2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yok balım ayın 18 inde yumurtlamam oldı ondan eminim hem akıntım oldu heö de çok ağrım oldı
Benimde senin gibi canım sat 3 kasım bat 1 aralıktı fakat benim adetlerim düzensiz uygulamaya göre 1 aralıktı hala edet olmadım adet günü bir test yaptım silik gibiydi ama kuruma cizgisiydi galiba hala regli olamadım 17 kasımda yumurtlamam oldu 18 kasımda ovulasyon testim silikleşti catlama dedim. Ancak gecikmeden sonraki yani 1 aralıktan sonraki testlerm negatif dünde yaptım yoktu yumurtladım çatlama gördüm fakat regli olamadım hamilede değilim burdan artım pozitife dönermi bilmiyorum birde ben yumurtlamadan 2 gün öncesini değerlendirebilmiştirşm sadece

Hanımlar ben bir şey merak ediyorum, yumurtlama gerçekleşti ve aradan bir kaç gün geçti, yumurtalıklarınızda sancı oluyor mu? Mesela tek taraflı? Ama akıntı yok, sadece sancı sanki yumurtlama dönemi sancısı gibi. Ovülasyon Testi yapıyorum öyle çok koyu değil. Sizde de oluyor mu merak ettim, neye yormak lazım.

Son düzenleme:
Gebelik testi mi çok koyu çıkmadı şilik çizgi mi?

Ben hemen hemen her günü değerlendirdim bu ay bir dolu bir boş şeklinde bir de lekelenmem oldu o yüzden çok umıtluyum kan testim negatifti ama . Bende düzensiz regl olurum ama son iki ayda düzeldi düzelmese bile bügün 36. Günüm

Merhabalar
sat 18 kasım
bat 16 aralık

Hakkımızda hayırlısı olsun canım hamile değilsek bile regli olsakta önü üzdeki ayları değerlendirebilsek regli olamamakta yoruyor malesef benimde bazı aylar cok düzenli bazı aylar 40-45 gün olabiliyor

29 Kasım adet oldum maalesef 26-27 Aralık beklenen adet tarihim bu ay 3.çatlatmamı deniycem

29 Kasım adet oldum maalesef 26-27 Aralık beklenen adet tarihim bu ay 3.çatlatmamı deniycem
Birde eşimin
Merhabalar benim bi sorum olacaktı ya biz eşimin sperm testini tekrarlıyoruz da küçük bi şehirde yaşıyoruz bi tane hastane var zaten ordada öyle bi oda yok kutuyu verip eve gönderiyorlar yarım saat içinde götürüyoruz zaten ama eşime ilişkiye girmeyin felan dememiş cuma girin bide pazartesi 9.da girn 9.30 da getirin demiş ama bazıları ilişki olmuycak eşin kendi boşalsın diyo kafam karıştı ama doktor öyle demedi napmamız gerek

Hakkımızda hayırlısı olsun canım hamile değilsek bile regli olsakta önü üzdeki ayları değerlendirebilsek regli olamamakta yoruyor malesef benimde bazı aylar cok düzenli bazı aylar 40-45 gün olabiliyor
Evet hamile değilsek regl olsakta başa dönsek denemeye devam etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…