- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.161
İnsan sabredemiyor yaBen 4. Günden sonra her gün yapmıştım koyulaşma takip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan sabredemiyor yaBen 4. Günden sonra her gün yapmıştım koyulaşma takip
Bebekleri kac haftalık gördüler canım , 5+ 2 dedi bana , ben de cok stresliyim canım, cok zor bir surec önümüzde saglıkla gelsinlerBen keseleri dün gördüm, kalp atışı için ayın 10 unda gideceğim. İlaçlara devam et dedi magnezyum ekledi. Yavaş yavsş bıraktıracaklardır ama bence 12. Haftaya kadar devam edeceklerimiz olacak..
benim doktorum gebelik takibi yapmıyor ama birilerini önerecektir kendimde bakıyorum bir yandan ikiz gebelik risklerinden dolayı biraz stresliyim bende. Sağ salim gelsinler
Ya hiç bişey demediler ben de heyecanla sormamışım uygulamada 5+3 üm bugün itibari ile.Bebekleri kac haftalık gördüler canım , 5+ 2 dedi bana , ben de cok stresliyim canım, cok zor bir surec önümüzde saglıkla gelsinler
10. Gün degerınız kaçtı acaba benim Suan 276 çıktıEvet yaa dun meraklandık esimle ne durumda diye , gittik valla
Benimde belirtim yok ya hiçbişey hissetmiyorum böyle oluncada bi üzülüyorum yok mu acaba diye gerçi benim 3. Günüm dahaYok hiç Bir belirti yok. Çok heyecanlıyım
Benim de bakti bugun keseyi gorduk.Vajinal ultrasonla bakıldı . Bu şekilde görünür diye düşünüyorum. Benim 2 tane transfer edilmişti. Bir tane kese göründü .Doktor 2.nin sonradan görünme ihtimali de var dedi
Cok haklısın canım kaygılarımızı bir kenara bırakmamız gerekYa hiç bişey demediler ben de heyecanla sormamışım uygulamada 5+3 üm bugün itibari ile.
Evet ikizin riskleri çok fazla kabul ediyorum ama çok sağlıklı şekilde vaktinde doğan da var bunlara odaklanmaya çalışıyorum yoksa tadını çıkaramayacağım
Canım ben 12 Gun vermistim deger 700 civarıydı10. Gün degerınız kaçtı acaba benim Suan 276 çıktı
12. Gün tekrar istediler bugün 10. Gün 276 çıktıCanım ben 12 Gun vermistim deger 700 civarıydı
Amin inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizinHayırlı olsun canım kese görünmüş en azından rahatlamışsındır çoğumuz pazartesi gideceğiz, hepimiz keseleri görüp gelelim inşallah
Benimde belirtim yok ya hiçbişey hissetmiyorum böyle oluncada bi üzülüyorum yok mu acaba diye gerçi benim 3. Günüm daha
Benim 21 hazirandı 6 günü erken gebelik testi negatifti ama hiç ümidim yok göğüsümde hiç hassasiyet yok beta birazda yüksek olsa gögüs hassasiyeti olurdu diye düşünüyorum pazartesi kan vericem doktorum 6.gün erken kan testi gününü bekle dedi ama benim ikinci transferim ilk transfer 6.günü negatif test sonucumda negatif olmuştu ama işte genede test istedi vericem20 haziranda transfer olup test bakan var mı
İnşallah olur canım herseyin hayırlısı Allah güzel kapılar açsın sana imkansız deme Allah ol der olur herseyin hayırlısıAllah'ım mucizesi işte. Ama benim malesef imkansız çünkü eşim de sprem yokluğu var kriptozspermi onun da tedavisi yok hem o hem abisi malesef elde olan spremlerle yapmaya çalışıyoruz
HBenim 21 hazirandı 6 günü erken gebelik testi negatifti ama hiç ümidim yok göğüsümde hiç hassasiyet yok beta birazda yüksek olsa gögüs hassasiyeti olurdu diye düşünüyorum pazartesi kan vericem doktorum 6.gün erken kan testi gününü bekle dedi ama benim ikinci transferim ilk transfer 6.günü negatif test sonucumda negatif olmuştu ama işte genede test istedi vericem
Bakmayın inanın bakınca çok zor neredeyse 2 gündür uyku bile uyamıyorum çok etkiledi çünkü beni test gününüzü bekleyinHakkınıZda hayırlısı olsun daha günü varmış umutsuz olmayın bende adet belirtisi var ama eşim erken bakmamızı istemiyor beklemek da çok zor
inşallah bizimledir sizin kaçıncı gündü embriyonuzBakmayın inanın bakınca çok zor neredeyse 2 gündür uyku bile uyamıyorum çok etkiledi çünkü beni test gününüzü bekleyin
5.gün çift embriyoinşallah bizimledir sizin kaçıncı gündü embriyonuz