Boşver canım kendini yorma benim içimde niyetim de temizO da kötü niyetli değil gerçekten. Demek ki güzel söze çok ihtiyacı varmış ki çok üzülmüş yumurtlama yok denince. Ama sen de kötü bir şey dememişsin ki Sıla da farkında bunun. Seni etiketlemesi kötü gibi algılanıyor diye ona da söyledim ama o da pik olmadığını söyleyenler olarak etiket yapmış. En baştan keşke böyle diyaloglar olmasaymış. Bundan sonrası için en azından ikinizde üzülmeyin, bebişlerinize sahip çıkın
Ses mimik olmayınca mesajlar yanlış anlaşılabiliyor kuzum karşılıklı olarak. Ne kıralım ne kırılalım güzel güzel yaşayalım inşaAllahBoşver canım kendini yorma benim içimde niyetim de temizAllah biliyor kulun bilmesine gerek yok
Merhaba var mı bir gelişme bir detay? Ben adet olucam belli lekeler gelmeye başladı.Salı benim 27.günüm olacak
Benim şu an için bir farklılık yok, merakla bekliyorum. Lekelenmeler yerleşme olabilir mi acaba?Merhaba var mı bir gelişme bir detay? Ben adet olucam belli lekeler gelmeye başladı.
Sanmıyorum canım 21. Günde de oluyorum çünkü bazen belli olmuyor ümitlenmek istemiyorumBenim şu an için bir farklılık yok, merakla bekliyorum. Lekelenmeler yerleşme olabilir mi acaba?
Canım merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah Benimde ovu testlerim böyle de acaba yumurtlama oldu mu sence ? En sondaki de bugününEldorin merhaba ovulasyon testlerimi burda sizlere göstermiştim ve yumurtlama yok denildi bense ısrarla olduğunu tahmin ettim predictor test yaptım bugün regl tarihim olmadım ve benim mucizem gerçekleşmiş pazartesi kan vermeye gidicem burdan yazımı okuyan olursa testlerde ne kadar olmasa da yumurtlama oldu mu oluyor bunlarda yok denilen ovulasyon testlerim
Benim de çok umudum yok, günleri iyi değerlendiremedik bu ay. Gelişmeleri yaz mutlakaSanmıyorum canım 21. Günde de oluyorum çünkü bazen belli olmuyor ümitlenmek istemiyorumalt karın ağrısı yaşıyorum. Umarım sende vardır
Yazarım tabi sende yaz mutlaka ikimizinde aynı herşeyiBenim de çok umudum yok, günleri iyi değerlendiremedik bu ay. Gelişmeleri yaz mutlaka
testiniz silikleşmiş sanırım 6 aralık pike yaklaşmış 7 aralık dün yapmadınızmı ?Canım merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah Benimde ovu testlerim böyle de acaba yumurtlama oldu mu sence ? En sondaki de bugünün
Canım çok teşekkür ederim darısı size ve tüm bekleyenlere olsun inşallahCanım merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah Benimde ovu testlerim böyle de acaba yumurtlama oldu mu sence ? En sondaki de bugünün
Kızlar lğtfen bana ya yardım eder misiniz ayın 30’unda lekelenme gördüm ayın ikisi regl günümdü regl olmadım ayın 4’ünde gittim kan verdim kan testim 0,90 dokuzla negatifti ama hala regl olmadım herhangi bir kistim yok sizce döllenme olabilir mi daha önce bu durumu yaşayan var mı
Canım geçen bende aynısını yaşadım erken regl oldum sandım bi saat bile sürmeyen bı kanamam oldu sonra durunca gebelik testi yaptım kuruma çizgisi çıktı ovülasyon yap pik çıkarsa gebelik olabilir dediler yaptım anında pik gördüm dedm heralde hamileyim kan verdim negatif çıktı sonra öğrendim ki o gün yumurtlamam olmuş o kanama da yumurtlama kanamasıymis o günleri değerlendirdim rabbim nasip etmedi vardır bı bildiği ama bazen yumurtlama gününde de kanama olabiliyormuş belki sende o gün yumurtlama gördünKızlar lğtfen bana ya yardım eder misiniz ayın 30’unda lekelenme gördüm ayın ikisi regl günümdü regl olmadım ayın 4’ünde gittim kan verdim kan testim 0,90 dokuzla negatifti ama hala regl olmadım herhangi bir kistim yok sizce döllenme olabilir mi daha önce bu durumu yaşayan var mı
Aynen öyle canm hakkımizda hayırlısı olsunGeçmiş olsun cnm hic üzülme en azından gebe kalabiliyorsun oo bille güzel birşey demek ki hamile kalabiliyorsun bir sonraki aylarda şansını denersin
Olabilirsanırım daha çok sperm olsun içerde diye
Kızlar lğtfen bana ya yardım eder misiniz ayın 30’unda lekelenme gördüm ayın ikisi regl günümdü regl olmadım ayın 4’ünde gittim kan verdim kan testim 0,90 dokuzla negatifti ama hala regl olmadım herhangi bir kistim yok sizce döllenme olabilir mi daha önce bu durumu yaşayan var mı
Eldorin canım bakar mısın sen hem çok umut verici hem de hayalperest konuşmuuorsun gerçeği umutla söylüyorsun
Yok balım ayın 18 inde yumurtlamam oldı ondan eminim hem akıntım oldu heö de çok ağrım oldıCanım geçen bende aynısını yaşadım erken regl oldum sandım bi saat bile sürmeyen bı kanamam oldu sonra durunca gebelik testi yaptım kuruma çizgisi çıktı ovülasyon yap pik çıkarsa gebelik olabilir dediler yaptım anında pik gördüm dedm heralde hamileyim kan verdim negatif çıktı sonra öğrendim ki o gün yumurtlamam olmuş o kanama da yumurtlama kanamasıymis o günleri değerlendirdim rabbim nasip etmedi vardır bı bildiği ama bazen yumurtlama gününde de kanama olabiliyormuş belki sende o gün yumurtlama gördün
Çok teşekkür ederiö Allah sizden razı olsunAy canım, testin erken yapılmış olabilir. Döllenme gerçekleşmişse Beta HCG’nin artması biraz zaman alıyor. Yani, eğer regl gecikmen devam ederse birkaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünebilirsin. Test sonucunda hala bir şey çıkmazsa, stres, hormonal dalgalanmalar ya da başka sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Ama içini rahatlatmak için bir doktora görünmek iyi olur.
Bu süreci yaşayan çok kişi var, genelde döllenme olduysa birkaç gün içinde Beta HCG artış gösteriyor. Bence biraz bekle, kendini sıkma. Umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın!
Biraz daha bekle testi tekrarla istersen canm hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınYok balım ayın 18 inde yumurtlamam oldı ondan eminim hem akıntım oldu heö de çok ağrım oldı
Teşekkür ederim Allah razı olsunBiraz daha bekle testi tekrarla istersen canm hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?