- 1 Ekim 2024
- 555
- 250
- 18
- 29
Canım kamera da görünmüyor malesefAtsana kuzum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kamera da görünmüyor malesefAtsana kuzum bakalım
Sen ovulasyon testi yapmismiydin cnmRegl oldum bu ayda yine olmadı dün ki testte kuruma çizgisiymiş anlamış olduk ilk defa erken regl oldum 14 gün önceye gidince öcü testime baktığımda yumurtlama vs yok bu kesinlikle doktor takibiyle yumurtlama kontrolünü yaptıracağım yoksa Ümitlerim kayboluyor
İnşallah diğer ay pozitifi görürsünüz. Kaç aydır deniyorsunuz? Bir ay da doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın beraberinde ovü testi de kullanıp doğruluğunu ölçmeye çalışın. Peki bundan 14-15 gün önce testte ovü görmediğiniz halde değerlendirmiş miydiniz?Regl oldum bu ayda yine olmadı dün ki testte kuruma çizgisiymiş anlamış olduk ilk defa erken regl oldum 14 gün önceye gidince öcü testime baktığımda yumurtlama vs yok bu kesinlikle doktor takibiyle yumurtlama kontrolünü yaptıracağım yoksa Ümitlerim kayboluyor
Düzenli yapamadım ama bugün regl başladı 14 gün önceye gittiğimde 18 Kasım da yumurtlama görmem gerekiyordu herhalde benim hep bu şekildeSen ovulasyon testi yapmismiydin cnm
Böyle minicik ip gibi çok zor görülebilen bişi var sanki ama ümidim yok ya bence olmadı yineCanım sen test yaptinmi
16-17-18 kasım şeklinde değerlendirmişim bu ayla birlikte 7 aydır denemiş oldumİnşallah diğer ay pozitifi görürsünüz. Kaç aydır deniyorsunuz? Bir ay da doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın beraberinde ovü testi de kullanıp doğruluğunu ölçmeye çalışın. Peki bundan 14-15 gün önce testte ovü görmediğiniz halde değerlendirmiş miydiniz?
Aynen bakalım kısmet ben hep ovü testinde görür catlamadan 14 gun sonrada regli olurum ama bakalm takipteyim değerlendiriyoruz yinede artık yakalarsam şansTestlere takılmayın ben doktorda gözümle gördüğüm çatlamak üzere yumurtayı eve gelince testte göremedim zaten değerlendiriyormuşsunuz gerisi önemli değil dediğiniz gibi kısmet zaten bir noktadan sonra
bence siz 17 sinde ovüle olmuşsunuz. Genelde şöyle hesaplanıyor, ovülasyondan sonra 14 tam gün bitecek. 15. gün adet başlıyor. ben bir yıldır takip ediyorum hep bu şekil. 18 silik ama 17 de yapmamışsınız. Muhtemelen o gün çatlamış. Gerçi değerlendirmişsiniz de ama nasip işte. Geçen bir hekim dinlemiştim, gebeliklerin yüzde 90 ı tahmin edilen ovülasyon gününden iki üç gün önce başlanan ilişkilerden oluyor demişti.16-17-18 kasım şeklinde değerlendirmişim bu ayla birlikte 7 aydır denemiş oldum
Elimdeki teste de guvenmiyorum belki beni umitlendiriyo belki de var ama test kötü diye gözükmüyo emin değilim biraz daha bekliycem hesaplamaya göre bat 4 Aralık ama kadın 6 Aralık ta test yap dedi bekliyim bakalımBöyle minicik ip gibi çok zor görülebilen bişi var sanki ama ümidim yok ya bence olmadı yine
Bu ay normalden erken regl oldum şimdi bugün regl 1. Gün olarak işaretledim uygulama ovulasyon gününü 17 Kasım olarak değiştirdi bende Pcos var normalde hep geç regl olurum erken olmam 2 gündür lekelenmem var şüphelenip test yaptım birinde karartı gibi çıktı sonra iyice belirginleşti kuruma çizgisi mi bilemiyorum ama aklıma takılan bir şey acaba yumurtlarım sağlıklı büyümeden mi çatlıyor o yüzden doktor takibi yaptırmam gerekiyor sanırımbence siz 17 sinde ovüle olmuşsunuz. Genelde şöyle hesaplanıyor, ovülasyondan sonra 14 tam gün bitecek. 15. gün adet başlıyor. ben bir yıldır takip ediyorum hep bu şekil. 18 silik ama 17 de yapmamışsınız. Muhtemelen o gün çatlamış. Gerçi değerlendirmişsiniz de ama nasip işte. Geçen bir hekim dinlemiştim, gebeliklerin yüzde 90 ı tahmin edilen ovülasyon gününden iki üç gün önce başlanan ilişkilerden oluyor demişti.
Merve3553 canm baksana biBöyle minicik ip gibi çok zor görülebilen bişi var sanki ama ümidim yok ya bence olmadı yine
Canım sen daha net görürsün ama sanki bende çok ince bir çizgi görüyorumBöyle minicik ip gibi çok zor görülebilen bişi var sanki ama ümidim yok ya bence olmadı yine
Sanki sennnki 15le 18 aradı olmuş gibiDüzenli yapamadım ama bugün regl başladı 14 gün önceye gittiğimde 18 Kasım da yumurtlama görmem gerekiyordu herhalde benim hep bu şekilde
Çok kafam karıştı ya napsam bilemedimCanım sen daha net görürsün ama sanki bende çok ince bir çizgi görüyorum
Evet benme tken yaptigimda belliydi ama bgjn kaset testte çıkmadı regl gününü bekliycez mecburenBöyle minicik ip gibi çok zor görülebilen bişi var sanki ama ümidim yok ya bence olmadı yine
Bu ip gibi çok zor görünen bişi kaset teste çıkması imkansız neredeyse ay öyle bı arada kaldim ki var mı sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilemedimEvet benme tken yaptigimda belliydi ama bgjn kaset testte çıkmadı regl gününü bekliycez mecburen
Testin normal efektsiz halini tekrsr yükler misin canımBu ip gibi çok zor görünen bişi kaset teste çıkması imkansız neredeyse ay öyle bı arada kaldim ki var mı sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilemedim
Testin normal efektsiz halini tekrsr yükler misin canım
Bende ince gördüm ama testi ya tekrarla ya da birkaç güne tekrar yap ama bence adet geçsin çok stres olursunuz böyleÇok kafam karıştı ya napsam bilemedim