- 20 Ağustos 2024
- 418
- 269
- 18
- 28
2-5 aralık grev diye biliyorumSağlık ocağındaki doktorlar grevde mi.kan aliyorlarmi nasıl yaptınız.bende gitmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-5 aralık grev diye biliyorumSağlık ocağındaki doktorlar grevde mi.kan aliyorlarmi nasıl yaptınız.bende gitmek istiyorum
Evet pik gibi duruyor sen bugünü değerlendir çatlamayı da gör çatladığı günü ve ertesi günü değerlendir canınmBişi diyecem etkisi var mı ama benimde ilk gebeliğim 3-4 gün üst üst ilişki ile olmuştu o çok aşırı planlı bilinçli değildi ama
bu ay bende döngünün 12. 13. 14. gününü değerlendirdik bugün 15. gün onu da değerlendireceğim
14. günki testler burada şiddetli kasık kasık ağrısı hissedince yaptım yumurtlama olduğunu düşündüm gece 01.30 da yaptım sonra gün içinde de yaptım
öncesinde maalesef yapmadım
01.30 da olanın pik olduğunu düşünüyorum
Eki Görüntüle 3513343
işte öyle oldu galibaEvet, düzenin bozulmuş olabilir. Belki geç yumurtlamışsındır
Evet pik gibi duruyor sen bugünü değerlendir çatlamayı da gör çatladığı günü ve ertesi günü değerlendir canınm
Bizim sağlık ocağında doktorlar yerlerindeydi çok şükür.. ben de bir korkmuştum grevde olurlar diye.. gidin şansınızı deneyin.. normalde bir gün sonra çıkıyor sonuç ama ben 9 da verdim 1 de çıktıSağlık ocağındaki doktorlar grevde mi.kan aliyorlarmi nasıl yaptınız.bende gitmek istiyorum
Öyle göküzüyor sanırımen alttaki ilk test saat olarak 01,30 gece
ortadaki 2. öğlen
üstteki 3. akşam bence dün akşam çatladı yanlış mı yorumluyorum
Seni heveslendirmek istemem ama benimde öyle oldu hala da devam ediyor 6 7 günde vardı benimde tatlı tatlı bi acı sızıkızlar karnımın hafif sağ tarafında 3-4 kez minicik bi ağrı hissi oldu noktasal olarak. Yumurtlamadan sonraki 7. Günüm. Yani yine heveslenmek istemiyorum ama insan durduramıyor kendini. Yerleşme belirtisi olabilir mi? Daha önce bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bu uygulamanin adı ne acabaBişi diyecem etkisi var mı ama benimde ilk gebeliğim 3-4 gün üst üst ilişki ile olmuştu o çok aşırı planlı bilinçli değildi ama
bu ay bende döngünün 12. 13. 14. gününü değerlendirdik bugün 15. gün onu da değerlendireceğim
14. günki testler burada şiddetli kasık kasık ağrısı hissedince yaptım yumurtlama olduğunu düşündüm gece 01.30 da yaptım sonra gün içinde de yaptım
öncesinde maalesef yapmadım
01.30 da olanın pik olduğunu düşünüyorum
Eki Görüntüle 3513343
Öyle yapıcamSabah testi tekrarla istersen
Merhaba kızlar reglime 1 hafta var bu ay düzenli ilşki oldu ovulayonla da takip ettim dün gebelik testi yaptım çok çok erken biliyorum ama sonra baktım bi gölge var sizce var mı bişeyler bakar mısınız
femometerBu uygulamanin adı ne acaba
Aslında gözle daha iyi görünüyor canım hemen çıktı beklemiş test değil yani ama daha reglime 1 hafta var
Acele etme kuzum dicem ama acele ediceksin kendimden biliyorum bende 7 gün varken başladım yapmaya 4 gün kala belli oldu kuzum devamlı var mı yok mu bak burda çizgi var şurada gölge var o 3 4 gün çok yıprandım sana tavsiyem test yapma bekle 3 gün daha öyle yap canım inşallah vardır bebişin seninledirAslında gözle daha iyi görünüyor canım hemen çıktı beklemiş test değil yani ama daha reglime 1 hafta var
Ay inşallah canım ya dayanamadım valla yaptım böyle çıktı daha çok merak ediyorum şuan bakalım bekleyeceğim birkaç gün daha canım sen yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün sağlıkla doğsun bebeğinAcele etme kuzum dicem ama acele ediceksin kendimden biliyorum bende 7 gün varken başladım yapmaya 4 gün kala belli oldu kuzum devamlı var mı yok mu bak burda çizgi var şurada gölge var o 3 4 gün çok yıprandım sana tavsiyem test yapma bekle 3 gün daha öyle yap canım inşallah vardır bebişin seninledir
Amin bebeğim.Benimde 12 aralık hakkımızda hayırlısı olsun canım
İnşallah canım net olarak yumurtlamadan 11 gün sonra gördüm canımAy inşallah canım ya dayanamadım valla yaptım böyle çıktı daha çok merak ediyorum şuan bakalım bekleyeceğim birkaç gün daha canım sen yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün sağlıkla doğsun bebeğin
Amin bebeğim.
Sağlıkla gelsinnn bunu 2. kez soruyorum ama anlamadığım için çatlamadan sonra dediniz ya geçen günİnşallah canım net olarak yumurtlamadan 11 gün sonra gördüm canım