Bugün giremedim hiç buralara bebiskom yapmadım henüz test son güne kadar da dayanamıcam amaİnşallah canım nerelerdesin sen ya bugün test yaptım yine yaptın mı sen test beklicek misin kuzum
Yani çıkabilirr sonuçta 6 gün öncesi testleri varr ama çıkmazsa da erken vakit kendini üzmüş olur musun bilemedim ki bebeğimBenim bat 6 Aralık çok merak ediyorum yarın yapmak istiyorum çıkar mı acaba
Ya belirtilerimden yola çıkıyorum kuzum, ilişkiden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı normalde adetten 2-3 gün önce başlardı. Kasığımda doluluk hissi var iştahım çok arttı iki gündür saatte bir acıkıyorum bide dünden beri sık idrara çıkıyorum psikolojik mi bilemedim bende yapınca negatif çıkarsa en azından adete kadar yok nasılsa diyip düşünmekten vazgeçerim zaten adet olmazsam birdaha yaparım diye düşünüyorum aslında yarın yapmamın sebebi bu negatifse görüp artık regle kadar kafamdan atmakYani çıkabilirr sonuçta 6 gün öncesi testleri varr ama çıkmazsa da erken vakit kendini üzmüş olur musun bilemedim ki bebeğim
Ben regli oldum canımHaftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
@EGE333
G Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
O Ozerrrr
@Lioo
@aist123
Sizin karnınızada batmalar oluyor mu benim karnımın soluna batma oluyor yumurtalığa değil
Ben adet oldum yani baya normal adet kanamasına döndü şu an maalesef olmadı inşallah sizinki yerleşme kanamasıdırSizin karnınızada batmalar oluyor mu benim karnımın soluna batma oluyor yumurtalığa değil ama
Bugün adet oldum. SAT: 30 Kasım BAT: pcos var çok düzensizHaftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
@EGE333
G Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
O Ozerrrr
@Lioo
@aist123
Benim BAT 4 Aralık, ben de ptesi yapacağım. Başta çok olmuş gibi hissediyordum da son birkaç gündür olmadı gibi gelmeye başladı bana, çok ümitli değilim o yüzden ama yapacağım ptesi ilk idrarla işe gitmeden.Kıslarrrr 5 Aralık BAT ı olanlar beraber pazartesi test yapalım mııı
İlk defa yapıyorum ben ateş takibini bu ay ovulsyon takibide yaptım ateş takip eden arkadaşlar var eski topicten onlar yardımcı oluyorlar bende pek anlamıyorum ama uygulama böyle söyledi testlerimde silik çıkıyor o yüzden ümitlendim birazhevesini kırmak istemem ama aylar önce aynısı bana da olmuştu olmuştu. O ay yine adet oldum. Erken belirti aramamak gerek sonrası insanı yıpratıyo
yok 5gün daha var adetime ben aceleci davrandım..Sanki minik bi silik cizgi var gibi.Adetiniz gecikdi mi acaba?
Ama yine de pazartesiye kadar dayan en azından yakınlaşmış olur bak ben erkenden yaptım da ne oldu hep silik çıkıyor testler hangisine inanacam bilemiyorum bende pazartesi yapcam o zamana kadar bu silikler bi tık daha koyu olması lazım artık öyle inanırımBugün giremedim hiç buralara bebiskom yapmadım henüz test son güne kadar da dayanamıcam ama
Evet canım sanki görüyorum 5 gün varmış daha bir de bende yaptım bugün benimde böyle testlerim benimde 5 gün kaldı hadi inşallah vardır bebişlerbi şey görüyomusunuz ben görüyorum galiba kafayı yicem
Hangi uygulama acabaİlk defa yapıyorum ben ateş takibini bu ay ovulsyon takibide yaptım ateş takip eden arkadaşlar var eski topicten onlar yardımcı oluyorlar bende pek anlamıyorum ama uygulama böyle söyledi testlerimde silik çıkıyor o yüzden ümitlendim biraz
Yarın test yapacağım ama hiç umudum yok .Pcos var üç dört gün sonra da olabiliyor bazen .Haftalık kontrol günü kizlaaaaar
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
@EGE333
G Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
O Ozerrrr
@Lioo
@aist123
Evet ama çok hafif var gibi gününüz gectimibi şey görüyomusunuz ben görüyorum galiba kafayı yicem
Benimde daha 7gun var silik çıktı umarım bebistiryok 5gün daha var adetime ben aceleci davrandım..
Benim sadece beyaz akıntım var şuan yarın ne olacak bakalım hayırlısı inşallah bir daha ki ay sizin olur inşalllahhhhBen adet oldum yani baya normal adet kanamasına döndü şu an maalesef olmadı inşallah sizinki yerleşme kanamasıdır
inşallahhhhhBenimde daha 7gun var silik çıktı umarım bebistir
aynıymış batlarımız inşallah güzel haber veririz birbirimizeEvet canım sanki görüyorum 5 gün varmış daha bir de bende yaptım bugün benimde böyle testlerim benimde 5 gün kaldı hadi inşallah vardır bebişler
yok 5gün var dahaEvet ama çok hafif var gibi gününüz gectimi
Benimde ya 5gun sonra yada 7gun sonra olcak bakalım hayırlısı inşallah hamişizdiryok 5gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?