2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kistten korkuyorum ya teşekkür ederim. Çok mide bulantılı ve ağrılı geçiyor. Umarım kist değildir ve hepimiz güzel haberler alırız bu ay

Benimde göğüslerimden boynuma doğru ağrı var yumurtlamadan sonra kaçıncı gün benim 6 oldu
Yumurtlama günümü hatırlamıyorum ovulasyon yapmıyorum ama şeffaf akıntıyı gördükten sonra hergün ilişki gün aşırı sonrasında da hep değerlendirdim

Merhaba sat 11 Kasım.
Bat 9 Aralık

Merhabalar bugün kan test gunumdu verdim beta hcg 2.0 çıktı yuksleme ihtimali varmı acaba doktrumuz 2 gün sonra tsrkar kan ver dedi umudum yok bunu yaşayanlar varmı acaba

Kızlar femera kullanırken demir takviye mi almaya devam etmeli miyim doktora sormayı unuttum

Kızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.

Kızlar yarın test yapacak olan var mı? Ben pazartesi yapmıştım bata 5 gün kala. Temiz bi negatifti ne gölge vardı ne de kuruma çizgisi çıktı. Yarın tekrarlayacağım bata 3 gün kalmış olacak.
Bende yapacağım yarın erken gebelik testi bat 30 Kasım gösteriyor ama bende pcos var degisedebilir regl tarihim burdan haberleşelim umarım güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…