Bunu sabah ikinci idrarla yaptım ama artımed gücenme diyor kimisiBen görüyorum canm ikinci çizgiyi bariz belli anladığım kadarıyla gün içinde yaptın ilk idrarla tekrarla bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu sabah ikinci idrarla yaptım ama artımed gücenme diyor kimisiBen görüyorum canm ikinci çizgiyi bariz belli anladığım kadarıyla gün içinde yaptın ilk idrarla tekrarla bence
Eevt yalancı pozitif gösteriyo farklı bı marka al dnee için rahat etsinBunu sabah ikinci idrarla yaptım ama artımed gücenme diyor kimisi
Gerçek gibi canımKızlar gerçek midir? Yan tarafa azıcık tırnağım değdi onun izi test bozuk değil
Ama hemen belirmedi 20 dakika civarında çıktıGerçek gibi canım
Çizgi görünüyor yenimi yaptınızKızlar gerçek midir? Yan tarafa azıcık tırnağım değdi onun izi test bozuk değil
Evet ama bunda da hemen çıkmadı ilk başta gölgeydi 20 dakika civarında belirdi. Freely marka yalancı pozitif ya da bu kadar belirgin kuruma çizgisi çıkarıyor mudurÇizgi görünüyor yenimi yaptınız
Yumurtlama zamanı 8 gün değerlendirdim ben canım hemde üst üste2 gün kaldı canım açıkçası bu aydan umudu kestim zaten 3 gün değerlendirebilmiştik bu ay daha çok değerlendirme olur artık
Başka marka ile tekrar bak canım yalancı pozitif veriyor bu test geçen ay bana verdiEvet artimed
Bat a kaç gün var? Bence var yaa bir kan vermelisiniz.Kızlar gerçek midir? Yan tarafa azıcık tırnağım değdi onun izi test bozuk değil
İnşallah deneyeyim teşekkür ederimBaşka marka ile tekrar bak canım yalancı pozitif veriyor bu test geçen ay bana verdi
Canım var gibi gözüküyor kuruyunca da belli olmuş hafif pembelik mi varKızlar gerçek midir? Yan tarafa azıcık tırnağım değdi onun izi test bozuk değil
2 gün gecikti inşallah vardır çarşamba doktor randevum var onu bekliyorumBat a kaç gün var? Bence var yaa bir kan vermelisiniz.
Ohh maşallahhhh darısı bize inşallah minicikte olsa geç döllenme ihtimaline binaen biraz daha beklerim ki reglim çok düzenlidir bakalım yineYumurtlama zamanı 8 gün değerlendirdim ben canım hemde üst üste
Evet pembelik var ama artimedle bu tarz bi çizgide negatif kan testi sonucu almıştım o yüzden sevinemiyorum. Bunun markası freely gerçi o nasıldır sen biliyor musunCanım var gibi gözüküyor kuruyunca da belli olmuş hafif pembelik mi var
Canım hiç bilmiyorum o markayı ama yarın sabah tekrarla bakalım oda böyle çıkarsa vardır inşallah vardır ya sevinirim senin adınaEvet pembelik var ama artimedle bu tarz bi çizgide negatif kan testi sonucu almıştım o yüzden sevinemiyorum. Bunun markası freely gerçi o nasıldır sen biliyor musun
Bu markayı bilmiyorum yarın bir daha deneyin isterseniz yada diren erken gebelik testi yapınEvet ama bunda da hemen çıkmadı ilk başta gölgeydi 20 dakika civarında belirdi. Freely marka yalancı pozitif ya da bu kadar belirgin kuruma çizgisi çıkarıyor mudur
Birazdan yapacağım evde var erken gebelik testiBu markayı bilmiyorum yarın bir daha deneyin isterseniz yada diren erken gebelik testi yapın
İnşallah vardır ama bence bir şeyler var gibi ve inşallah sağlıklı bir gebeliktir2 gün gecikti inşallah vardır çarşamba doktor randevum var onu bekliyorum