2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben geçen marttan beri istiyorum. Hamile kaldım fakat yaklaşık 20 gün önce kaybettim 8 haftalikti. Daha regl olmadım, olduktan sonra tekrar deneyeceğiz inşallah olur bu sefer sağlıkla nasip eder Rabbim
Demek ki sorunsuz oluyor. Rabbim tekrar nasip eder. Düşüğün ardı içerde kalır derler hemen kalırsın sen bacım

Demek ki sorunsuz oluyor. Rabbim tekrar nasip eder. Düşüğün ardı içerde kalır derler hemen kalırsın sen bacım
Benim prolaktin yuksek tek sıkıntım oydu bildiğim. 2 kez catlatma tedavisi gördüm olmadı. Bu mucize gibiydi herseyi bıraktığımda olmuştu. İnşallah dediğin gibi olur

1,5 yıl oldu. Sen kaç yıllık evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır bekliyormussun diye okudum Bi sorununuz var mıydı? Bu ay olmuş görünüyor senin kanda da İnşallah pozitif görürsün
1,5 yıl oldu. Sen kaç yıllık evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır bekliyormussun diye okudum Bi sorununuz var mıydı? Bu ay olmuş görünüyor senin kanda da İnşallah pozitif görürsün
Polikistik över vardı. Onun dışında başka bişey yoktu . (Belki de vardır bilmiyorum) malum devlet hastaneleri çok ilgilenmiyor:) valla kuzum nasip olduysa bu ay olmuştur inşallah :) hiç bilmiyorum valla neyim vardı neyim yoktu :)

Pcos olan arkadaşlarım var 2 çocuklu hatta biri yani engel değil, ki zaten engel olmamış bak pozitif geldi bu ay

Gebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde
Canım benimde ilk testim böyleydi ondan 3 gün sonra kan verdim adetime 1 gün kala 102 çıkmıştı bunlarda pozitif tebrik ederim

Her şeyin vakti saati var da, insanoğlu olarak çok sabırsız ve telaşlıyız. Allah ım hayırlı evlatlar ve hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin, güzel sonuçlarınız olsun

Yine de pcos adet düzensizliği yapıyor. Bazen aylarca adet olamadığım oluyordu. Adet yok yumurta olmuyor, e gebelik de olmuyor kuzum. Çok zorlaştırdığı durumlar oluyor yani
Anladım pcos un derecesi de önemli sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum ben de kan verince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…