• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim birde 2. Çoçuk ama psikolojim yerlerde çok zorlanıyorum
Her çocuk farklı bir süreç, hepsinde kendimizden birşeyleri daha fazla veriyoruz annelik bütün duyguların uç noktası gibi. O ağlama krizlerinde çok bunalıyorum bi an önce sussun uyusun istiyorum sonra bi boncuk boncuk bakıyor öyle düşündüğüm için üzülüyorum hep bi karmaşık duygular

Yaaaa gerçekten mi bende üzülüyordum niye böyle agresif diye demek tüm bebeler öyleymiş😞
Benim oğlumda bir tane memeyi alıyor diğerini almamak için direniyor ben de vercem diye direniyorum o kadar bunalıyorum ki o ağlamaya başlayınca bırakıyorum süreç hepimiz için biraz zahmetli canım ama ağzına alırsa emerse indirir sütünü aranızda ki bağ da bi memeye bağlı değil ki 9 ay senden beslendi senin kalp atışınla sıcaklığınla durdu bugün doğdu ve yine senin sıcaklığına sakinleşmek için kalp atışına sesine ihtiyacı var

İnşallah güzelce toparlamıştır kendini. Kaka bizde de aynı uykusunda ıkınıp ağlıyor çocuğum. Hepimizde durumlar benzer olduğuna göre doğru yoldayız diye düşünüyorum 😅 beni tek endişelendiren şey gezme işini nasıl yapcaz bu emme aşkıyla bilemiyorum 😂
Toparlamış çok şükür 😂 valla söyledim ıkınıp ağlamasını durmamasını gaz atağı dedi. Hahaha ben daha evden adım atamadım doğru dürüst. İnşallah emzirme örtüsü ile gezerizz

Toparlamış çok şükür 😂 valla söyledim ıkınıp ağlamasını durmamasını gaz atağı dedi. Hahaha ben daha evden adım atamadım doğru dürüst. İnşallah emzirme örtüsü ile gezerizz
Maşallah canım oğluşa. Biz yarım saat avm gezdik baktık beyefendi memesiz sakinleşmeyecek döndük eve 😅

Ya kızlar benim oğlan kilo almadı daha dün hastanede doktor kilosu geride falan dedi halbuki gayette güzel emiyor ama doğduğu kilodan 65 Gr gerideymis bugün 11. Güne girdik anlam veremedim acaba kilo alımı mi yavaş ki

Kızlar sizlerin bezleri hep çişli oluyor mu benim ki 10 saate yakın doğru düzgünuyumadı 10ar dk yerine koydukça kalktı sonra banyo yaptırdım uyudu şimdi de uyanmıyor doğru düzgün emmedi mama içmedi yaptım 6-7 saattir de bezi tertemiz

Her çocuk farklı bir süreç, hepsinde kendimizden birşeyleri daha fazla veriyoruz annelik bütün duyguların uç noktası gibi. O ağlama krizlerinde çok bunalıyorum bi an önce sussun uyusun istiyorum sonra bi boncuk boncuk bakıyor öyle düşündüğüm için üzülüyorum hep bi karmaşık duygular
Öyle gerçekten bilmiyorum yaa hep diken üstünde olmak çok yorucu

Selam kızlar ben pazartesi doğum yaptım. Spinal anestezi ile sezaryen yapıldı. Bebiş 4120 gr kafa çevresi de 38 cm. Hemşire gösterirken direkt “ooo big boy” yaptı😂 ikimiz de iyiyiz çok şükür 🙏🏻
M manisalikiz canım sen ne yaptın okuyamadım mesajları doğum yaptın mı? Nasılsın?
Hahah big boy😂 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahh.. ben de 40+3 te şiddetli sancılarla gittim 10 saatin ardından bebikonun kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım 5 dkda spinalle pat diye çıktı çocuk oh dedim dünya varmış😂 o an dünyalar benim oldu

Back