2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ay bende leke görünce sabırsızlık yaptım test yaptım ama gebelik var gibi hissetmiyorum ağrılarım var ve göğüsümde damarlanma

6 Kasım lekelenme oldu 8 Kasım tam anlamıyla regl başlqdı geçen ay 6 Kasım refl başlangıcı olunca uygulamada bu ay 8 Aralık olarak gösteriyor
İkisinde de erken oluyor birkaç güne tekrar yapın. Ovulasyon testi yapmış miydiniz yumurtlama günü belli mi

Tsh yüksek çıkmıştı bu ay ilaç kullanmaya başladım o mu yan etki yaptı erken regl oluyorum diye düşündüm ama buradan bi arkadaş da kullanmış böyle bişey yaşamamış herkes de aynı olmaz tabi ki ama benim tarihimde ilk olur erken regl olmak çünkü pcosum

Bende levatirion kullanıyorum iki döngü boyun bir 21 birinde 24 günde oldum Şuan 29 gün oldu hala olmadım test yaptım onda da çıkmadı bekliyorum regli olmazsam doktora giderim

Sat 11 kasım bat 12 aralık , ovulasyon testi 27-28 pik 29 kasım çatlama ,rica etsem beni de ekler misiniz ?

Çatlayan yumurtadan en erken 12 14. Gun

Bende acaba öyle mi görmek istiyorum diye çok umursamadım sonradan böyle görünce şaşırdım ya ama regl gelicek gibi ağrılarım var testte yapmıycaktım ama dayanamadım
Benimde 6 gün var ve regl olcak gbi sancım var nedenki daha gunumede vardı her an sanki olacak gibiyim hiç bukdar erkende olmam

Mrb kizlar bende 29 kasimda basladim mfk takviyelerine. Bu takviyelerle hamile kalan oldumi

Merhabalar ben 15 kasımda kürtaj oldum. Ağrılarım bitmişti ama dün akşam ağrılarım tekrar başladı yumurtlama mi diye suphelendim. Biraz önce test yaptım pik görünüyor fakat bu durum gerçekten pik mi yoksa hala vücudumda hcg bulunduğu için mi böyle çıktı bilemedim sizce nedir bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi? Eldorin sence hcg den mi yoksa pik midir düşük öykünün olduğunu bildiğim için sana da sormak istedim başka kim vardı hatırlamıyorum

Eklentiler

• 20241201_204230.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…