• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yok canim daha kan da vermedim hastaneye de gitmedim. Daha çok erken gibi geliyor kese görünür ama ben kese için git, yolk saç için git, kalp atışı için git yapmak istemiyorum. Oğlum var sürekli hastaneye tasimayayim onu 🥰 6. haftada bı kan veririm. 8. Hafta da doktor kontrolüne giderim o zaman inşallah görürüm bebisi de kalp atışını da ❤️
En güzeli gerçekten anlattıklarının hepsini yaşadım tüp bebek surecinde gereksiz strese giriyor insan yerinde olsam evde test yapar dururdum hahahha 😄 sağlıcakla seninle olsun bebişin

kızlar ya bazılarınız biliyo ben 9 eylülde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğimdi korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım ama işerlemedi malesef Eldorin Eldorin sana da soruyorum ben bugün dr a gidicektim normalde ama tedavi başlıcaktı eminim geç kalmadan tedaviye başlayalım dedi çünkü femara veya başka bişey vericekti hiç gidesim gelmedi açıkçası yarına erteledim gitsemmi tedaviye başlasammı yaşım 38 olurmu olursa ben bu sorumluluğu kaldırabilirmiyim vs vs beynimde 40 tane tilki gezdi ilk hamileliğimde 2 yıl sonra olmuştu ve ben pandemide hamileydim kendim panik atak hastasıyım çok zor bi hamilelik geçirmiştim şimdi o günler geliyo aklıma neredeyse her gün ağlıyodum gene aynı olursam vs diye korku kapladı içimi hazırmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum biri bana bişey söylesin lütfen 🫣

kızlar ya bazılarınız biliyo ben 9 eylülde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğimdi korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım ama işerlemedi malesef Eldorin Eldorin sana da soruyorum ben bugün dr a gidicektim normalde ama tedavi başlıcaktı eminim geç kalmadan tedaviye başlayalım dedi çünkü femara veya başka bişey vericekti hiç gidesim gelmedi açıkçası yarına erteledim gitsemmi tedaviye başlasammı yaşım 38 olurmu olursa ben bu sorumluluğu kaldırabilirmiyim vs vs beynimde 40 tane tilki gezdi ilk hamileliğimde 2 yıl sonra olmuştu ve ben pandemide hamileydim kendim panik atak hastasıyım çok zor bi hamilelik geçirmiştim şimdi o günler geliyo aklıma neredeyse her gün ağlıyodum gene aynı olursam vs diye korku kapladı içimi hazırmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum biri bana bişey söylesin lütfen 🫣
Canım, yaşadıkların kolay değil, hem fiziksel hem de duygusal olarak çok yorucu bir süreçten geçtiğin belli. Şu an hissettiğin bu karmaşa ve belirsizlik, tamamen normal ve insanca. Kendi sınırlarını, korkularını ve ne kadar hazır olup olmadığını anlamaya çalışıyorsun, bu da büyük bir cesaret gerektiriyor.

Belki bu kararı hemen almak zorunda olmadığını hatırlatmak iyi gelebilir. Tedaviye başlamak ya da ertelemek, her zaman kendi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurman gereken bir konu. Doktoruna bu duygularını ve korkularını açıkça anlatabilirsen, belki birlikte daha net bir yol çizebilirsiniz. Panik atak geçmişin olduğu için, bu süreci daha yumuşak ve destekleyici bir şekilde geçirmen için psikolojik destek de faydalı olabilir.

Senin için doğru zaman ve yol, sadece senin kalbinin ve aklının ortak kararıyla ortaya çıkacak. Şu an karışık hissetmek yanlış değil, tam tersine hayatındaki bu önemli adımı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Unutma, bu yolculukta yalnız değilsin ve her şeyin bir çözümü va
r.

Kizlar merhaba adetimjn 25 günü şuan .son iki testi aksam yaptım sizce oluyormu.doktor bu ay yumutlamamissin demişti pko var
IMG_20241127_001127.jpg
merhaba

yaptırdı ven film çektirdim kan testlerimi yaptırdım eşimde spermiyogram yaptırdı bi sorun çıkmadı çok şükür yumurtlama takibine başladık bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum inşallah allah nasip eder💓
Merhaba klomen fayda ettimi diğer ay benim doktorda klomen başlatacak letu femara daha iyi diyorlar

Merhaba bende 39 yaşındayım 2.cocugu istiyorum PKo var hayırlısı olsun neden olmasin

Canım son 3 test pik görünüyor değerlendirin mutlaka ama tetlere davm et çatlama gorecekmisin bakalım
Pkodan kaynaklimi diye teraddut ediyorum doktor ultrasondan bakmıştı cumartesi bu ay olmaz yumurta buyumemis demişti.belki büyümeye karar vermiştir🫣 teşekkür ederim 😘 bugünde yapayim

Pkodan kaynaklimi diye teraddut ediyorum doktor ultrasondan bakmıştı cumartesi bu ay olmaz yumurta buyumemis demişti.belki büyümeye karar vermiştir🫣 teşekkür ederim 😘 bugünde yapayim
Canım vücudumuz çok bilinmeyenli bir denklem gibi. Testler pik görünüyor sen her ihtimale karşı değerlendir olmazsa doktor demişti dersin. Ama olursa 🙈 o yüzden teste devam et bir yandan da siliklesmeyi takip et. Daha da pik giderse yine bir doktorunla konuşursun. ❤️

Canım vücudumuz çok bilinmeyenli bir denklem gibi. Testler pik görünüyor sen her ihtimale karşı değerlendir olmazsa doktor demişti dersin. Ama olursa 🙈 o yüzden teste devam et bir yandan da siliklesmeyi takip et. Daha da pik giderse yine bir doktorunla konuşursun. ❤️
Aynen aslında ne doktor ne ne testler.hic belli olmuyor.tamam canım devam teste.bakalim🥰

Back