• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım sen bu testlerle kendini strese sokuyorsun 4 gün pik olma durumu biraz zor ama acaba pco var mı sende ? Bak erken gebelik almanı tavsiye ediyorum yada gidip bi kan ver daha net sonuç alırsın kafa karışıklığından kurtulursun benim bile aklım sende kaldı sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin inci ne yaptı acaba dedim. Herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım umarım gebelik vardır 🌸🩷
çok sağol canım erken gebelik testi sipariş ettim reglime de 5 gün var geciksin öyle kann vereyim diyorum zaten kan almıyor buradaki hastane ilçede oturuyoruz elimde baya kaset test olunca yapayım dedim :))

Canım sen bu testlerle kendini strese sokuyorsun 4 gün pik olma durumu biraz zor ama acaba pco var mı sende ? Bak erken gebelik almanı tavsiye ediyorum yada gidip bi kan ver daha net sonuç alırsın kafa karışıklığından kurtulursun benim bile aklım sende kaldı sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin inci ne yaptı acaba dedim. Herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım umarım gebelik vardır 🌸🩷
pco yok canım 2 ay önce doktora gittim temiz çıkmıştı hormon değeerleri vs normal dedi

Adet döngüm düzenli genelde 26-27 gün oluyor uygulamaya göre 9-10-11 günlerinden birinde kesin yumurtla görünüyor ama test kitiyle falan hiç takip etmedim pazar gününden sonra da eşimle denk gelemiyoruz. Bu ara yaşım 34 amh değerim 0.8 doktor korunmayı bırakın 6 ay kendiniz deneyin dedi olmaz diye stres yapıyorum üzülüyorum biraz
Merhaba regl uzunlugumuz aynı dün doktora gittim banada doktor 11. günden birgün arayla 17.güne kadar dedi 5 ay deneme verdi suan 2.denmedeyiz bu ayda olmazsa ben obur ay yumurtlama testiyle devam edicem denemeye sizde öyle yapın isterseniz

Merhabalar siteye bu konuya yazmak için alelacele üye oldum :) bizde geçen ay korunmayı bıraktık adetim üç gün geçince şu erken testlerden yaptık pozitifti ancak regl oldum galiba kimyasal gebelik deniyormuş buna. Bu ayda yumurtlama günüme 3 gün kaldı biz adet bitiminden itibaren gün aşırı korunmadan birliktelik oldu. Yarını da değerlendirebileceğiz sonra 3 gün yoğun çalışıyoruz. Sizce olma ihtimali var mı? Asıl yumurtalama günümü kaçırmış oluyorum çünkü
Yumurtlama gününden önceki ilişkifende gebelik olur bakalım şansına tutar belki

Arkadaşlar merhaba yumurtlama günüm 7 aralık olarak hesapladım, dün ve bugün iki tane ovulasypn testi yaptım ikisinde de silik hafif belirgin çizgi çıktı uygulamada da 12-36 saat içinde yumurtlama diyor ama o çizginin tamamen belirgin olması mı gerekiyor bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_4917.png
    IMG_4917.png
    86,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4868.jpeg
    IMG_4868.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4915.jpeg
    IMG_4915.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar merhaba yumurtlama günüm 7 aralık olarak hesapladım, dün ve bugün iki tane ovulasypn testi yaptım ikisinde de silik hafif belirgin çizgi çıktı uygulamada da 12-36 saat içinde yumurtlama diyor ama o çizginin tamamen belirgin olması mı gerekiyor bir bakar mısınız
Elimde tuttuğum test bugüne ait, masada duran düne ait

c çizgisi ile aynı koyulukta olması lazım

çok sağol canım erken gebelik testi sipariş ettim reglime de 5 gün var geciksin öyle kann vereyim diyorum zaten kan almıyor buradaki hastane ilçede oturuyoruz elimde baya kaset test olunca yapayım dedim :))
Kaset teste devam et o zaman canım 12 gün bende belirgin çıkmıştı ama 11 gün bir tık soluktu acaba mı dedirtti yarın daha net olur umarım

O zaman adetine nasıl 5 gün olmuş oluyor canım senin döngün ne kadar ki ? Yumurtlamadan sonra 14 bilemedin 15-16 gün sonra mutlaka adet gelir
canım 25 pik 25 çatlamaydı sanırım 25 sayarsam bugün 11 gün oluyor takvimde 11 /12 yazıyor regl başlangıcu ama şöyle bişey var ben korunmayı bırakalı beri çok düzensiz eskien yani 3 ay öncesi hep düzenliydi 30 günde birdi

canım 25 pik 25 çatlamaydı sanırım 25 sayarsam bugün 11 gün oluyor takvimde 11 /12 yazıyor regl başlangıcu ama şöyle bişey var ben korunmayı bırakalı beri çok düzensiz eskien yani 3 ay öncesi hep düzenliydi 30 günde birdi
24 pik

Sen çatlamanın üstüne 14 gün say canım 14 gün gelmesi gerekiyor adetin eğer 15 i bulursa geç adet olmuş oluyorsun Buda dediğin gibi dengesiz adete işaret oluyor ama olman gereken tarih senin 9-10 aralıkta olman gerekiyor

Back