Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok lekelenme o zaman bir saat oldu bittiTest negatif lekelenme sürüyormu peki
Canım sen test yaptinmiYumurtlama gününüz hangi gün ben 20 Kasım'da yumurtlama gördüm bat 4 Aralık bakalım yarın test yapıcam inşallah vardır
Ozman bekle adet olmazsan 1 hafta sonra varsa çıkarYok lekelenme o zaman bir saat oldu bitti
İnşallah sağlıkla yükselir betanizHiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.
Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın
Evet 2 gün geciktiBen bir gölge görüyorum. Regl tarihiniz geçmiş miydi
Yılın bazı aylarında yumurtlama gerçekleşmeyebilirmiş, öyle bir ayda mısınız acaba, doktorunuza gitme durumunuz varsa gidip bir baktırabilirsiniz aslında içinizin rahat etmesi için, testlerde de bir sorun olabilir gün aşırı ilişki yaşadıysanız yumurtlama gerçekleştiyse mutlaka denk gelmiştir zatenKızlar düzenim normaldi bu ay innovita ovü testiyle takip ediyorım hâlâ yumurtlama yok coktan olmalıydı test hıc koyulaşmadıda acaba gecmı yumurtlıcam testlerdemi sıkıntı var ya dostinex içtim gecen hafta omu etkiledi desem sanmıyorum ilk defa pik göremiyorum
Bekleyince de kaldı mı bu dağılmış olan pembelik? Bir gölge var ama yeni bir test yapman daha sağlıklı olacak sanırım dağılmış olan o pembelik gitmediyseKızlar sizce bu test bozuk mu
Kaç gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmadı bugün ilk defa çıktı kuruma çizgisi iki saat sonraYumurtan geç çatlamış olabilir
Vallahi hıc doktora gitmeyi düşünmüyorum bu ay testlerle bir hafta daha devam eder bırakırım anlarım ozamana. Yinede değerlendiriyoruz genellikle bakalım kısmet belkide yumrtlamıcam yada geç olcak bakalm gorcezYılın bazı aylarında yumurtlama gerçekleşmeyebilirmiş, öyle bir ayda mısınız acaba, doktorunuza gitme durumunuz varsa gidip bir baktırabilirsiniz aslında içinizin rahat etmesi için, testlerde de bir sorun olabilir gün aşırı ilişki yaşadıysanız yumurtlama gerçekleştiyse mutlaka denk gelmiştir zaten
erken gebelik mi kaset test miKaç gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmadı bugün ilk defa çıktı kuruma çizgisi iki saat sonra
İnşallah öyledir umut oluyursunuz bana regle 4 gün kaldı belki tekrar bi test yaparım3 gebelik yaşadım hiç böyle olmadı inan hatta doktorum yalancı negatif olur ama yalancı pozitif olmaz demişti
Tebrik ederim seninle aynı yumurtlama tarihlerimiz bende dün öğrendim daha kan vermedim perşembe günü vericem düşük bir değer görmek istemiyordum sevindim senin adına sağlıkla büyütelim sağlıkla gelsinler inşallahHiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.
Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın
Allahtan ümit kesilmez canım ama yoksa üzülme vardır bir zamanıİnşallah öyledir umut oluyursunuz bana regle 4 gün kaldı belki tekrar bi test yaparım
Atsana kuzum bakalımKaç gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmadı bugün ilk defa çıktı kuruma çizgisi iki saat sonra
Erken tabi yumurtlama olalı 1 hafta oldu daha ne belirtisiHaaa o zaman evet baya bi erkenmiş
Testlere takılmayın ben doktorda gözümle gördüğüm çatlamak üzere yumurtayı eve gelince testte göremedim zaten değerlendiriyormuşsunuz gerisi önemli değil dediğiniz gibi kısmet zaten bir noktadan sonraVallahi hıc doktora gitmeyi düşünmüyorum bu ay testlerle bir hafta daha devam eder bırakırım anlarım ozamana. Yinede değerlendiriyoruz genellikle bakalım kısmet belkide yumrtlamıcam yada geç olcak bakalm gorcez
Kaset test canimerken gebelik mi kaset test mi