2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok teşekkür ederiö Allah sizden razı olsun

Canım senden de razı olsun. Biraz çekiniyorum artık yorum yaparken. Söylediğim yanlış anlaşılır diye ödüm kopuyor. Bu süreçler hem tüm kadınlar için çok benzer ve aynı zamanda da herkes için o kadar farklı ki. Biraz muallakta kalıyor her şey.

Umarım güzel haberlerle gelirsin. Ama dediğim gibi eğer farklı bir sonuç çıkarsa mutlaka bir doktora görün

Bence çekinme üslubun çok güzel

Gebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde

Eklentiler

• IMG_0193.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0188.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0171.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 35
Gebelik testlerime bakar mısınız? Yıldır gebelik istiyorum nasip olmadı. Diğer testler de çift çizgi ama hayalet gibi. En belirgin bunlar ilk 5 dk içinde çıkan. Adete 2 gün var normalde
Canm pozitif gibi duruyo erken gebelik testi yaptın mı onda daha nettir ama en garanti sonuç kan vermek inşallah güzel haberler alırsın

Canm pozitif gibi duruyo erken gebelik testi yaptın mı onda daha nettir ama en garanti sonuç kan vermek inşallah güzel haberler alırsın
Erken gebelik testi yapmadım. İki yıldır test yapıyorum hiç böyle çabuk çıkan olmamıştı biri artımed diğer ikisi fırst hızlı gebelik testi. Dua edin nolur

Ay canım maşallah net bir pozitif iki gün sonra tekrarla adet günün de o da pozitif çıkarsa kan ver kuzum

Öyle mi diyorsunuz çok umutlandım şuan. Testler yanlış değildir değil mi ? 11 Aralık evlilik yıl dönümümüz olursa hediyemiz olacak

Canım her şey mümkün testlerin hatalı olma ihtimali her zaman var tabi. Ama bu şu an bu testlerin pozitif olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Adetten önce öğrendiğin için gecikme olduğunda tekrarlamak onlar da pozitif çıkarsa kan vererek kesinleştirmek en garantisi olur

Erken gebelik testi yapmadım. İki yıldır test yapıyorum hiç böyle çabuk çıkan olmamıştı biri artımed diğer ikisi fırst hızlı gebelik testi. Dua edin nolur
Ederim tabi canm rabbim gönlüne göre versin ama bu kadar test hepsi bı anda yanılmaz ve farklı markalar bence pozitif yani baya belli regl gününde tekrarla kan ver bencede

Çok teşekkür ederim. Sabredemiyorum ki:) sürekli test yapasım geliyor hepsinde çıkıyor. Kiminde daha koyu kiminde daha açık. Kiminde zor belli oluyor ama hepsinde oluyor genelde. Gün içinde su çok içiyorum ondan kaynaklı da çok silik çıkabilirmiş bazılarında

Canm gün içinde yapmış olmana rağmen bariz pozitif hepsi de ilk idrarla daha net olur bence

Ederim tabi canm rabbim gönlüne göre versin ama bu kadar test hepsi bı anda yanılmaz ve farklı markalar bence pozitif yani baya belli regl gününde tekrarla kan ver bencede
Allah razı olsun sizden:)ilk defa yazıyorum buraya ama sürekli gelip okurdum. Heveslenirdim hamile kardeşlerimize. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Eğer istiyorsanız sizin de :)

Ya şu an nasıl hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki... O kadar süre yılmadan usanmadan deneyip sonunda o iki çizgiyi görmek bir sürü duyguyu tetikler canım çok mutlu oldum senin adına. Bütün testler de bozuk olamaz
Şimdi derin bir kaç nefes al, omuzlarını gevset, mideni gevset kendini daha iyi hissedeceksin

İnşallah benim de olur ya

Çok istiyorum canm Allah razı olsun sendende
Ne kadardır deniyorsunuz
çok teşekkür ederim size :) ne kadardır deniyorsunuz? Bu siteyi pek bilmiyorum eğer gözden kaçırdığım mesajlarınız varsa hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…