Evet cıkmış bunda baska test varmı elinizde bunun markası nedirKızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor
Bebiş varsa hiç fark etmiyor illa çıkıyor canım testin güvenilir ise eğerTeşekkür ederim canım yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapıcam bugün yaptığım ilk idrarla değildi çok fark eder mi bilmiyorum
Tebrik ederimArkadaşlar bugün 3. kez beta değerime baktırdım. 5913 çıktı.. beklenen adet gününden 10 gün geçmiş oldu.. ilk beta değerim 2 Aralık 500 çıkmıştı.. ikinci beta değerim 4 Aralık 1306 çıkmıştı.. Perşembe günü doktor randevum var.. Gittiğimde keseyi bebeği görebilir miyim acaba? Perşembe günü 5 hafta 6 günlük olmuş olacağım
Test markası bir gebenin günlüğü eğer test bozuk değilse kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ben bunu yaptım on dk içinde gölge gibi olduEvet cıkmış bunda baska test varmı elinizde bunun markası nedir
Hafif bir şey var ama kuruma çizgisine olabilir bence pozitifi görmeden kan vermeyin yarım sabah ya da iki gün sonra tekrarlayın benceKızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor
Doğrudur ozman koyılasma taki edin 2 defa daha cıkqrsa kan verin isterseniz hayırlı olsun şimdidenTest markası bir gebenin günlüğü eğer test bozuk değilse kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ben bunu yaptım on dk içinde gölge gibi oldu
Ben de kullanıyorum 1 ay oldu eşimle beraber eş paketi ve advictor ben eşimde eş paketi ve azoperm kullanıyor şu an birsey yok olursa söylerimMrb kizlar bende 29 kasimda basladim mfk takviyelerine. Bu takviyelerle hamile kalan oldumi
Benim ilk kutular bitti 2. Lerde 2. HaftadayimMrb kizlar bende 29 kasimda basladim mfk takviyelerine. Bu takviyelerle hamile kalan oldumi
Kesin görürsünüzArkadaşlar bugün 3. kez beta değerime baktırdım. 5913 çıktı.. beklenen adet gününden 10 gün geçmiş oldu.. ilk beta değerim 2 Aralık 500 çıkmıştı.. ikinci beta değerim 4 Aralık 1306 çıkmıştı.. Perşembe günü doktor randevum var.. Gittiğimde keseyi bebeği görebilir miyim acaba? Perşembe günü 5 hafta 6 günlük olmuş olacağım
Regle 2 gün kala bile negatif olup sonra pozitife dönebiliyor. Umarım herşey gönlünüzce olurEldorin beni listeden çıkarabilirsin. Kan verdim, negatif. Regle 6 gün kala daha da pozitife dönmez. Açıkcası bekleme süreci çok yıpratıcı diye erkenden bitirmek istedim olayı. Uzun süre hamile kalmaya çalışmayacağım. Çünkü çok yoruldum. İstemiyorum bile artık. Çocuksuz yaşamayı kabul ediyorum, kısmetim böyleymiş. Foruma da uzun süre girmeyeceğim.
Umarım geri kalanların bebiş haberi gelir.
Regle 6 gün kala çok çok erken canım benim niye bu kadar erken kan verip kendini strese soktun kiEldorin beni listeden çıkarabilirsin. Kan verdim, negatif. Regle 6 gün kala daha da pozitife dönmez. Açıkcası bekleme süreci çok yıpratıcı diye erkenden bitirmek istedim olayı. Uzun süre hamile kalmaya çalışmayacağım. Çünkü çok yoruldum. İstemiyorum bile artık. Çocuksuz yaşamayı kabul ediyorum, kısmetim böyleymiş. Foruma da uzun süre girmeyeceğim.
Ayyyyy
Kız ağustos analarina yetişcen bu sefer valla bak çok içime doğuyor
Canım benim çok yirulmussun, yilmissin o kadar zor ki bu kadar çok istediğin bir şey için bu kadar çok zaman para emek harcamak. Ama bu döngü için biraz erken pes etmişsin kuzummm. Regl'e 6 gün kala negatif olması çok normal ki. Adet gecikmesini bekle canım benim ben senin yerine bekleyeceğim listeden çıkarmadan önceEldorin beni listeden çıkarabilirsin. Kan verdim, negatif. Regle 6 gün kala daha da pozitife dönmez. Açıkcası bekleme süreci çok yıpratıcı diye erkenden bitirmek istedim olayı. Uzun süre hamile kalmaya çalışmayacağım. Çünkü çok yoruldum. İstemiyorum bile artık. Çocuksuz yaşamayı kabul ediyorum, kısmetim böyleymiş. Foruma da uzun süre girmeyeceğim.
Aa siz es paketine ek kullandiniz varmiBenim ilk kutular bitti 2. Lerde 2. Haftadayim
Bizde es paketine ek azosperm amh rezerv ve psQcan kullanıyorum bakalım bizde. İns nasip olur bebislerBen de kullanıyorum 1 ay oldu eşimle beraber eş paketi ve advictor ben eşimde eş paketi ve azoperm kullanıyor şu an birsey yok olursa söylerim
Yanlis bilmiyorsam 4000 olunca gorulebiliyo kese sizinki 6 hafta olmus kalp atisini bile duyabilirsinizArkadaşlar bugün 3. kez beta değerime baktırdım. 5913 çıktı.. beklenen adet gününden 10 gün geçmiş oldu.. ilk beta değerim 2 Aralık 500 çıkmıştı.. ikinci beta değerim 4 Aralık 1306 çıkmıştı.. Perşembe günü doktor randevum var.. Gittiğimde keseyi bebeği görebilir miyim acaba? Perşembe günü 5 hafta 6 günlük olmuş olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?