• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kittenlyy kittenlyy kız yine kayboldun ortadan ❤️ ne yaptın pik gördün mü? Nasıl durumlar 🥰
Canım braz hevesim kaçtı pik göremedim 16.güne kadar. Dün 17.günümdü yapmayı bile unutmusum😅.
Birde eşim iş değiştirdi görüşemedik 1 gün değerlendirebildik ynai bu ay birşey olacagını sanmıyorum
Doktorumada dedm ne gerek var ovulasyın yapmana falan dedi heralde bdahaki ay yapmam akışına bırakıcam eğer 5-6 au sonra olmazsa bi doktora giderim. 4 aydır deniyoruz cnku bunun 2 ayı zaten kist mist oldu. 2 ay denemişim sayıyorm

Adet döngüm düzenli genelde 26-27 gün oluyor uygulamaya göre 9-10-11 günlerinden birinde kesin yumurtla görünüyor ama test kitiyle falan hiç takip etmedim pazar gününden sonra da eşimle denk gelemiyoruz. Bu ara yaşım 34 amh değerim 0.8 doktor korunmayı bırakın 6 ay kendiniz deneyin dedi olmaz diye stres yapıyorum üzülüyorum biraz
Canım döngünün düzenli olması büyük şans ama genelde korunmasız ilişkiye başlayınca bazen degisiklikler oluyor. Amh cok önemli değil aslında çok çok daha düşük değerle hamile kalanlar oluyor sonuçta döllenmesi gereken sadece 1 adet yumurta ❤️ sen 6 ay oldu oldu gibi düşünme o daha çok stres yaratır bir iki ay normal deneyin baktın olmadı bir de test ile denersin hemen teste gerek yok zaten 🥰 inşallah en kısa sürede gebe kalırsın canım ❤️
Canım braz hevesim kaçtı pik göremedim 16.güne kadar. Dün 17.günümdü yapmayı bile unutmusum😅.
Birde eşim iş değiştirdi görüşemedik 1 gün değerlendirebildik ynai bu ay birşey olacagını sanmıyorum
Doktorumada dedm ne gerek var ovulasyın yapmana falan dedi heralde bdahaki ay yapmam akışına bırakıcam eğer 5-6 au sonra olmazsa bi doktora giderim. 4 aydır deniyoruz cnku bunun 2 ayı zaten kist mist oldu. 2 ay denemişim sayıyorm
Yaa anladım kuzum ❤️ hiç belli olmaz salınca surprizler olabiliyor biliyorsun 🙈 güzel haberlerini bekliyorum kuzum ❤️

Bugün doktora gittim ben canım sağda kaliteli yumurtan var 11.günden ilişki yaşa 17.güne kdar 5 ay deneme veriyorum ben 1 ay gitti 4 ay sonra bu şekilde gebelik olmazda gel tekrar bakıcam eşinle sana dedi o testi alma dedi bana
Regl bittikten sonra 11 gün mü sayıcaksın🫶❤️

kızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınız :( kafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınız 0c8791e6-1195-49f8-b5c0-ab0ca24c5611.jpg

kızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınız :( kafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınız Eki Görüntüle 3516452

kızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınız :KK43: kafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınız Eki Görüntüle 3516452
09b84a7b-a0a2-4c93-9203-970a26769740.jpg
0c8791e6-1195-49f8-b5c0-ab0ca24c5611.jpg
e3c921e7-3aeb-4ed9-91b9-12081cb721e7.jpg

Canım sen bu testlerle kendini strese sokuyorsun 4 gün pik olma durumu biraz zor ama acaba pco var mı sende ? Bak erken gebelik almanı tavsiye ediyorum yada gidip bi kan ver daha net sonuç alırsın kafa karışıklığından kurtulursun benim bile aklım sende kaldı sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin inci ne yaptı acaba dedim. Herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım umarım gebelik vardır 🌸🩷

Back