Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en az 3 gün cinsel perhiz öneriliyor. Örneği verirken de kendi boşalması, tükürük dahil dışardan hiç bir şey kullanmaması gerekiyorBirde eşimin
Merhabalar benim bi sorum olacaktı ya biz eşimin sperm testini tekrarlıyoruz da küçük bi şehirde yaşıyoruz bi tane hastane var zaten ordada öyle bi oda yok kutuyu verip eve gönderiyorlar yarım saat içinde götürüyoruz zaten ama eşime ilişkiye girmeyin felan dememiş cuma girin bide pazartesi 9.da girn 9.30 da getirin demiş ama bazıları ilişki olmuycak eşin kendi boşalsın diyo kafam karıştı ama doktor öyle demedi napmamız gerek
Koyu kahverengi, aynı adetin ilk başlangıcı gibiydi. Hala devamı gelmedi bu aradaMerhaba ne renkti acaba?
Allah sağlikla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah darisi bizlere çok sevindim adınızaMerhabalar, prodoctor erken gebelikte silik çizgi görünce kan verdim beta 11 çıktı. Bu değerle yükselip gebelik devam ediyor mu?
Yok ben yumurtlamayı yaşadım, merak ettiğim yumurtlamadan bir kaç gün sonra yine yumurtalık sancısı çeken var mı? Sanki yine çatlayacakmış gibi, ama ovülasyon testi koyu değil ve Ovülasyon akıntım da yok.Estağfurullah ne demek. Siz yumurtlama gününüzü hesaplıyorsunuz sanırım
Bu döngümde oldu bana 1 aralıkta yumurtlama oldu geçen hafta regl sancısı gibi sancı ve aralıklı kasık ağrılarım oldu ama şu an geçti. Ben de merak ediyorum anlamadım açıkçası yerleşme kaynaklı mı acaba diye düşündüm ama öyle olsa geçmezdi herhalde senin devam ediyor mu?Hanımlar ben bir şey merak ediyorum, yumurtlama gerçekleşti ve aradan bir kaç gün geçti, yumurtalıklarınızda sancı oluyor mu? Mesela tek taraflı? Ama akıntı yok, sadece sancı sanki yumurtlama dönemi sancısı gibi. Ovülasyon Testi yapıyorum öyle çok koyu değil. Sizde de oluyor mu merak ettim, neye yormak lazım.
Ben yaşadım bu ay kasıklarımdaYok ben yumurtlamayı yaşadım, merak ettiğim yumurtlamadan bir kaç gün sonra yine yumurtalık sancısı çeken var mı? Sanki yine çatlayacakmış gibi, ama ovülasyon testi koyu değil ve Ovülasyon akıntım da yok.
Görünüyor canım kan vermeye git benceKızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor
Canım gölge gibi bir çizgi var ama henüz pozitif demek için erken 2 gün sonra tekrarla testi eğer tekrar pozitif görürsen adet gecikmesinin ardından kan testi verKızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor
Kasık ağrısı, adet sancısı bunlar hep var aylardır. Ama bariz bir yumurtalıktan sancım da var. O kasık ağrısı ve adet sancıları muhtemelen spermler yüzünden oluyor. Bir tür kasılmaya sebep oluyorlar diye düşünüyorum. Fakat yumurtalık sancısı neden oluyor ovülasyona rağmen onu anlayamadım.Bu döngümde oldu bana 1 aralıkta yumurtlama oldu geçen hafta regl sancısı gibi sancı ve aralıklı kasık ağrılarım oldu ama şu an geçti. Ben de merak ediyorum anlamadım açıkçası yerleşme kaynaklı mı acaba diye düşündüm ama öyle olsa geçmezdi herhalde senin devam ediyor mu?
Teşekkür ederim canım yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapıcam bugün yaptığım ilk idrarla değildi çok fark eder mi bilmiyorumCanım gölge gibi bir çizgi var ama henüz pozitif demek için erken 2 gün sonra tekrarla testi eğer tekrar pozitif görürsen adet gecikmesinin ardından kan testi ver
Yarın erken gebelik testi yapıcam canım onda da çıkarsa gidicemGörünüyor canım kan vermeye git bence
Yani hem beta biraz daha artacağı hem de idrar daha konsantre olacağı için ve erken gebelik testi de daha hassas olduğu için daha belirgin bir çizgi çıkma ihtimali varTeşekkür ederim canım yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapıcam bugün yaptığım ilk idrarla değildi çok fark eder mi bilmiyorum
Ayy inşallah canım yaYani hem beta biraz daha artacağı hem de idrar daha konsantre olacağı için ve erken gebelik testi de daha hassas olduğu için daha belirgin bir çizgi çıkma ihtimali var