2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ya benim sarıya dönük akıntım var sanırım enfeksiyon oldu. Adet oldum sanıyorum WC ye gidiyorum bakıyorum bişey yok

Bugün ateşim düştü, kahverengi akıntı da geldi. Yarın eefl olurum yani. Bu ay da olmadı. Zaten çift taraflı çikolata kistim var belli ki doğal yoldan hamile kalamıycam ben. Olmuyor olmayacak da. Artık bu gerçeği kabullendim. Her adet olduğumda olduğu gibi yine kontrole gidicem bakalım doktor bu sefer ne diyecek.

Kızlar adetıme 9 gün var daha. 2 gündür sankı adet olacak mişim gibi hissediyorum kaşık agarım var sizce nedeni ne olabilir yumurtlama derdim ama bir hafta önce çatlama oldu yardım lütfen

Evet canım en az 3 gün cinsel perhiz öneriliyor. Örneği verirken de kendi boşalması, tükürük dahil dışardan hiç bir şey kullanmaması gerekiyor

Merhabalar, prodoctor erken gebelikte silik çizgi görünce kan verdim beta 11 çıktı. Bu değerle yükselip gebelik devam ediyor mu?

Laboquick marka testle denedim sabah erken gebelik olmadığı için mi çikmadi acaba adetime 4 gün var

Estağfurullah ne demek. Siz yumurtlama gününüzü hesaplıyorsunuz sanırım
Yok ben yumurtlamayı yaşadım, merak ettiğim yumurtlamadan bir kaç gün sonra yine yumurtalık sancısı çeken var mı? Sanki yine çatlayacakmış gibi, ama ovülasyon testi koyu değil ve Ovülasyon akıntım da yok.

Bu döngümde oldu bana 1 aralıkta yumurtlama oldu geçen hafta regl sancısı gibi sancı ve aralıklı kasık ağrılarım oldu ama şu an geçti. Ben de merak ediyorum anlamadım açıkçası yerleşme kaynaklı mı acaba diye düşündüm ama öyle olsa geçmezdi herhalde senin devam ediyor mu?

Ben yaşadım bu ay kasıklarımda

Kızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-09-11-26-12-455_com.miui.gallery.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 43
Görünüyor canım kan vermeye git bence

Canım gölge gibi bir çizgi var ama henüz pozitif demek için erken 2 gün sonra tekrarla testi eğer tekrar pozitif görürsen adet gecikmesinin ardından kan testi ver

Kasık ağrısı, adet sancısı bunlar hep var aylardır. Ama bariz bir yumurtalıktan sancım da var. O kasık ağrısı ve adet sancıları muhtemelen spermler yüzünden oluyor. Bir tür kasılmaya sebep oluyorlar diye düşünüyorum. Fakat yumurtalık sancısı neden oluyor ovülasyona rağmen onu anlayamadım.

Canım gölge gibi bir çizgi var ama henüz pozitif demek için erken 2 gün sonra tekrarla testi eğer tekrar pozitif görürsen adet gecikmesinin ardından kan testi ver
Teşekkür ederim canım yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapıcam bugün yaptığım ilk idrarla değildi çok fark eder mi bilmiyorum

Teşekkür ederim canım yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapıcam bugün yaptığım ilk idrarla değildi çok fark eder mi bilmiyorum
Yani hem beta biraz daha artacağı hem de idrar daha konsantre olacağı için ve erken gebelik testi de daha hassas olduğu için daha belirgin bir çizgi çıkma ihtimali var

benimde 4 gün var ama 10 dk beklemedim çıkmadı bişey sabah ilk idrar değildi erken gebelik olmadığı için mi ki erken mi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…