Benim de ara ara böyle ağrı giriyor inşallah ikimizin de bebişrirrrrBu arada benimde göbeğimde batma var inşallah bebiştir
Ne zamana kadar regl olmazsam yerleşme kanamasıdr3 gün sonra idrar testinde çıkar canım eğer yerleşme kanamasıysa hemen çıkmaz testte
İnşallah canım nerelerdesin sen ya bugün test yaptım yine yaptın mı sen test beklicek misin kuzumBenim de ara ara böyle ağrı giriyor inşallah ikimizin de bebişrirrrr
Yerleşme kanamasından 3 gün sonra idrar testinde çıkıyor beta ama ondan önce kan verebilirsin yada adetine 3 gün var dedin sanırım adet günü tekrar yap idrar testi varsa çıkar ne renkti ?Ne zamana kadar regl olmazsam yerleşme kanamasıdr
Benim döngüm kısa ama bat 5 aralık. 24 kasım bende size katılsam mıKıslarrrr 5 Aralık BAT ı olanlar beraber pazartesi test yapalım mııı
Ben bugün yaptım pazartesi de kesin yapıcam zaten hadi yapalım hep beraber pazartesi hepimiz hamiş olalımKıslarrrr 5 Aralık BAT ı olanlar beraber pazartesi test yapalım mııı
Gece bir iki damla kahverengi geldi bugün öğlen şefaf akıntıyla bir iki damla peçeteye geldi şimdi şefaf akıntım varYerleşme kanamasından 3 gün sonra idrar testinde çıkıyor beta ama ondan önce kan verebilirsin yada adetine 3 gün var dedin sanırım adet günü tekrar yap idrar testi varsa çıkar ne renkti ?
Şimdi lavaboda peçeteye de gelmiyorGece bir iki damla kahverengi geldi bugün öğlen şefaf akıntıyla bir iki damla peçeteye geldi şimdi şefaf akıntım var
Yerleşme kanamasına benziyor canım 3 gün sonra tekrar test yapGece bir iki damla kahverengi geldi bugün öğlen şefaf akıntıyla bir iki damla peçeteye geldi şimdi şefaf akıntım var
Sağ ol canım ben de anlayamadım belki üşütmüşümdür doktor bana da takip edelim dedi başka tedavi falan vermedi kistin gitmesi için. Belki geçen ay regl olunca gitmiştir.Benimde sol da kistim var 2 cm ama hiç ağrımıyor sola vurmuyor yani adet ağrısı çok yapıyor ama. Hayırlısı olsun canım
Olmazsam ogünu bende yapcamKıslarrrr 5 Aralık BAT ı olanlar beraber pazartesi test yapalım mııı
Evet basit kist dediyse adetle atılıyor canım benim öyle oluyorSağ ol canım ben de anlayamadım belki üşütmüşümdür doktor bana da takip edelim dedi başka tedavi falan vermedi kistin gitmesi için. Belki geçen ay regl olunca gitmiştir.
Regl olunca gitti mi kistBendede geçen ay 1mm olduğunu önemsiz olduğunu söylemişti ama ağrı yaşamadım kistle ilgili
Olmazsan 3gun sonra yine test yap bakalimŞimdi lavaboda peçeteye de gelmiyor
Basit demedi ama takip edelim dedi tam açıklamadıEvet basit kist dediyse adetle atılıyor canım benim öyle oluyor
Bilmiyorum birdaha gitmedim doktoraRegl olunca gitti mi kist
Normal kistler önemli değil cnm büyüyüp buyumedigini takip etmek lazm düzenli oluyorsanda sıkıntı yok demektirBasit demedi ama takip edelim dedi tam açıklamadıbüyük değil diye önemsemedim
Doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden düzenliydi 2 aydır kullanmıyorum. Pcosum var kist ondan sanırım ama anlamadığım doğum kontrol hapı kullanırken nasıl kist oluştuNormal kistler önemli değil cnm büyüyüp buyumedigini takip etmek lazm düzenli oluyorsanda sıkıntı yok demektir
Sanırım çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyorDoğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden düzenliydi 2 aydır kullanmıyorum. Pcosum var kist ondan sanırım ama anlamadığım doğum kontrol hapı kullanırken nasıl kist oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?