2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Evet cıkmış bunda baska test varmı elinizde bunun markası nedir

Arkadaşlar bugün 3. kez beta değerime baktırdım. 5913 çıktı.. beklenen adet gününden 10 gün geçmiş oldu.. ilk beta değerim 2 Aralık 500 çıkmıştı.. ikinci beta değerim 4 Aralık 1306 çıkmıştı.. Perşembe günü doktor randevum var.. Gittiğimde keseyi bebeği görebilir miyim acaba? Perşembe günü 5 hafta 6 günlük olmuş olacağım

Tebrik ederim muhtemelen üstten olmasa bile alttan görülür kese. Benim 5+4 te kese alttan görülebilmişti.

Hafif bir şey var ama kuruma çizgisine olabilir bence pozitifi görmeden kan vermeyin yarım sabah ya da iki gün sonra tekrarlayın bence

Test markası bir gebenin günlüğü eğer test bozuk değilse kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ben bunu yaptım on dk içinde gölge gibi oldu
Doğrudur ozman koyılasma taki edin 2 defa daha cıkqrsa kan verin isterseniz hayırlı olsun şimdiden

Kesin görürsünüz hayırlı olsun

Eldorin beni listeden çıkarabilirsin. Kan verdim, negatif. Regle 6 gün kala daha da pozitife dönmez. Açıkcası bekleme süreci çok yıpratıcı diye erkenden bitirmek istedim olayı. Uzun süre hamile kalmaya çalışmayacağım. Çünkü çok yoruldum. İstemiyorum bile artık. Çocuksuz yaşamayı kabul ediyorum, kısmetim böyleymiş. Foruma da uzun süre girmeyeceğim.

Umarım geri kalanların bebiş haberi gelir.

Regle 2 gün kala bile negatif olup sonra pozitife dönebiliyor. Umarım herşey gönlünüzce olur

Regle 6 gün kala çok çok erken canım benim niye bu kadar erken kan verip kendini strese soktun ki yani henüz hiç birşey için son değil. Tabi ki kendi kararın ama bu kadar erken böyle karalar bağlama bence... sakince regl gününü bekle olmazsa kesin kararını sonra yine verirsin.

Canım benim çok yirulmussun, yilmissin o kadar zor ki bu kadar çok istediğin bir şey için bu kadar çok zaman para emek harcamak. Ama bu döngü için biraz erken pes etmişsin kuzummm. Regl'e 6 gün kala negatif olması çok normal ki. Adet gecikmesini bekle canım benim ben senin yerine bekleyeceğim listeden çıkarmadan önce belki de pozitifmisim diye geri dönersin.

Yanlis bilmiyorsam 4000 olunca gorulebiliyo kese sizinki 6 hafta olmus kalp atisini bile duyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…