2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah evet yumurtlamadan 4 gün sonra sol kasık ağrısı oldu hala da devam ediyor belim ağrıyor kabızlık devamlı açlık hissi oldu canım
Bat ne zamandı? Aminn inşallah Allah isteyen kim varsa nasip etsin ben yumurtlama akıntısı yaşamıyorum ki anlamıyorum takvime gore hareket ettim bakalım hayırlısı

Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah evet yumurtlamadan 4 gün sonra sol kasık ağrısı oldu hala da devam ediyor belim ağrıyor kabızlık devamlı açlık hissi oldu canım
Bu günler değerlendirildi yaşımdan dolayı umudum yok ama Allah büyük

Eklentiler

• Screenshot_20241201-212327.png
    482,8 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba
Merhaba 18 kasımda çift embriyo transferim oldu.23 Kasım da progesteron tahlili yaptırdım ve sonucun 6.20 çıktı. Sonuca göre doktorum 10 gün boyunca progestan iğne kullanmamı istedi. 30 kasımda test yaptım 1115 değerim çıktı. Biraz tedirginim değerim düşük olmasından dolayı yani progestan değerinden benzer durum yaşayan var mı

Regl olana kadar vucudunda hcg vardır canm bende yaşadım hcg varkende pik çıkıyor. Tekrar geçmiş olsun

Kızlar ovulasyon testi öncesi sıvı almama olayı beni çok geriyor kaç saat almıcam napcam yani su bile içmicekmiyimölçüt nedir çok önemlimidir yanıltırmı
Mesela sabah 9-9.30 çay içtim 11 de test yapsam ne olur

Selamlar taze hamişlere hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende yeniyim geçen ay dr kontrolundeydi olmadı bat29kasim sat30aralik dua edin insallah bu ay olir bekleyen herkesin

1,5-2 saat önceden sıvı alımını kesmen lazım verdiğin örnek uygun mesela ve evet su dahil burda amaç idrarin konsantre olmasi

Kızlar yoğun kasık ağrısı hissettiğimiz an yumurtlama mı oluyor çatlama mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…