• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ya şu an nasıl hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki... O kadar süre yılmadan usanmadan deneyip sonunda o iki çizgiyi görmek bir sürü duyguyu tetikler canım ❤️ çok mutlu oldum senin adına. Bütün testler de bozuk olamaz 🙈
Şimdi derin bir kaç nefes al, omuzlarını gevset, mideni gevset ❤️ kendini daha iyi hissedeceksin 🥰
Bu çok zor bi imtihanmış . 2 senedir her gelen kafama bir tokmak vuruyor sanki. Hani bebek yok mu diyorlar. Rabbim aratmasın çok zor. Çok geceler sessiz sessiz ağladım. İnşallah Allah sesimi duymuştur. Eğer yoksa da herşey allahtan tevekküle devam :)

Yok balım ayın 18 inde yumurtlamam oldı ondan eminim hem akıntım oldu heö de çok ağrım oldı
3 gün sonra test yapın tekrar duphaston kullanabilirsiniz sonra doktora gitmiycrkseniz o bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da catlayan yumurtayı adetle atıyor

Gebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde
Testiniz var gibi duryor adet günü tekrar yapın ogünde çıkarsa hamilesiniz büyük ihtimalle 🙏🏻

Back