• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-12-18-42-52-407_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-01-12-18-42-52-407_com.niksoftware.snapseed.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-01-12-18-41-45-477_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-01-12-18-41-45-477_com.niksoftware.snapseed.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 25
Dua edin canım Ekim'de kimyasal oldu bu sefer inşallah gebeyimdir ve sağlıklıdır sabah ilk idrarla daha net sonuç alırım
Yaa ben de geçen ay kimyasal geçirdim. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşun, hiç sıkıntı görmeden🤲Siz de bana çok dua edin lütfen inşallah ben de sağlıklı bir gebelik görürüm 🤲

Dua edin canım Ekim'de kimyasal oldu bu sefer inşallah gebeyimdir ve sağlıklıdır sabah ilk idrarla daha net sonuç alırım
İnşallah sağlıklıdır Allah aratmasın 😍Kimyasalda kanaman nasıl başladı canım benim bugün gecikmenin dördüncü günü çok fazla hareket ettim ağırlık kaldırdım bugün açık kahve çamur gibi akıntı geldi regl gecikmesi bu kadar olmazdı testte adetten önce yaptım çıkmamıştı yarın yapmayı planlıyordum testi ama bu akıntı gelince acaba kimyasal olabilir mi dedim 😭

Kimyasalda kanaman nasıl başladı canım benim bugün gecikmenin dördüncü günü çok fazla hareket ettim ağırlık kaldırdım bugün açık kahve çamur gibi akıntı geldi regl gecikmesi bu kadar olmazdı testte adetten önce yaptım çıkmamıştı yarın yapmayı planlıyordum testi ama bu akıntı gelince acaba kimyasal olabilir mi dedim 😭
Canım ben 3 haftalık gebe oldugumu öğrendim iki gün sonra birden kanamam başladı bildiğin adet gibi birden geldi ve sancı beni mahvetti

Canım ben 3 haftalık gebe oldugumu öğrendim iki gün sonra birden kanamam başladı bildiğin adet gibi birden geldi ve sancı beni mahvetti
Benimde sancım var geçen boş gebeliğimde de bu akıntı gelmişti testte yapmadım sanırım yine bir şeyler ters gidiyor 😐

Ayy hadi

inşallah var gibi ya kaç gün var
Canım bat Çarşamba günü yumurtlama 30 Aralık çatlama 1 Ocak ve yumurtlamadan o günü saymasam 13 gün oldu. Çatlama dan 11 gün geçmiş oldu. Canım işin tuhaf yanı ben bugün sabah test yaptım kuruma çizgisi bile yoktu şimdi görünce çok şaşırdım inşallah test yanıltmıyordur

Benimde sancım var geçen boş gebeliğimde de bu akıntı gelmişti testte yapmadım sanırım yine bir şeyler ters gidiyor 😐
Canım bende hiç akıntı olmadı misafirliğe gitmiştim yemek yerken birşeyin çok kötü aktığını hissettim bir baktım kanama iç çamaşırıma kadar gelmiş ben namaz kılıyorum diye Pamuk bezler kullanıyorum kanamayı sen düşün

Yaa ben de geçen ay kimyasal geçirdim. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşun, hiç sıkıntı görmeden🤲Siz de bana çok dua edin lütfen inşallah ben de sağlıklı bir gebelik görürüm 🤲
Dualarım hepinizle canım Rabb'im önce evladı olmayana sonra kardeş isteyenlere de nasip etsin inşallah. Ben korkuyorum inşallah sabah tekrar pozitif görürüm

Canım bende hiç akıntı olmadı misafirliğe gitmiştim yemek yerken birşeyin çok kötü aktığını hissettim bir baktım kanama iç çamaşırıma kadar gelmiş ben namaz kılıyorum diye Pamuk bezler kullanıyorum kanamayı sen düşün
Bende lekelenme geldi o zaman adet oluyorum hiç böyle başlamazdı ne zor işler 😭

Canım bat Çarşamba günü yumurtlama 30 Aralık çatlama 1 Ocak ve yumurtlamadan o günü saymasam 13 gün oldu. Çatlama dan 11 gün geçmiş oldu. Canım işin tuhaf yanı ben bugün sabah test yaptım kuruma çizgisi bile yoktu şimdi görünce çok şaşırdım inşallah test yanıltmıyordur
Ay inşallah vardır ozman biseyler 3 günde koyulaşır inşallah yarın yine yap

eylulesma eylulesma cnm sen bugün tekrar test yapacakmisin benm son 2 testim kaldı yarinmi yapsam bugün 10 gibimi yapsam bilemedim ya sabahkini yola cikcam diye sabahki ilk idrarla yapmak zorunda kaldım enson gece 4 de tuvalete gitmiştim 8.40da yapmıştım testi napim sence

Back