Benim bat 6 Aralık çok merak ediyorum yarın yapmak istiyorum çıkar mı acabaKıslarrrr 5 Aralık BAT ı olanlar beraber pazartesi test yapalım mııı
Yumurtlama üstünden 12 gün geçtiyse erken gebelik testiyle sonuç alabilirsinBenim bat 6 Aralık çok merak ediyorum yarın yapmak istiyorum çıkar mı acaba
19unda çatlatma iğnesi vuruldum canım aslında daha beklemem lazımdı ama dayanamadım regl belirtim yok diye dediğin gibi iki gün sonra tekrarlayayım çok sağolOvulasyon testiyle takip edip regl ona göre hesaplasıysan erken gebelik testiyle 5 gün önce çıkmış olabilir canım. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrarla istersen. Gölge şeklinde çizgi gözüküyo
Çatlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli, minimum 8 gün (çok nadir) genelde de 10 12. Günlerde çıkıyorBenim bat 6 Aralık çok merak ediyorum yarın yapmak istiyorum çıkar mı acaba
Yarın 11.gün olacakYumurtlama üstünden 12 gün geçtiyse erken gebelik testiyle sonuç alabilirsin
Yarın 11.gün olacakÇatlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli, minimum 8 gün (çok nadir) genelde de 10 12. Günlerde çıkıyor
Evet öğlenmBugün mü yaptınız
İşte aynı şeyleri yaşıypruz inşallaj yerleşme kanamasıdır lütfen haber verinSabah yapmıştım negatifti ve benim de şu an az bir kan geldi normalde bat 2
Amin inşallah canım benimbugün yaptım zaten yarın eşimde evde o oyalar beni yapmam dayanırım pazartesi yaparım dediğin gibi. Amin canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalırız
hevesini kırmak istemem ama aylar önce aynısı bana da olmuştu olmuştu. O ay yine adet oldum. Erken belirti aramamak gerek sonrası insanı yıpratıyoAteşi takip ediyordum devamlı uygulamayla bugün 8 gün yerleştiğini söyledi ateşime göre
Bence çıkabilir ya yap, eğer çıkmazsa da üzülme hala umut var. Hadi inşaallah vardır ve çıkarYarın 11.gün olacak
Ateş işi sanırım çol değişken. Sıcak bastı derecem yükseldi diyip pozitif görende var, üşüyorum deyip poztifi görendehevesini kırmak istemem ama aylar önce aynısı bana da olmuştu olmuştu. O ay yine adet oldum. Erken belirti aramamak gerek sonrası insanı yıpratıyo
İnşallah ya inşallah bekleyelim bakalım anlarızİşte aynı şeyleri yaşıypruz inşallaj yerleşme kanamasıdır lütfen haber verin
Canım ben regl oldum tüp bebek sürecim başladıHaftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
B Biranneadayi2024
U umudunukaybetme_
M melek_50
asyaa9833
ramses09
espressoc
S seklla
A alyanil
P Papatyaili
sedoskoo
T tunjekk
Z zuzuzezezizi
E EGE333
G Gossip123
Sevdagunesim
Kiiraz
O Ozerrrr
Lioo
A aist123
Sizin karnınızada batmalar oluyor mu benim karnımın soluna batma oluyor yumurtalığa değil amaİnşallah ya inşallah bekleyelim bakalım anlarız
Tamam canım yarın ilk idrarla yapacağım inşallahBence çıkabilir ya yap, eğer çıkmazsa da üzülme
Bence çıkabilir ya yap, eğer çıkmazsa da üzülme hala umut var. Hadi inşaallah vardır ve çıkar
umut var. Hadi inşaallah vardır ve çıkar
Sanki minik bi silik cizgi var gibi.Adetiniz gecikdi mi acaba?bi şey görüyomusunuz ben görüyorum galiba kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?