- 10 Mayıs 2016
- 277
- 258
- 103
Merve3553 canım benim testi gördün mü? Sencee var mı?Kızlar sanırım bu ay olmadı regle 2 gün var erken gebelikte çıkmadı hala bakar mısınız? Eki Görüntüle 3513532
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve3553 canım benim testi gördün mü? Sencee var mı?Kızlar sanırım bu ay olmadı regle 2 gün var erken gebelikte çıkmadı hala bakar mısınız? Eki Görüntüle 3513532
Aminnnn inşallah benimde bugün regl geldi inşallah ocak da güzel haberi alırızzzz 777Ben regl oldum sat 2 Aralık Bat 3 Ocak diyip bismillah diyorum yeni yıla hamile girerim insallah
Merhaba pcosmuydunuzİnşallah canım ben daha önce 4 kez çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef
Çatlatma iğnesi oldum hep sol tarafım ağrı yaptı 3 gün önce oldum iğneyiBu kasık ağrıları hep sağa mı vuruyor kızlar sola vurupta pozitifi gören var mı
Hafif pco olduğunu söyleyende oldu pco olmadığını söyleyen doktor da oldu bende neyim bilmiyorum gerçektenMerhaba pcosmuydunuz
Kuruma gibi ama olmazsan tekrar dene yarınİçi de böyle
Canm senin bat hangi günKuruma gibi ama olmazsan tekrar dene yarın
Hayır tabikide cnm her ay degişebiliyor 3 4 ay takip edip not al ortalamanı bulKızlar bişi sorucam ben bu ay ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım 20 sinde yumurtlamayı gördüm ya bu ay gebelik olmadıysa eğer ben bundan sonra hep 20 sinde mi yumurtlama görücem
7 Aralık gösteriyor cnmCanm senin bat hangi gün
Benimkine de bakar mısınız lütfenMerve3553 canım benim testi gördün mü? Sencee var mı?
Buda değerlendirdim günler7 Aralık gösteriyor cnm
Anladm bence benimki normal degil ya en son 20 Ekim'de regl baslangicim olmuştu çok geç degilmi senceHayır tabikide cnm her ay degişebiliyor 3 4 ay takip edip not al ortalamanı bul
Silik cıkmoş belli ama emgün sonra tekrarlayın koyulaşma olcakmımdyeBenimkine de bakar mısınız lütfen
Ben görüyorum canm ikinci çizgiyi bariz belli anladığım kadarıyla gün içinde yaptın ilk idrarla tekrarla benceBenimkine de bakar mısınız lütfen
İmkanın oldugunda erken gebelik testi al tekrarla bence kaset testte görünmemistir muhtemelen7 Aralık gösteriyor cnm
20 ekimdemi enson oldun senAnladm bence benimki normal degil ya en son 20 Ekim'de regl baslangicim olmuştu çok geç degilmi sence
Evet ben de görüyorumBenimkine de bakar mısınız lütfen
Sanmıyorum canım ya ne bilim kendimde heveslendirmek istemiyorum 22sinde catlama oldu galba benimİmkanın oldugunda erken gebelik testi al tekrarla bence kaset testte görünmemistir muhtemelen