• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım çok üzüldüm 😔 hiçbir doktorun muayeneden rahatsız olduğun için sana kötü hissettirmeye hakkı yok. Sonuçta bizim gibi toplumlarda alttan muayene çok zorlayıcı olabiliyor. Özel muayeneye mı gittin devlet hastanesi miydi?
Bir de ilk kez alttan muayane olacaktım devletteydi

Eldorin Eldorin bir de sana şey soracağım geç döllenme de kan testi de mi geç çıkar çünlü ben 4 gün öbce kan verdim ve 0.99 la negatifti

Canım gereksiz yere umutlandirmak istemem ama yerleşme döllenmeden sonra 6-10 gün arasında gerçekleşir 🥰 bugünden 4 gün sonra erken gebelik testi yaparsan belki silik çizgi çıkar ❤️ negatif çıkarsa ve adetin de hala gelmemiş olursa 2 gün sonrasında tekrar test yaparsın ❤️
Çok şaşkınım gerçekten. Sabah peçetede görünce çok üzüldüm, neden bu kadar erken geldi adetim acaba diye düşündüm. Zaten perşembe idi beklediğim gün de. Bakalım inşallah devamı gelmez de 4 gün sonra güzel bir haber veririm size🥹

Bir de ilk kez alttan muayane olacaktım devletteydi
Anladım canım. Geçmiş olsun. Doktorunu değiştir imkanın varsa ❤️ doktorlar hastalarinin psikolojik olarak hazır olup olmadıklarını da göz önünde bulundurmalilar ❤️ senin hazirlayabilir, daha sakinleştirici bir şekilde seni muayene edebilirdi. Umarım bir daha böyle bir deneyim yaşamazsın ❤️

Anladım canım. Geçmiş olsun. Doktorunu değiştir imkanın varsa ❤️ doktorlar hastalarinin psikolojik olarak hazır olup olmadıklarını da göz önünde bulundurmalilar ❤️ senin hazirlayabilir, daha sakinleştirici bir şekilde seni muayene edebilirdi. Umarım bir daha böyle bir deneyim yaşamazsın ❤️
Teşekkür ederim

Eldorin Eldorin bir de sana şey soracağım geç döllenme de kan testi de mi geç çıkar çünlü ben 4 gün öbce kan verdim ve 0.99 la negatifti
Evet canim şimdi şöyle düşün. Birliktelik ya da aşılama oldu diyelim. Yumurta dollenip tuolerden rahme geliyor. Ve yerleşiyor. Buna implantasyon deniyor. Ve HCG bu implantasyon gerçekleştikten sonra artmaya başlıyor. O yüzden diyelim ki döllenme geç oldu, o zaman yerleşme de normalden geç olacak demektir. O yüzden kanda da geç çıkar eğer döllenme geç olduysa ❤️

Kızlar lğtfen bana ya yardım eder misiniz ayın 30’unda lekelenme gördüm ayın ikisi regl günümdü regl olmadım ayın 4’ünde gittim kan verdim kan testim 0,90 dokuzla negatifti ama hala regl olmadım herhangi bir kistim yok sizce döllenme olabilir mi daha önce bu durumu yaşayan var mı
Kuzum sen bir daha kan ver artık yarın. Bir artma var mı yok mu bakalım

Evet canim şimdi şöyle düşün. Birliktelik ya da aşılama oldu diyelim. Yumurta dollenip tuolerden rahme geliyor. Ve yerleşiyor. Buna implantasyon deniyor. Ve HCG bu implantasyon gerçekleştikten sonra artmaya başlıyor. O yüzden diyelim ki döllenme geç oldu, o zaman yerleşme de normalden geç olacak demektir. O yüzden kanda da geç çıkar eğer döllenme geç
İnşallah öyledir inşallah tam 10 gün geçsin bir tane daha gebelik testi yapacağım

Eklentiler

• IMG_0198.jpeg
    IMG_0198.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0196.jpeg
    IMG_0196.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 31
Bunu da şimdi al bi gebelik testiyle yaptım 3 dakka da böyle oldu. 3 marka test denemiş oldum. Ne diyorsunuz kızlar şansım var mı bu ay
Bence gebelik var ama sağlıklı mı nasıl mutlaka gidip bir kan vermelisiniz. Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim. Olursa mucize gibi olacak benim için🥹
İnşallah Rabbimin mucizesi sizinledir. Peki bu iki yıl boyunca hiç Dr a gitmediniz mi? Ne biliyim, yumurta testi, sperm testi, çatlatma, aşılama vs bir şey denendi mi? Ya da takviye? Bayadır bekliyormuşsunuz çünkü 🥺

İnşallah Rabbimin mucizesi sizinledir. Peki bu iki yıl boyunca hiç Dr a gitmediniz mi? Ne biliyim, yumurta testi, sperm testi, çatlatma, aşılama vs bir şey denendi mi? Ya da takviye? Bayadır bekliyormuşsunuz çünkü 🥺
Tabiki gittim. Pcos vardı aslında 3 4 ay adet olmadığımı bilirim. İlk sene doğru düzgün adet olmadığım için gebelik de olmadı.insülin direncim de vardı. İkinci sene sosyal medyada kilo verince pcosun gerilediğini duydum. Ocaktan itibaren kilo vermeye başladım verdikçe adetlerim önce 40 güne sonra 35 sonra 30 en son da 27 28 güne düştü. Ve 7 aydır da bir günden fazla aksama olmuyordu. En son doktora gidip hormon testi yaptırdım bütün hormonlarım yerli yerine gelmiş şükür. Klomen verdi günde bitane iç dedi. 11. Gün 14 mm yumurtam vardı. Rabbim nasip ettiyse o gelişip tuttu demek ki🤲

Tabiki gittim. Pcos vardı aslında 3 4 ay adet olmadığımı bilirim. İlk sene doğru düzgün adet olmadığım için gebelik de olmadı.insülin direncim de vardı. İkinci sene sosyal medyada kilo verince pcosun gerilediğini duydum. Ocaktan itibaren kilo vermeye başladım verdikçe adetlerim önce 40 güne sonra 35 sonra 30 en son da 27 28 güne düştü. Ve 7 aydır da bir günden fazla aksama olmuyordu. En son doktora gidip hormon testi yaptırdım bütün hormonlarım yerli yerine gelmiş şükür. Klomen verdi günde bitane iç dedi. 11. Gün 14 mm yumurtam vardı. Rabbim nasip ettiyse o gelişip tuttu demek ki🤲
Polikistik olanlar hiç üzülmesin Allah’ın izniyle. Kilo verince herşey düzeliyor. Adetlerim düzeldi hormonlarım düzeldı. Rabbim bu ay olmasa başka zaman nasip eder inşallah. Birgün olacağına dair inancım hep vardı hala var. Annemin de 7 sene olmamış. Yedi sene sonunda her sene bir tane nasip etmiş rabbim 5 yaşayan kardeşiz

Back