2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar siz bu yumurta olgunlaştırmak için kullandığınız ilaçları letu vs gibi isimlerini tam bilmiyorum ve yumurta çatlatma iğnesini gebe kalmayı 1 sene deneyip olmayınca mı başlıyorsunuz

Merhaba nasilsinizzz? Son Adetim 12 kasım, implantla korunuyodum.Bi kere 7 aylik kiz bebeğimi erken doğumla kayb ettik.Ondan sonra ciddi travma yaşadim, çkçuk istemiyodum. 4 yil sevgili olduk kocamla, ilk gunden bi kizimizin olmasini çok istiyo, her gun aşkim hamilemisin diye soruyo. Bende artik kendimi hazirladim ve 1 ay once implanti cikarttirdim. Özelde bi doktor buldum, önce rahmimi gebeliğe hazirladi, bu ay da folikul patlamasi için iğne yazdi bana,herneyse artik iğneler bitdi. 12 aralikta gebelik testi yapmami soyledi, hiç bi problem yok. Bu arada ilk gebeligimde evlendiğimiz ilk ay hamile kalmiştim, hiçbir tedavi gormeden.Ve3 gundur ciddi kasik ağrilarim, mide bulantim var. Beyaz akinti geliyo, sirtim ağriyo. Ben adet sancisi pek olan biri degilim, işte belki yilda bir reglimin ilk gunu azicik agri olur o kadar. Sizce hamile ola bilirmiyim??Uzun oldu kusura bakmayin, içimi dökmem istedim. Umarim isteyen herkesde pozitif olur

Merhaba nasilsinizzz? Son Adetim 12 kasım, implantla korunuyodum.Bi kere 7 aylik kiz bebeğimi erken doğumla kayb ettik.Ondan sonra ciddi travma yaşadim, çkçuk istemiyodum. 4 yil sevgili olduk kocamla, ilk gunden bi kizimizin olmasini çok istiyo, her gun aşkim hamilemisin diye soruyo. Bende artik kendimi hazirladim ve 1 ay once implanti cikarttirdim. Özelde bi doktor buldum, önce rahmimi gebeliğe hazirladi, bu ay da folikul patlamasi için iğne yazdi bana,herneyse artik iğneler bitdi. 12 aralikta gebelik testi yapmami soyledi, hiç bi problem yok. Bu arada ilk gebeligimde evlendiğimiz ilk ay hamile kalmiştim, hiçbir tedavi gormeden.Ve3 gundur ciddi kasik ağrilarim, mide bulantim var. Beyaz akinti geliyo, sirtim ağriyo. Ben adet sancisi pek olan biri degilim, işte belki yilda bir reglimin ilk gunu azicik agri olur o kadar. Sizce hamile ola bilirmiyim??Uzun oldu kusura bakmayin, içimi dökmem istedim. Umarim isteyen herkesde pozitif olur

Canım hoşgeldin

Öncelikle çok zor bir süreç gecikmissin. Gebelik kaybı en büyük travmalardan biri. O yüzden bu sürece geri dönecek cesareti gosterdiğin için seni tebrik ederim.

Eğer test için 12 Aralık onerdiyse doktorun şu an çok düşük bir ihtimal bunların gebelik belirtisi olması. Yüksek ihtimalle kullandığın ignelerden kaynaklaniyor bu belirtiler. Günlerinizi keyifle değerlendirin. İnşallah en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz eşinle

Çok teşekkür ederim canım, nedenini bilmem ama mesajini okuyunca gözlerim doldu, duygusallaştim. Evvet yeniden Anne olmayi istemek için kendimle büyük bi savaş verdim resmen. Doğru ignelerden dolayi da ola bilir, bi kere daha teşekkür ederim

Doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden düzenliydi 2 aydır kullanmıyorum. Pcosum var kist ondan sanırım ama anlamadığım doğum kontrol hapı kullanırken nasıl kist oluştu
Merhaba kizlar, zaten o haplar yuzunden hormonal kistler oluşuyo, bende implant vardi ordan biliyorum, korkulucak bişey değil, bende 4 cm likti 1 hafta içinde savrulup gitti.

Öncelikle kaybın için üzgünüm canım başın sağ olsun. Doktorun 12 aralıkta test yapabilirsin demiş 12 günün var daha şu an belirti olacağını sanmıyorum belki üşümüş olabilirsin. Umarım en kısa sürede sağlıklı bi şekilde gebe kalır bebeğine kavuşursun

Merhaba kizlar, zaten o haplar yuzunden hormonal kistler oluşuyo, bende implant vardi ordan biliyorum, korkulucak bişey değil, bende 4 cm likti 1 hafta içinde savrulup gitti.
Ağrı yapıyor muydu peki benim sol kasığımda ayağıma doğru için kasılma şeklinde baskı ve ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…