• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eklentiler

• IMG_20241202_173130.jpg
    IMG_20241202_173130.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar birşey sorucam; ben 3 aydır hap (klomen & femara) + gonal f + çatlatma iğnesi tedavisi görüyordum. Ondan önce hep şeffaf yapışkan akıntı geliyordu ama bu 3 aylık sürede hiç gelmemişti. Biraz önce lavaboya gittiğimde yapışkan akıntıyı gördüm. Döngüm tedavi öncesi hep düzenli 30-32 günde bir olurdum. Şuan bu ay kistten dolayı tedaviye ara verdik ve 15. günümdeyim yarın duphostan kullanmaya başlayacaktım. İlişki dünden önceki akşam olmuştu. Bu şeffaf akıntı çatlayınca mı oluyordu yoksa çatlamadan hemen önce mi. Dün ovü testi yaptığımda pike yakın bile değildi çıkan sonuç. Bilgisi olan var mı??

canım seninle batlarımız aynı ne zaman test yapacaksın tekrar ben daha yapmadım internetten aldım yarına gelir inşallah onu bekliyorum
Canım ben dün akşam yaptım hamile olduğumu öğrendim bu sabah tekrar yaptım koyulaşma vardı yarın sabah tekrar edicem adet günüme kadar sonra kan vericem

Kızlar birşey sorucam; ben 3 aydır hap (klomen & femara) + gonal f + çatlatma iğnesi tedavisi görüyordum. Ondan önce hep şeffaf yapışkan akıntı geliyordu ama bu 3 aylık sürede hiç gelmemişti. Biraz önce lavaboya gittiğimde yapışkan akıntıyı gördüm. Döngüm tedavi öncesi hep düzenli 30-32 günde bir olurdum. Şuan bu ay kistten dolayı tedaviye ara verdik ve 15. günümdeyim yarın duphostan kullanmaya başlayacaktım. İlişki dünden önceki akşam olmuştu. Bu şeffaf akıntı çatlayınca mı oluyordu yoksa çatlamadan hemen önce mi. Dün ovü testi yaptığımda pike yakın bile değildi çıkan sonuç. Bilgisi olan var mı??
Yumurtlama olmadan 2 3 gün öncesinden başlar devamlı gelir yumurtlama salınana kadar canım

1 hafta boyunca devamlı ilişki yaşadım eğer sperm sorunu yoksa bu haftayı full çek canım kaçırılan bir gün olmasın 🥰 inşallah güzel haberlerini de verirsin 🙏
Sperm sıkıntısı yok canım. Doktorum da çatlatma iğnesinden sonra 5 gün üst üste yapabildiğiniz kadar demişti mesela

Back