- 7 Ekim 2024
- 989
- 331
- 18
- 21
Daha yeni benim 2 3 aydır flnNe kadardır deniyorsunuz
çok teşekkür ederim size :) ne kadardır deniyorsunuz? Bu siteyi pek bilmiyorum eğer gözden kaçırdığım mesajlarınız varsa hakkınızı helal edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni benim 2 3 aydır flnNe kadardır deniyorsunuz
çok teşekkür ederim size :) ne kadardır deniyorsunuz? Bu siteyi pek bilmiyorum eğer gözden kaçırdığım mesajlarınız varsa hakkınızı helal edin
Ayy inşallah hemen olur . Stresten uzak durun çok etkiliyor vallahiDaha yeni benim 2 3 aydır fln
Kesinlikle öyle valla bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse siz ne zamandır deniyorsunuzAyy inşallah hemen olur . Stresten uzak durun çok etkiliyor vallahi
Bu çok zor bi imtihanmış . 2 senedir her gelen kafama bir tokmak vuruyor sanki. Hani bebek yok mu diyorlar. Rabbim aratmasın çok zor. Çok geceler sessiz sessiz ağladım. İnşallah Allah sesimi duymuştur. Eğer yoksa da herşey allahtan tevekküle devam :)Ya şu an nasıl hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki... O kadar süre yılmadan usanmadan deneyip sonunda o iki çizgiyi görmek bir sürü duyguyu tetikler canım çok mutlu oldum senin adına. Bütün testler de bozuk olamaz
Şimdi derin bir kaç nefes al, omuzlarını gevset, mideni gevset kendini daha iyi hissedeceksin
2 senedir :) olmuyor inşallah olmuşturKesinlikle öyle valla bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse siz ne zamandır deniyorsunuz
Pozitif görüyorumGebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde
İnşallah canm kalbini ferah tut olumsuz düşünme elinden geldiğince2 senedir :) olmuyor inşallah olmuştur
İnşallah dualarını eksik etme kardeşim:) hepinizden Allah razı olsunİnşallah canm kalbini ferah tut olumsuz düşünme elinden geldiğince
Ayy gerçekten mi:) yanlış çıkmıştır diye ödüm kopuyorPozitif görüyorum
Dualarım seninle canm rabbim gönlünden geçirdiğin ne dileğin varsa en hayırlı bı şekilde nasip etsin inşallahİnşallah dualarını eksik etme kardeşim:) hepinizden Allah razı olsun
Hepimizin inşallah. Rabbim senin de kucağını bir an önce doldursunDualarım seninle canm rabbim gönlünden geçirdiğin ne dileğin varsa en hayırlı bı şekilde nasip etsin inşallah
3 gün sonra test yapın tekrar duphaston kullanabilirsiniz sonra doktora gitmiycrkseniz o bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da catlayan yumurtayı adetle atıyorYok balım ayın 18 inde yumurtlamam oldı ondan eminim hem akıntım oldu heö de çok ağrım oldı
Testiniz var gibi duryor adet günü tekrar yapın ogünde çıkarsa hamilesiniz büyük ihtimalleGebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde
Kaset testler kolay kolay yanlış cıkartmaz bence var sizdeÖyle mi diyorsunuz çok umutlandım şuan. Testler yanlış değildir değil mi ? 11 Aralık evlilik yıl dönümümüz olursa hediyemiz olacak
3 gün sonra test yapın tekrar duphaston kullanabilirsiniz sonra doktora gitmiycrkseniz o bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da catlayan yumurtayı adetle atıyo
Teşekkür ederim :) inşallah vardırTestiniz var gibi duryor adet günü tekrar yapın ogünde çıkarsa hamilesiniz büyük ihtimalle
canım 6 aralık pik olarak değerlendirirsek yumurtan çatlamış testin silikleşmiş çünkü 3 gğn üst üste ilişki öneriyolar pik görünce geneldeYaptım canım dünkü bu
Bence çok güzel bir hediyeniz sizinle şuandaÖyle mi diyorsunuz çok umutlandım şuan. Testler yanlış değildir değil mi ? 11 Aralık evlilik yıl dönümümüz olursa hediyemiz olacak
Teşekkür ederim çok sevindirdiniz beni. Siz de istiyorsunuz galibaBence çok güzel bir hediyeniz sizinle şuanda
Ben oğlumda 3gün varken kaset teslerim sizinki gbi yapar yapmaz böyle cıkmıştı 5 tane yapmıştım inanamıyordum cok şükür pozitif miş çatlama gününüzü bilyormusunuzTeşekkür ederim :) inşallah vardır
Evet inşallah ikinci bebek denemelerine başladık geçen ay 7 yaşında oğlum varTeşekkür ederim çok sevindirdiniz beni. Siz de istiyorsunuz galiba