Adetinizin ikinci günü Dr a gitmelisiniz.Arkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?
reglin 3. günü git beybisiArkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?
Merhaba canım benim de aynı belirtilerin varmı test falan yaptın mıEldorin canım Sat 8 Kasım Bat 6 Aralık 22 Kasım çatlatma iğnesi beni de ekleyebilir misin bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun
Bu sabah test yaptım çok hafif bir çizgi gözüküyor ama ilacın da 11. Günü etkisi hala devam ediyor olabilir o yüzden cumaya kadar beklemek en sağlıklısı olacak. Şuan zaten tam olarak regl olacak gibiyim kasıklarım tam öyle ağrıyor hayırlısı olsun, inşallah sende vardır bebişMerhaba canım benim de aynı belirtilerin varmı test falan yaptın mı
Adetin 3. Ya da 4. Günü gidersen gereken tüm hormonlarına bakarlar doğru zamanda gitmiş olursun, hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?
Ben geçen gün kaset test yaptım negatif çıktı çok da umudum yok açıkçası ama rabbimden ümit kesilmezBu sabah test yaptım çok hafif bir çizgi gözüküyor ama ilacın da 11. Günü etkisi hala devam ediyor olabilir o yüzden cumaya kadar beklemek en sağlıklısı olacak. Şuan zaten tam olarak regl olacak gibiyim kasıklarım tam öyle ağrıyor hayırlısı olsun, inşallah sende vardır bebiş
Reglin 2. veya 3. günü gidebilirsin. Eğer haftasonuna gelme durumu varsa öylelikle 4. günü de gidebilirsinArkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?
cınım test yaptın mıBenimde iki saat sonra çok silik çıktı sabah bende yarın sabah tekrarlarim. Benim de gecikmenin ikinci günü
Motivasyonumsun yaaaCanım bu ay göreceksin inşallahyumurtlama masajı yap bol bol 29/30 günde bir işe evet 15/16 gibi pik görmen lazım
Bu ay senden güzel haber alacağız inanıyorum
Şimdi yapsamda birşey değişmez ki kocam yok iştteymKaçırabilirsin yakında eczane varsa bi tane al
Yaptım bir saat sonra silik çizgi çıktı canım çok kötü sancım var ben âdeti bekliyorumcınım test yaptın mı
Başınız sağ olsun öncelikle. Yumurtalarınız da çok güzel gelişmiş, umarım hayırlı haberleri alırsınız bu ay.Benim 2 kızım ilk kez eşimden 18 yaşında öldü şimdi 32 yaşındayım amh 1,69 a düşmüş eşimin ileri hareketliliği az ben troid hastasıyım eşim asker 5 6 ayda bir geliyor eve o yüzden tutma durumu azalıyor söyle bir sene denesek belki olacak ilk iki hamileliğimde farklı yani durumum. Yumurtlamaya gelince sağ tarafta 2 tane vardı 29 Kasım'da 20,4 ve 18 cm olarak doktor bir tanesi çatlar diğeri küçük kendiliğinden kaybolur dedi
Hayır zaten koldan veya kalçadan yapıldığını ben de hiç duymadım karıştırdın sanırım ben öyle yazmadım göbek deliğinin sağına ya da soluna diye biliyorum ben de aynı şekilde
hadi ya. benim ara ara kasık ağrım oluyor heh diyorum gelecek yokYaptım bir saat sonra silik çizgi çıktı canım çok kötü sancım var ben âdeti bekliyorum
Ben denemeye başlamadan önce doktora gitmiştim tüm değerlerim normaldi. 3 ay deneyip olmayınca benim çocuğum olmuyor diye tekrar gittim :) doktor tekrar baktı eşime de baktı bir sorun yok ama beni çok kaygılı gördüğü için o ay başladı klomen çatlatma iğnesi tedavisine, maalesef o ay enfeksiyonum yükseldi meğer rahim ağzımda 3 cm yara varmış ilaçla enfeksiyonu kontrol etmeye çalıştık bir süre o süre de tabi kayıp bir zaman oldu ve ağustosta yarayı dondurdu doktor. Eylülde tekrar klomen kullandım yine olmayınca hsg çekildim ve yine herhamfi bir şey çıkmadı. Bu ay mayıs ayından sonra ilk kez çatlatma iğnesi kullandım. Benim sürecim çok erken başladı doktorumun 33 yaşı çok geç kabul etmesi sebebiyle:) yeteri kadar beklediğinizi düşünüyorsanız hiç korkmayın, geç kalmadan önününüzü görmüş olursunuz. Kaygılarımız hamileliği zorlaştırıyor, çatlatma iğnesi tedavisiyle süreciniz hızlanabilir doktorunuz da uygun görürse tabi, belki ufak bir destekle bir an önce hamile kalırsınızbir şey sorabilir miyim çatlatma iğnesi kararını ne kadar süre denedikten sonra verdiniz? Benim bu ay 1 yıl deneme oldu.
Çatlatma iğnesi sürecine başlasam mı emin olamıyorum. nedense korkutuyor beni hiç bir fikrim yok halbuki
Bende öyleydim ama bugün çok fazla kasık ağrım var ha geldi gelecek diyorumhadi ya. benim ara ara kasık ağrım oluyor heh diyorum gelecek yok
ama ne gelen varrr ne giden
sıkıldım valla
Hadi hayırlısı bakalımBende öyleydim ama bugün çok fazla kasık ağrım var ha geldi gelecek diyorum
Allah korusun kız klavye yanlış yazmış18 yaşımda oldu yazacaktım öldü yazmışımBaşınız sağ olsun öncelikle. Yumurtalarınız da çok güzel gelişmiş, umarım hayırlı haberleri alırsınız bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?