2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bu arada bu testi ilk defa mı kullandınız memnun kaldınızmı
Ovülasyon testini bu ay ilk kez denedim yumurtlamayıds gördüm, ovülasyondan memnunum şimdilik ama beta hcg için bilemiyorum ,instagram sayfalarında başka bir kişinin testi benimkinden daha silik çıkmış ve kanda da pozitif çıkmış, bunu pozitif diye yayınlamışlar ama benim testine negatif dediler bende o pozitif diye attıkları testi onlara attım, bugünde böyle çıktı benim ,bu da negatif o zaman dimi dedim evet dediler Halbuki kendi paylaştıkları, birbaşkasının pozitif olan testi yani

Saka gibi ya dikkatli bakmamışlar bence testte geçiştirmişler bende bugün doktora sordum alayımmı diye 4 ay dene olmazsa sonra konuşalım dedi ama cok kararsızım alıp almamakla

Saka gibi ya dikkatli bakmamışlar bence testte geçiştirmişler bende bugün doktora sordum alayımmı diye 4 ay dene olmazsa sonra konuşalım dedi ama cok kararsızım alıp almamakla
Bende pcos var ,bende doktoruma sormuştum o, iyi olur senin için demişti. Sizde deneyebilirsiniz bence ama tabi insanı azda olsa strese sokuyor, hergün acaba bugün pik görecek miyim diyorsun bazen ,yani şuan ben ilk aydan aşırı stres olmadım ama önümüzdeki aylar çok strese soktuğunu düşünürsem ovülasyon testlerinin ,bırakırım

Bana test çizgimin altta yansıyan gölge olduğunu söyledi ama çizgi pembe yani

Bana test çizgimin altta yansıyan gölge olduğunu söyledi ama çizgi pembe yani
Siz trenyoldanmı aldınız testi

Ben regl oldum beni sat 07 Aralık bat 05 Ocak günceller misin canım

Merhabalar siteye bu konuya yazmak için alelacele üye oldum :) bizde geçen ay korunmayı bıraktık adetim üç gün geçince şu erken testlerden yaptık pozitifti ancak regl oldum galiba kimyasal gebelik deniyormuş buna. Bu ayda yumurtlama günüme 3 gün kaldı biz adet bitiminden itibaren gün aşırı korunmadan birliktelik oldu. Yarını da değerlendirebileceğiz sonra 3 gün yoğun çalışıyoruz. Sizce olma ihtimali var mı? Asıl yumurtalama günümü kaçırmış oluyorum çünkü

Canım öncelikle hoşgeldin. Spermler vücutta 48-72 saat arası yaşıyorlar. O yüzden yumurtlamadan önce 5 güne kadar olan ilişkilerde hep hamile kalma ihtimali var. Ama burda asıl önemli olan yumurtlama gujun gerçekten 3 gün sonra mı çünkü takvim her zaman yumurtlamayı doğru göstermeyebiliyor erken olduysa güzel ama diyelim ki geç yumurtladin o zaman tutturamama riski de var canım.

Umarım açıklayıcı olmuştur

Adet döngüm düzenli genelde 26-27 gün oluyor uygulamaya göre 9-10-11 günlerinden birinde kesin yumurtla görünüyor ama test kitiyle falan hiç takip etmedim pazar gününden sonra da eşimle denk gelemiyoruz. Bu ara yaşım 34 amh değerim 0.8 doktor korunmayı bırakın 6 ay kendiniz deneyin dedi olmaz diye stres yapıyorum üzülüyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…