• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba kızlar adetime 12 gün var 28 günde bir adet görüyorum sizce pink olmuşmu son attığım tekli bu günden
Ve uygulamalara göre yumurtlama tarihim geçmiş ama ben yeni çizgi görmeye başladım anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 61
Kuzum benim net olmayan testimden bir gün önceki test gibi aynı yarın tekrar yap koyulaşma olursa vardır inşallah vardır 🙏 kaç dakikada çıktı canım
Canm çıplak gözle ben sizin gördüğünz gibi gördüm kurumuş hali net diye o halini attım tekrarlarım umarım vardır 🤲🫶🌸🥰🥹

bu sabah sağlık ocağında beta için tahlil verdim ve 500 çıktı 🥹🥹 gecikmenin 3. günü için iyi mi sizce? 2 gün sonra tekrarlayayım mı? ve ilk doktor kontrolüne ne zaman gideyim 🥹 hesaplamalarıma göre şu an 4 hafta 3 günlüğüz 🤍
Gayet iyi hayırlı olsun 5 haftalıkken kese görünür ozman gidin

Benim de böyle çıkmıştı bir kaç kez, ama hemen değil bir kaç saat sonra oluyordu bu çizgiler. Ama adet oldum. Sizin çizgi hemen çıktıysa gidip kan verin, bazen kimyasallar oluyor biraz yükselip geriliyor. Emin olmak için ancak kanla takip gerekir. mmatmazellll mmatmazellll

Eklentiler

• IMG_20241123_151240.jpg
    IMG_20241123_151240.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 65
Bekleyince de kaldı mı bu dağılmış olan pembelik? Bir gölge var ama yeni bir test yapman daha sağlıklı olacak sanırım dağılmış olan o pembelik gitmediyse
Yok gitmedi ben de bekledim belki test oturmamıştır diye ama hala aynı. Eczaneden kaset test aldım freely marka onu deneyeceğim.

Benim de böyle çıkmıştı bir kaç kez, ama hemen değil bir kaç saat sonra oluyordu bu çizgiler. Ama adet oldum. Sizin çizgi hemen çıktıysa gidip kan verin, bazen kimyasallar oluyor biraz yükselip geriliyor. Emin olmak için ancak kanla takip gerekir. mmatmazellll mmatmazellll
Doğru tabi daha var regl e takip edicem olursa olur olmazsa da kısmet 🥹🥰

Arkadaşlar adetime 4 gün var geçende kaset test yaptım negatif çıkmıştı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum sizce kaset test mi alsam etken gebelik testi mi alsam

Back