• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bu arada merak ettiğim bir şey var, gebelik yakalayan arkadaşlar bu süreç içerisinde takviye kullanımınız oldu mu? Olduysa bir marka öneriniz var mı?

Hiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.

Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın 🤍🐣
İnşallah sağlıkla yükselir betaniz 🥳🥳💐💐💐

Kızlar düzenim normaldi bu ay innovita ovü testiyle takip ediyorım hâlâ yumurtlama yok coktan olmalıydı test hıc koyulaşmadıda acaba gecmı yumurtlıcam testlerdemi sıkıntı var ya dostinex içtim gecen hafta omu etkiledi desem sanmıyorum ilk defa pik göremiyorum
Yılın bazı aylarında yumurtlama gerçekleşmeyebilirmiş, öyle bir ayda mısınız acaba, doktorunuza gitme durumunuz varsa gidip bir baktırabilirsiniz aslında içinizin rahat etmesi için, testlerde de bir sorun olabilir gün aşırı ilişki yaşadıysanız yumurtlama gerçekleştiyse mutlaka denk gelmiştir zaten

Yılın bazı aylarında yumurtlama gerçekleşmeyebilirmiş, öyle bir ayda mısınız acaba, doktorunuza gitme durumunuz varsa gidip bir baktırabilirsiniz aslında içinizin rahat etmesi için, testlerde de bir sorun olabilir gün aşırı ilişki yaşadıysanız yumurtlama gerçekleştiyse mutlaka denk gelmiştir zaten
Vallahi hıc doktora gitmeyi düşünmüyorum bu ay testlerle bir hafta daha devam eder bırakırım anlarım ozamana. Yinede değerlendiriyoruz genellikle bakalım kısmet belkide yumrtlamıcam yada geç olcak bakalm gorcez

Hiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.

Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın 🤍🐣
Tebrik ederim seninle aynı yumurtlama tarihlerimiz bende dün öğrendim daha kan vermedim perşembe günü vericem düşük bir değer görmek istemiyordum sevindim senin adına sağlıkla büyütelim sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🙏

Vallahi hıc doktora gitmeyi düşünmüyorum bu ay testlerle bir hafta daha devam eder bırakırım anlarım ozamana. Yinede değerlendiriyoruz genellikle bakalım kısmet belkide yumrtlamıcam yada geç olcak bakalm gorcez
Testlere takılmayın ben doktorda gözümle gördüğüm çatlamak üzere yumurtayı eve gelince testte göremedim zaten değerlendiriyormuşsunuz gerisi önemli değil dediğiniz gibi kısmet zaten bir noktadan sonra

Regl oldum bu ayda yine olmadı dün ki testte kuruma çizgisiymiş anlamış olduk ilk defa erken regl oldum 14 gün önceye gidince öcü testime baktığımda yumurtlama vs yok bu kesinlikle doktor takibiyle yumurtlama kontrolünü yaptıracağım yoksa Ümitlerim kayboluyor🥺

Back