Canım gözün aydın sonunda
Kızlar ovulasyon testi öncesi sıvı almama olayı beni çok geriyor kaç saat almıcam napcam yani su bile içmicekmiyimölçüt nedir çok önemlimidir yanıltırmı
Mesela sabah 9-9.30 çay içtim 11 de test yapsam ne olur
Kız testi eklenmemişEldorin şimdi tekrar yaptım bunlardan sonra ekliyorum
Bence pikmiş
Bi 8-10 saat oldu son testi ekliyorum
Benide alinnn araniza@kittenlyy kız ne yaptın sesin soluğun çıkmadı yine bu arabaşladın mı yumurtlama masajına?
Canm ümidini kesmek gibi olmasın ama geçen bende birebir aynısını yaşadım idrarı çok çektirmiştim ilk negatif ti sonra kuruma çizgisi çıkmışti pozitif sandım kan verdim negatif çıktı sende de aynısı olmuş sanırımKızlar 1.5 saat önce test yaptım bu ilk test Eki Görüntüle 3512934
Diğer koyduğum da şuan ki adet olucakmışım gibi ağrılarım var lekelenme var sizce ilk fotoğrafta karartı var mı yoksa ikinci direk kuruma çizgisimi
Teşekkür ederim darısı sizlere inşallahAyy çıkmış bariz sizinki hadi inşallah doğrudur test çok sevindim adına
Teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sana inşallahTebrikler bende gördüm sağlıkla ilerler inşallah
Canım koyulaşma var çizgiyi daha net görüyorumDayanamadım bugün yaptım kuzum ben
Ben çok bekledim kuzum 4 gündür var ama çıkmıyor biliyorum bebeğimin benimle olduğunu koyalım koy kuzum koyCanım gözün aydın sonundaay çok seviniyorum. Bu grup ne kadar uğurlu geldi yaaa koyayım mı pozitifi bekleyelim mi
Canım ya ben pik gordugun gün dikkat etmedim hiç biliyo musun? Pik olunca zaten cayır cayır çıkıyorazalt sadece eğer çok dayanamiyorsan
Kız testi eklenmemiş
Evet canım var darısı sizlerin başına inşallahCanım koyulaşma var çizgiyi daha net görüyorum
Ay çok sevindim yaaa maşallah canm
Yaaa gözyaşım pıtDayanamadım bugün yaptım kuzum ben
Evet yükselmiş ve düşmüş canım yani en az c çizgisi kadar koyu olması lazım ama bazen konsantrasyon farklı oluyor daha düşük çıkıyor. Testin varsa bence yine de sen devam et derim. Ama bu gördüğünü pik gibi düşün şimdilik
Ağustos annesi olacaksın inşallahBen çok bekledim kuzum 4 gündür var ama çıkmıyor biliyorum bebeğimin benimle olduğunu koyalım koy kuzum koyuğur getirdi topiğin sağol kuzum
Sağol canım teşekkür ederim darısı bu ay sana da inşallah yarın sende bebişini görürsün inşallahAy çok sevindim yaaa maşallah canm
Sağol canım teşekkür ederim inşallah darısı sana inşallahYaaa gözyaşım pıttebrik ederim umarım sımsıkı tutunur anneciğine
Ay inşallah ya yapsam çıkar mı ki erken mi değil mi bilmiyorum sen ilk idrarla mi yaptınSağol canım teşekkür ederim darısı bu ay sana da inşallah yarın sende bebişini görürsün inşallah
Cnaim test pozitif görünüyor.Kızlar merhaba normalde 26 günde bir regl oluyorum çoğunluk 24 bazen de 27 e değişebiliyor bugün 29 gün bitti 15 kasımda ilişki oldu bugün test yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı hemen size nasıl yarın kan vermeyi düşünüyorum
Yaaa nerden nereye hadi inşallah kuzum sağlıkla zamanında alalım bu sefer kuzularımı kucaklarımızaAğustos annesi olacaksın inşallahhadi bakalım bu sefer ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım mayıs annelerinde de beraberdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?