- 7 Ekim 2024
- 1.095
- 361
- 38
- 21
Evet 20 Ekim başlangıç 27 de bitti20 ekimdemi enson oldun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 20 Ekim başlangıç 27 de bitti20 ekimdemi enson oldun sen
Hayırlısı canm nedense benimde kendimden ümidim yok kısmetimizde varsa olmuşturSanmıyorum canım ya ne bilim kendimde heveslendirmek istemiyorum 22sinde catlama oldu galba benim
Ya benim ilk hamileligimde doktor gün aşırı ilişki vermişti öyle yaptık ve hamile kaldım hergün olunca sprem kalitesi düşüyor demişti şimdide hep yumurtlama zamanı herkeze üst üste yapın diyorlar bu işi anlamadım ben hangisi yapmak lazımSperm sıkıntısı yok canım. Doktorum da çatlatma iğnesinden sonra 5 gün üst üste yapabildiğiniz kadar demişti mesela
Aynen bekleyip görcez acelemiz yok vakti dolunca gelecek ler buna inanıyorum sadce ben biz ne yapsrsk yapalım boş biz vesile olcaz taktir Allah'tan sağlıkla hayırla gelecekse gelsinler.Hayırlısı canm nedense benimde kendimden ümidim yok kısmetimizde varsa olmuştur
Canım sperm kalitesine göre değişiyor benim eşim spermiogram testi verdi ona istinaden doktor söylüyor. Bizimki sebepsiz infertilite. İkimizde de sıkıntı yokken gebelik oluşmuyor yani. Bizim doktor da çatlatma iğnesinden sonra saat söylememişti mesela hiçYa benim ilk hamileligimde doktor gün aşırı ilişki vermişti öyle yaptık ve hamile kaldım hergün olunca sprem kalitesi düşüyor demişti şimdide hep yumurtlama zamanı herkeze üst üste yapın diyorlar bu işi anlamadım ben hangisi yapmak lazım
Benimde kürtajdan 1 yıl boyunca stresten sebepsiz olmamıştı he eşime testte yapıldı bişey çıkmadı ama bylee demişti öyle hamile kaldım sonra şimdi bendemi bu ay öyle deneyeyim acaba ozman dogum yaptıgı da 23 yaşındaydım şimdi 30 yasndayım eşimde 37 yasındaCanım sperm kalitesine göre değişiyor benim eşim spermiogram testi verdi ona istinaden doktor söylüyor. Bizimki sebepsiz infertilite. İkimizde de sıkıntı yokken gebelik oluşmuyor yani. Bizim doktor da çatlatma iğnesinden sonra saat söylememişti mesela hiç
Yaptım bugün bi tık daha koyuydu yarın sabahtan yine yaparım. İnşallah canım rabbim sana da versin inşallahgördümm tekrar yapıcam demişsin diye sordum inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım şuanki hali nasıl testin ? Sanki gölge görüyorum eğer doğruysa daha belirgin olmuştur test oturuncaKızlar sanırım bu ay olmadı regle 2 gün var erken gebelikte çıkmadı hala bakar mısınız? Eki Görüntüle 3513532
Sen onu 1 hafta yap daha garanti olsun kuzumSperm sıkıntısı yok canım. Doktorum da çatlatma iğnesinden sonra 5 gün üst üste yapabildiğiniz kadar demişti mesela
sancın oluyo mu kasıklarında bende ara ara oluyorYaptım bugün bi tık daha koyuydu yarın sabahtan yine yaparım. İnşallah canım rabbim sana da versin inşallah
BenBu kasık ağrıları hep sağa mı vuruyor kızlar sola vurupta pozitifi gören var mı
Evet var ama markası nedir artı med ise testi yenile derim canım güvenmiyorum o testeBenimkine de bakar mısınız lütfen
Evet sancım oluyor ama adet sancısı gibi böyle baskılı değil daha hafif ve sol tarafta sadecesancın oluyo mu kasıklarında bende ara ara oluyor
evet benimde öyleEvet sancım oluyor ama adet sancısı gibi böyle baskılı değil daha hafif ve sol tarafta sadece
Hadi inşallahevet benimde öyle
Canım şuanki hali nasıl testin ? Sanki gölge görüyorum eğer doğruysa daha belirgin olmuştur test oturunca
Emin olmadım canım yarın sabah tekrarla istersen kaç gün kaldı adetine
2 gün kaldı canım açıkçası bu aydan umudu kestim zaten 3 gün değerlendirebilmiştik bu ay daha çok değerlendirme olur artıkEmin olmadım canım yarın sabah tekrarla istersen kaç gün kaldı adetine
Evet artimedEvet var ama markası nedir artı med ise testi yenile derim canım güvenmiyorum o teste