2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yani çıkabilirr sonuçta 6 gün öncesi testleri varr ama çıkmazsa da erken vakit kendini üzmüş olur musun bilemedim ki bebeğim
Ya belirtilerimden yola çıkıyorum kuzum, ilişkiden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı normalde adetten 2-3 gün önce başlardı. Kasığımda doluluk hissi var iştahım çok arttı iki gündür saatte bir acıkıyorum bide dünden beri sık idrara çıkıyorum psikolojik mi bilemedim bende yapınca negatif çıkarsa en azından adete kadar yok nasılsa diyip düşünmekten vazgeçerim zaten adet olmazsam birdaha yaparım diye düşünüyorum aslında yarın yapmamın sebebi bu negatifse görüp artık regle kadar kafamdan atmak

Ben regli oldum canım

Sizin karnınızada batmalar oluyor mu benim karnımın soluna batma oluyor yumurtalığa değil

Sizin karnınızada batmalar oluyor mu benim karnımın soluna batma oluyor yumurtalığa değil ama
Ben adet oldum yani baya normal adet kanamasına döndü şu an maalesef olmadı inşallah sizinki yerleşme kanamasıdır

Bugün adet oldum. SAT: 30 Kasım BAT: pcos var çok düzensiz

Kıslarrrr 5 Aralık BAT ı olanlar beraber pazartesi test yapalım mııı
Benim BAT 4 Aralık, ben de ptesi yapacağım. Başta çok olmuş gibi hissediyordum da son birkaç gündür olmadı gibi gelmeye başladı bana, çok ümitli değilim o yüzden ama yapacağım ptesi ilk idrarla işe gitmeden.

hevesini kırmak istemem ama aylar önce aynısı bana da olmuştu olmuştu. O ay yine adet oldum. Erken belirti aramamak gerek sonrası insanı yıpratıyo
İlk defa yapıyorum ben ateş takibini bu ay ovulsyon takibide yaptım ateş takip eden arkadaşlar var eski topicten onlar yardımcı oluyorlar bende pek anlamıyorum ama uygulama böyle söyledi testlerimde silik çıkıyor o yüzden ümitlendim biraz

Bugün giremedim hiç buralara bebiskom yapmadım henüz test son güne kadar da dayanamıcam ama
Ama yine de pazartesiye kadar dayan en azından yakınlaşmış olur bak ben erkenden yaptım da ne oldu hep silik çıkıyor testler hangisine inanacam bilemiyorum bende pazartesi yapcam o zamana kadar bu silikler bi tık daha koyu olması lazım artık öyle inanırım

Hangi uygulama acaba

Yarın test yapacağım ama hiç umudum yok .Pcos var üç dört gün sonra da olabiliyor bazen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…