- 12 Mayıs 2020
- 119
- 85
- 33
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.181
Benim 19 Haziran 6. Gün bakmaya başladım :)20 haziranda transfer olup test bakan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 19 Haziran 6. Gün bakmaya başladım :)20 haziranda transfer olup test bakan var mı
Pozitifi gördünüz müBenim 19 Haziran 6. Gün bakmaya başladım :)
Bende 22 haziranda transfer oldum. 5. Gün pozitif gördüm çok şükür. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerler inşallahPozitifi gördünüz mü
Belirtiniz var mıydıBende 22 haziranda transfer oldum. 5. Gün pozitif gördüm çok şükür. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerler inşallah
Göğüs ağrım falan öyle yoktu arada hafif kasık ağrısı oluyordu birde benim göbek deliğim ağrıyordu. Hani nasıl anlatsam dişimizin içine rüzgar doluyor gibi oluyor sızlıyor ya öyle bi sızı oluyordu göbek deliğimde. Birde gece falan ilk günler rahmim kasılıyordu. Gece o kasılmaya uyanıyordum. Ama şimdi kasık ağrım cok arttı ve göğüs hassasiyetim arttıBelirtiniz var mıydı
Bende de öyleydi hafif bel hafif kasık tramsfer olurken alet falan takıyorlar ya ondandır ilaclardandır diye düsündüm ama göbek deliğiyle rahim kasılması 2. Günden vardı.İlk belirtiniz kaçıncı gündü. Benim bugün üçüncü günüm sadece belli belirsiz bel ağrım var çok az
Valla üçüncü günümdeyim asla asla zaman geçmiyoOff off en zor kısmı ne yumurta toplama ne bir şeymiş gerçekten transfer sonrası bekleyişmiş ben daha olmadan heycanlandım.
Ne yaptınız tecrübeli arkadaşlar bu süreci nasıl geçirdiniz
Kanda mı baktırdınız yoksa idrarda çıktı mıBende 22 haziranda transfer oldum. 5. Gün pozitif gördüm çok şükür. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerler inşallah
İlk idrar yaptım pozitif görünce gttm kan verdim. 31,7 çıktı. Yarın kan vereli 3 gün olacak tekrar vercem yükselme olmus mu diyeKanda mı baktırdınız yoksa idrarda çıktı mı
Çok mutlu haber darısı başımıza 5. Gün müydü embriyonuzİlk idrar yaptım pozitif görünce gttm kan verdim. 31,7 çıktı. Yarın kan vereli 3 gün olacak tekrar vercem yükselme olmus mu diye
Amiin inşallah canım evet 5. Gündü tek embriyo transfer edildi. Diğeri çözüldükten sonra gelişime devam etmemis. Normalde 2 tane olacaktıÇok mutlu haber darısı başımıza 5. Gün müydü embriyonuz
Ayy o kadar tahmin edebiliyorum ki ,şimdi bana transfer tarihi gelmiyor ki o zaman daha zor olur. Az kalmış sizin umarım pozitif olur beraber sevinirizValla üçüncü günümdeyim asla asla zaman geçmiyo
Amiin inşallah canım evet 5. Gündü tek embriyo transfer edildi. Diğeri çözüldükten sonra gelişime devam etmemis. Normalde 2 tane s
Sağlıkla devam etsin inşallah 12. Günü beklemek çok zorAmiin inşallah canım evet 5. Gündü tek embriyo transfer edildi. Diğeri çözüldükten sonra gelişime devam etmemis. Normalde 2 tane olacaktı
Benim de transfer öncesi hassasiyetim vardı sonrasında azalmaya başladı hatta 6 7. gün yok denecek kadar azalmisti ben ağlayarak yaptım testi olmadı diye ama bir baktım çok çok hafif bir silik cizgi gün geçtikçe de koyulasti, yaptığım testler. Umarım sizin de bir mucize olur. Bebeğiniz sizinle olurBenim 21 hazirandı 6 günü erken gebelik testi negatifti ama hiç ümidim yok göğüsümde hiç hassasiyet yok beta birazda yüksek olsa gögüs hassasiyeti olurdu diye düşünüyorum pazartesi kan vericem doktorum 6.gün erken kan testi gününü bekle dedi ama benim ikinci transferim ilk transfer 6.günü negatif test sonucumda negatif olmuştu ama işte genede test istedi vericem
Canım insallah sorun yoktur, kadın dogum acile gidip göstersene , bu stresle sana zor olurPazartesi kese randevum vardı sabah dahil hicbir seyim yoktu belirti vs.az önce kahverengi kirmizimsi pihtili kan geldi idrar sonrası, panikledim şimdi de belim agriyor 3 tane 1 lira büyüklüğünde