Kurtajiniz olduğunda beta hcg kaçtı ki canım.benim 10gun sonra 22cikmisti.Merhabalar ben 15 kasımda kürtaj oldum. Ağrılarım bitmişti ama dün akşam ağrılarım tekrar başladı yumurtlama mi diye suphelendim. Biraz önce test yaptım pik görünüyor fakat bu durum gerçekten pik mi yoksa hala vücudumda hcg bulunduğu için mi böyle çıktı bilemedim sizce nedir bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi?Eldorin sence hcg den mi yoksa pik midir düşük öykünün olduğunu bildiğim için sana da sormak istedim başka kim vardı hatırlamıyorum
Canım sen yeni döngüye gectinmi kürtajdan sonra adet olmamissi dir henu diye düşünüyorum. Erken çünkü daha. Hala betahcg vardır vücudunda ondan çıkmis olabiir.Merhabalar ben 15 kasımda kürtaj oldum. Ağrılarım bitmişti ama dün akşam ağrılarım tekrar başladı yumurtlama mi diye suphelendim. Biraz önce test yaptım pik görünüyor fakat bu durum gerçekten pik mi yoksa hala vücudumda hcg bulunduğu için mi böyle çıktı bilemedim sizce nedir bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi?Eldorin sence hcg den mi yoksa pik midir düşük öykünün olduğunu bildiğim için sana da sormak istedim başka kim vardı hatırlamıyorum
Hiç baktirmadim ki 8 haftalikti çünkü artık beta takibi yapılmıyorduKurtajiniz olduğunda beta hcg kaçtı ki canım.benim 10gun sonra 22cikmisti.
Benimde 12 aralık hakkımızda hayırlısı olsun canımCanım ben dün yazdım ama listede yokmuşumson adet 12 kasım-beklenen adet 11 aralık
Daha geçmedim ama Dr um korunmana gerek yok kanaman bittikten sonra dedi. Ben genelde yumurtlama zamanı anlarım vücudumu tanıyorum şüphelendim bakayım dedim. Degerlendirelim diye de düşündüm Dr un söylemi nedeniyle. Rahim toparlanmadiysa zaten tutunma bile gerçekleşmez benceCanım sen yeni döngüye gectinmi kürtajdan sonra adet olmamissi dir henu diye düşünüyorum. Erken çünkü daha. Hala betahcg vardır vücudunda ondan çıkmis olabiir.
Dayanamadım bugün yaptım kuzum benAyy ne güzel kafa dağıt mis gibitabii ki etiketlerim
Test benimle trol geçiyor sanki şimdide çizgi silindiİlk halinde çok hafif var beklemiş halinde belirginlesmis yarın tekrar yap istersen
Hay maşallah
Teşekkür ederim darısı nerde bebiş bekleyen varsa inşallahHay maşallahevet baya çift çizgi , tebrikler
Çizgide pembelik var gibi yanlış gormuyorsam ve eğer öyleyse pozitif
Var gibi canım.hayirli olsun
EvetÇizgide pembelik var gibi yanlış gormuyorsam ve eğer öyleyse pozitifhayırlı olsun
Teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallahVar gibi canım.hayirli olsun
AminEvetteşekkür ederim darısı hepinize inşallah
Amin inşallah sağlıkla kucağına alayım bu seferAminsağlıkla ilerlesin inşallah
Evet hamilesin canım kan testi ver yarın hemen
Hayırlı olsun bende görüyorum yumurtlamayı ne zaman görmüştünüz acaba
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallahEvet hamilesin canım kan testi ver yarın hemenhayırlı olsun çok sevindim belirtin oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?