ona göre belirleyip strese girme bir boş bir dolu deverlndir gene. Bir de ovulasyon oldu mu olmadı mı onu bilmek açısından iyi oluyor
Yeni mi aldın canmBende ovü testi aldım içinden çıktı gebeliği
Katılıyorum oyuzden bende buay ilkdefa testle denemeye karar verdim ve sipariş verdim bugün bakalım hayırlısıYakaladsin canım sen ovülasyon testini aslında şöyle düşün. Ne zaman test yapacağını ogrenmekmicin yapıyormuş gibi düşün. İlişkilerini ona göre belirleyip strese girme bir boş bir dolu deverlndir gene. Bir de ovulasyon oldu mu olmadı mı onu bilmek açısından iyi oluyor
Evet öyle bende burda ögrendim kadarıyla koyu cıkan çatlama siliklesşince çatlama gerçekleşmiş oluyor ve bu 3 gün önemli ilişki günleri diye biliyorum blmiyorum yanlış mı bildiklerimbakalım benim yarın ovulasyon testim nasıl çıkacak eğer silikleştiyse çatladımı kabul edicem kafam karıştı yemin ederim
canım ben pazar günü ovulasyon testi yaptım pik çıktı baya bi bugün gene yaptım hafif silik çıktı dr a gittim kontrole ama yumurtam 25 mm inşAllah çatlar diye umut ediyorum bakalım yarınki test ne gösterecek testlerimde bunlarEvet öyle bende burda ögrendim kadarıyla koyu cıkan çatlama siliklesşince çatlama gerçekleşmiş oluyor ve bu 3 gün önemli ilişki günleri diye biliyorum blmiyorum yanlış mı bildiklerim
Hayırlısı olsun canım ben ilk gebeligimde de ilk kullandigim ay hamile kaldım. Bunda da 4. Ay hamile kaldım ilk ikisi tutturamadik ovülasyonu, sonraki ay tutturduk gebelik tutmadı, 4. Ay oldu sonundaKatılıyorum oyuzden bende buay ilkdefa testle denemeye karar verdim ve sipariş verdim bugün bakalım hayırlısı
Tam silik olunca catlıyor galiba dedigim gbi benmde bçcok bilgim yok ama bu günleri mutlaka degerlendirin ve kalcayı ilişki bitrrmez 1 2 dakika kaldırıncanım ben pazar günü ovulasyon testi yaptım pik çıktı baya bi bugün gene yaptım hafif silik çıktı dr a gittim kontrole ama yumurtam 25 mm inşAllah çatlar diye umut ediyorum bakalım yarınki test ne gösterecek testlerimde bunlar
Bende yumurtlama günü denediğin halde olmaması normal değil diye kafayı yemiştim kaç gün normal mi YaniHayırlısı olsun canım ben ilk gebeligimde de ilk kullandigim ay hamile kaldım. Bunda da 4. Ay hamile kaldım ilk ikisi tutturamadik ovülasyonu, sonraki ay tutturduk gebelik tutmadı, 4. Ay oldu sonunda
Şöyle oluyor regl olacağım günü net bildigin için acaba kalmıyor içinde. İnşallah bu ay o ay olur senin için de
EvetYeni mi aldın canm