• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sperm sıkıntısı yok canım. Doktorum da çatlatma iğnesinden sonra 5 gün üst üste yapabildiğiniz kadar demişti mesela
Ya benim ilk hamileligimde doktor gün aşırı ilişki vermişti öyle yaptık ve hamile kaldım hergün olunca sprem kalitesi düşüyor demişti şimdide hep yumurtlama zamanı herkeze üst üste yapın diyorlar bu işi anlamadım ben hangisi yapmak lazım

Ya benim ilk hamileligimde doktor gün aşırı ilişki vermişti öyle yaptık ve hamile kaldım hergün olunca sprem kalitesi düşüyor demişti şimdide hep yumurtlama zamanı herkeze üst üste yapın diyorlar bu işi anlamadım ben hangisi yapmak lazım
Canım sperm kalitesine göre değişiyor benim eşim spermiogram testi verdi ona istinaden doktor söylüyor. Bizimki sebepsiz infertilite. İkimizde de sıkıntı yokken gebelik oluşmuyor yani. Bizim doktor da çatlatma iğnesinden sonra saat söylememişti mesela hiç

Canım sperm kalitesine göre değişiyor benim eşim spermiogram testi verdi ona istinaden doktor söylüyor. Bizimki sebepsiz infertilite. İkimizde de sıkıntı yokken gebelik oluşmuyor yani. Bizim doktor da çatlatma iğnesinden sonra saat söylememişti mesela hiç
Benimde kürtajdan 1 yıl boyunca stresten sebepsiz olmamıştı he eşime testte yapıldı bişey çıkmadı ama bylee demişti öyle hamile kaldım sonra şimdi bendemi bu ay öyle deneyeyim acaba ozman dogum yaptıgı da 23 yaşındaydım şimdi 30 yasndayım eşimde 37 yasında

Selam kızlar bu topik bana da uğur getirsin 😍 Bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım letu kullandım geçtiğimiz hafta yani 26 Kasım Salı günü çatlatma iğnesi oldum bugün iğnenin 6.günü ama sıfır belirti acaba belirti için erken mi daha önce çatlatma iğnesi deneyen var mı yada bilgisi olan? Sadece iğnenin 3.günü kasık ağrım ve akıntım olmuştu başkada bişey olmadı o da çatlamadan ötürü diye düşünüyorum…belirti olmadan hamilelik olur mu dersiniz? Daha önce kendiliğinden 5 gebelik kaybım olmuştu bir sebep bulunamadı ilk kez ilaç deneyeyim dedim yorumlarınızı bekliyorum sevgiler 😊

Canım şuanki hali nasıl testin ? Sanki gölge görüyorum eğer doğruysa daha belirgin olmuştur test oturunca
IMG_7489.jpeg
IMG_7486.jpeg

Back