- 16 Ekim 2016
- 1.919
- 1.088
- 133
Bayağı bayağı pembe renk var ya pozitif bence hayırlı olsunBunu da şimdi al bi gebelik testiyle yaptım 3 dakka da böyle oldu. 3 marka test denemiş oldum. Ne diyorsunuz kızlar şansım var mı bu ay
Allah razı olsun . Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinBayağı bayağı pembe renk var ya pozitif bence hayırlı olsun
Siz ne zamandır istiyorsunuz? Yada istiyor musunuzBayağı bayağı pembe renk var ya pozitif bence hayırlı olsun
Ben geçen marttan beri istiyorum. Hamile kaldım fakat yaklaşık 20 gün önce kaybettim 8 haftalikti. Daha regl olmadım, olduktan sonra tekrar deneyeceğiz inşallah olur bu sefer sağlıkla nasip eder RabbimSiz ne zamandır istiyorsunuz? Yada istiyor musunuz
Demek ki sorunsuz oluyor. Rabbim tekrar nasip eder. Düşüğün ardı içerde kalır derler hemen kalırsın sen bacımBen geçen marttan beri istiyorum. Hamile kaldım fakat yaklaşık 20 gün önce kaybettim 8 haftalikti. Daha regl olmadım, olduktan sonra tekrar deneyeceğiz inşallah olur bu sefer sağlıkla nasip eder Rabbim
Benim prolaktin yuksek tek sıkıntım oydu bildiğim. 2 kez catlatma tedavisi gördüm olmadı. Bu mucize gibiydi herseyi bıraktığımda olmuştu. İnşallah dediğin gibi olurDemek ki sorunsuz oluyor. Rabbim tekrar nasip eder. Düşüğün ardı içerde kalır derler hemen kalırsın sen bacım
Olur olur merak etme. Vardır bi vakti saati. Kaç yıldır evlisinBenim prolaktin yuksek tek sıkıntım oydu bildiğim. 2 kez catlatma tedavisi gördüm olmadı. Bu mucize gibiydi herseyi bıraktığımda olmuştu. İnşallah dediğin gibi olur
İnşallah çıkar ne olur dua edinHadi bakalım
1,5 yıl oldu. Sen kaç yıllık evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır bekliyormussun diye okudum Bi sorununuz var mıydı? Bu ay olmuş görünüyor senin kanda da İnşallah pozitif görürsünOlur olur merak etme. Vardır bi vakti saati. Kaç yıldır evlisin
1,5 yıl oldu. Sen kaç yıllık evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır bekliyormussun diye okudum Bi sorununuz var mıydı? Bu ay olmuş görünüyor senin kanda da İnşallah pozitif görürsün
Polikistik över vardı. Onun dışında başka bişey yoktu . (Belki de vardır bilmiyorum) malum devlet hastaneleri çok ilgilenmiyor:) valla kuzum nasip olduysa bu ay olmuştur inşallah :) hiç bilmiyorum valla neyim vardı neyim yoktu :)1,5 yıl oldu. Sen kaç yıllık evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır bekliyormussun diye okudum Bi sorununuz var mıydı? Bu ay olmuş görünüyor senin kanda da İnşallah pozitif görürsün
Evet tam 2 yıl olcak kuzum. 11 Aralık evlilik yıl dönümümüz. Eğer olduysa güzel bir hediye valla1,5 yıl oldu. Sen kaç yıllık evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır bekliyormussun diye okudum Bi sorununuz var mıydı? Bu ay olmuş görünüyor senin kanda da İnşallah pozitif görürsün
Pcos olan arkadaşlarım var 2 çocuklu hatta biri yani engel değil, ki zaten engel olmamış bak pozitif geldi bu ayPolikistik över vardı. Onun dışında başka bişey yoktu . (Belki de vardır bilmiyorum) malum devlet hastaneleri çok ilgilenmiyor:) valla kuzum nasip olduysa bu ay olmuştur inşallah :) hiç bilmiyorum valla neyim vardı neyim yoktu :)
İnşallah harika bir hediye olacakEvet tam 2 yıl olcak kuzum. 11 Aralık evlilik yıl dönümümüz. Eğer olduysa güzel bir hediye valla
İnşallah kuzum. Sende bir an önce bebişine kavuş inşallahİnşallah harika bir hediye olacakRabbim sağlıkla kucagina da almayi nasip etsin
Yine de pcos adet düzensizliği yapıyor. Bazen aylarca adet olamadığım oluyordu. Adet yok yumurta olmuyor, e gebelik de olmuyor kuzum. Çok zorlaştırdığı durumlar oluyor yaniPcos olan arkadaşlarım var 2 çocuklu hatta biri yani engel değil, ki zaten engel olmamış bak pozitif geldi bu ay
Benim ilk betam 102 çıktı canım teste etiketle beni bakayımMerhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah.sizin o testle beta kaç çıkmıştı?bi de benim testlerime bakar mısınız
Canım benimde ilk testim böyleydi ondan 3 gün sonra kan verdim adetime 1 gün kala 102 çıkmıştı bunlarda pozitif tebrik ederimGebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde
Her şeyin vakti saati var da, insanoğlu olarak çok sabırsız ve telaşlıyız. Allah ım hayırlı evlatlar ve hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin, güzel sonuçlarınız olsunTabiki gittim. Pcos vardı aslında 3 4 ay adet olmadığımı bilirim. İlk sene doğru düzgün adet olmadığım için gebelik de olmadı.insülin direncim de vardı. İkinci sene sosyal medyada kilo verince pcosun gerilediğini duydum. Ocaktan itibaren kilo vermeye başladım verdikçe adetlerim önce 40 güne sonra 35 sonra 30 en son da 27 28 güne düştü. Ve 7 aydır da bir günden fazla aksama olmuyordu. En son doktora gidip hormon testi yaptırdım bütün hormonlarım yerli yerine gelmiş şükür. Klomen verdi günde bitane iç dedi. 11. Gün 14 mm yumurtam vardı. Rabbim nasip ettiyse o gelişip tuttu demek ki
Amin, Allah razı olsun canımİnşallah kuzum. Sende bir an önce bebişine kavuş inşallahdualarımdasın
Anladım pcos un derecesi de önemli sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum ben de kan verinceYine de pcos adet düzensizliği yapıyor. Bazen aylarca adet olamadığım oluyordu. Adet yok yumurta olmuyor, e gebelik de olmuyor kuzum. Çok zorlaştırdığı durumlar oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?