2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Boşver canım kendini yorma benim içimde niyetim de temiz Allah biliyor kulun bilmesine gerek yok

Canım merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah Benimde ovu testlerim böyle de acaba yumurtlama oldu mu sence ? En sondaki de bugünün

Eklentiler

• photo-output.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 18
  • photo-output.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1226.png
    331,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1229.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 19
Canım merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah Benimde ovu testlerim böyle de acaba yumurtlama oldu mu sence ? En sondaki de bugünün
testiniz silikleşmiş sanırım 6 aralık pike yaklaşmış 7 aralık dün yapmadınızmı ?

Canım çok teşekkür ederim darısı size ve tüm bekleyenlere olsun inşallah Sizin 6 Aralık pik gibi duruyor çünkü sonra silikleşmiş ben yanlış bilgi vermeyim fazla anlamıyorum çünkü anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar benim testlerim sizinkinden açık renkteyken olmuş yani testlerin azizliği resmen

Kızlar lğtfen bana ya yardım eder misiniz ayın 30’unda lekelenme gördüm ayın ikisi regl günümdü regl olmadım ayın 4’ünde gittim kan verdim kan testim 0,90 dokuzla negatifti ama hala regl olmadım herhangi bir kistim yok sizce döllenme olabilir mi daha önce bu durumu yaşayan var mı

Eldorin canım bakar mısın sen hem çok umut verici hem de hayalperest konuşmuuorsun gerçeği umutla söylüyorsun

Canım geçen bende aynısını yaşadım erken regl oldum sandım bi saat bile sürmeyen bı kanamam oldu sonra durunca gebelik testi yaptım kuruma çizgisi çıktı ovülasyon yap pik çıkarsa gebelik olabilir dediler yaptım anında pik gördüm dedm heralde hamileyim kan verdim negatif çıktı sonra öğrendim ki o gün yumurtlamam olmuş o kanama da yumurtlama kanamasıymis o günleri değerlendirdim rabbim nasip etmedi vardır bı bildiği ama bazen yumurtlama gününde de kanama olabiliyormuş belki sende o gün yumurtlama gördün

Eldorin canım bakar mısın sen hem çok umut verici hem de hayalperest konuşmuuorsun gerçeği umutla söylüyorsun

Ay canım, testin erken yapılmış olabilir. Döllenme gerçekleşmişse Beta HCG’nin artması biraz zaman alıyor. Yani, eğer regl gecikmen devam ederse birkaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünebilirsin. Test sonucunda hala bir şey çıkmazsa, stres, hormonal dalgalanmalar ya da başka sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Ama içini rahatlatmak için bir doktora görünmek iyi olur.

Bu süreci yaşayan çok kişi var, genelde döllenme olduysa birkaç gün içinde Beta HCG artış gösteriyor. Bence biraz bekle, kendini sıkma. Umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın!

Yok balım ayın 18 inde yumurtlamam oldı ondan eminim hem akıntım oldu heö de çok ağrım oldı

Çok teşekkür ederiö Allah sizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…