- 1 Kasım 2022
- 865
- 1.153
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.201
Sehir hastanesine gideyim bari şimdi canım sıkıldı durduk yere başıma gelene baksana kuzum yaCanım insallah sorun yoktur, kadın dogum acile gidip göstersene , bu stresle sana zor olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sehir hastanesine gideyim bari şimdi canım sıkıldı durduk yere başıma gelene baksana kuzum yaCanım insallah sorun yoktur, kadın dogum acile gidip göstersene , bu stresle sana zor olur
Transfer günü banada zor gelmişti siz bide transferden sonra görün hiç geçmiyo pozitifleri göstersin allahım sizin ne zamanAyy o kadar tahmin edebiliyorum ki ,şimdi bana transfer tarihi gelmiyor ki o zaman daha zor olur. Az kalmış sizin umarım pozitif olur beraber seviniriz
Canım inşallah herşey yolunda ilerliyordur. İçini ferah tut. Uzan dinlen. Benim aşırı şiddetli kasık sancım başladı sanki kanama sökülüyor gibi. Cok fazla ayağa kalkmamaya calısıyorum. Uzanınca iyi geliyor. Doktoruna yaz belki fitil almanı ister veya progestan yaptırmanıPazartesi kese randevum vardı sabah dahil hicbir seyim yoktu belirti vs.az önce kahverengi kirmizimsi pihtili kan geldi idrar sonrası, panikledim şimdi de belim agriyor 3 tane 1 lira büyüklüğünde
Cokk haklısın kuzum bence kesin git, insallah yerlesme kanamasıdır , kıyamamm, dua edicem senin için müjdeli haberle gel insallah , gönlünü ferah tutSehir hastanesine gideyim bari şimdi canım sıkıldı durduk yere başıma gelene baksana kuzum ya
Canın inşallah yerleşme kanamasıdırSehir hastanesine gideyim bari şimdi canım sıkıldı durduk yere başıma gelene baksana kuzum ya
Amin inşallah çok sağolsun hayırlı olsun sizin için sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim de transfer öncesi hassasiyetim vardı sonrasında azalmaya başladı hatta 6 7. gün yok denecek kadar azalmisti ben ağlayarak yaptım testi olmadı diye ama bir baktım çok çok hafif bir silik cizgi gün geçtikçe de koyulasti, yaptığım testler. Umarım sizin de bir mucize olur. Bebeğiniz sizinle olur
Ayy inşallah ilk önce size sonra bana 3 Temmuz'da 24 haziran dan ertelene ertelene bugüne geldik artık hayırlısı bakalımTransfer günü banada zor gelmişti siz bide transferden sonra görün hiç geçmiyo pozitifleri göstersin allahım sizin ne zaman
İnşallah yerleşme kanamasıdır ya dualarım seninle. Habersiz bırakma mutlaka yaz bize deSehir hastanesine gideyim bari şimdi canım sıkıldı durduk yere başıma gelene baksana kuzum ya
Geç olsun güç olmasın hadi bakalım haberleşirizAyy inşallah ilk önce size sonra bana 3 Temmuz'da 24 haziran dan ertelene ertelene bugüne geldik artık hayırlısı bakalım
Malesef yok 2 tane hcg den sonrası dahil degilPoncikss canım bizim doktor paketinde kese muayenesi var mı? İçinde birşey vardı gebelik testi miydi o? Kan tahlillerim yükselmeden onlara yazıp sormak istemedim
Ben ilk muayenede içinde sanıyordum. O zaman kayseriyi beklememe gerek yok kanlarım güzel ilerlerse burda bi doktora gidebilirim.Malesef yok 2 tane hcg den sonrası dahil degil
Canım o bekleyis surecini inan herkes yuregi agzinda bekliyor ona yapilacak birsey yok malesef nekadar takmayalim stres olmasin desekte insan dusunmeden edemiyor olsun sonu güzel olsunda o gunleri hemen unutuyorsunOff off en zor kısmı ne yumurta toplama ne bir şeymiş gerçekten transfer sonrası bekleyişmiş ben daha olmadan heycanlandım.
Ne yaptınız tecrübeli arkadaşlar bu süreci nasıl geçirdiniz
Ya bende keseden sonra baska bir doktora devam edicem de acaba keseye de oraya gitmesem mi diyorum zaten gebelik takibi yapmiyor bi aklimda git diyor bilmiyorum muayene ucretide az değil kafamda deli sorular yani sen sehir disindan geliyorsan bence hic gelme kese icin baska doktorada gorunebilirsinBen ilk muayenede içinde sanıyordum. O zaman kayseriyi beklememe gerek yok kanlarım güzel ilerlerse burda bi doktora gidebilirim.
Aynen başka şehirden gidicem ben paket icinde sanıyordum. Hiç gitmeme gerek yok hem o kadar yol parası hem muayene birde ben yurtdısından geldiğim icin türkiye sigortam yok. Herşey 2 katı banaYa bende keseden sonra baska bir doktora devam edicem de acaba keseye de oraya gitmesem mi diyorum zaten gebelik takibi yapmiyor bi aklimda git diyor bilmiyorum muayene ucretide az değil kafamda deli sorular yani sen sehir disindan geliyorsan bence hic gelme kese icin baska doktorada gorunebilirsin
Kalcadan ignemi yaptık şimdi durdu tekrar olursa acile gideceğiz teşekkürler canim dediğin gibi yaptım şimdi uzanıyorum uzanarak yemeğimi yedim mecbur inşallah bir daha olmazCanım inşallah herşey yolunda ilerliyordur. İçini ferah tut. Uzan dinlen. Benim aşırı şiddetli kasık sancım başladı sanki kanama sökülüyor gibi. Cok fazla ayağa kalkmamaya calısıyorum. Uzanınca iyi geliyor. Doktoruna yaz belki fitil almanı ister veya progestan yaptırmanı
Eşim gitmek istemedi dua etmekten başka çarem yok ben okudum korkacak bisi yok diyor o olmadan da gidemem ... dualarınıza ihtiyacım varCokk haklısın kuzum bence kesin git, insallah yerlesme kanamasıdır , kıyamamm, dua edicem senin için müjdeli haberle gel insallah , gönlünü ferah tut
Transferin 22.gunu biraz geç değil mi canım?Canın inşallah yerleşme kanamasıdır
Bir daha olursa gitcez eşim sıcak bakmadi canim dualarınıza talibim inşallah yerleşme kanamasidirİnşallah yerleşme kanamasıdır ya dualarım seninle. Habersiz bırakma mutlaka yaz bize de