-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.721
Sende durumlar ne canımEvet canım çatlatma iğnesi olduysan içinde beta hcg var o iğnenin haliyle sonucu pozitif çıkartıyor
Ama inanki o iğneyi vurulmuş olmak bazen daha iyi
Yoksa benim gibi 4. Günden başlıyorsun test yapmaya kafayı yemeye
Progesteron içinmiş sanırım düşük çıktı.Ben de pazartesı gunu transfer oldum ama benden ıstemedıler ne ıcınmıs cnm bu test
Benimde aynı şekilde onlara baktılar.Hangi tahlilleri istediler bende bugün verdim progesteron E2 estradıol
Valla canım bel ağrım var sürekli o kadar sürekli ki alıştım artık yokmuş gibi davraniyorumSende durumlar ne canımagrın sancın bısı var mı
Aslında bir şikayetim yoktu transfer günü bütün ilaçlarımı açikladilar. Günde 8 fitil verdiBen de ilk kez duydum özel değilse ne şikayetiniz vardı acaba bir de.
Fİtilden kalanlar geliyo hep ama sarımsı küçük ve biraz katı olması korkuttu. Teşekkür ederim rahatlattın biraz sabahtandır aklımdaydı.Bende senın gibi korkup dr aramıstım hıc sorun degıl dedı. Zaten bır sure sonra ıcerde fıtıl bırıkıyor devamlı attıgın ıcın
Benim bugün fitil sakız gibi uzadı ödüm koptuFİtilden kalanlar geliyo hep ama sarımsı küçük ve biraz katı olması korkuttu. Teşekkür ederim rahatlattın biraz sabahtandır aklımdaydı.
Sonuçlarınız nasıl geldiBenimde aynı şekilde onlara baktılar.
8 tane fitil miAslında bir şikayetim yoktu transfer günü bütün ilaçlarımı açikladilar. Günde 8 fitil verdi. 11 Haziran transferdi 15 Haziran'da gel kan tahlili yapalım dediler. Progestana bakicaklarmis. Daha öncede aynı yerde tüp bebek yaptırdım taze transferdi aslında o yüzden böyle bir şey yaptırmadım.
Net rakam vermediler hatta çok açıklama bile yapılmadı hemen reçeteyi gondermisler aradılar. Sadece promester iğne 10 gün boyunca her gün 1 defa kalçadan vurulacak dedi hemşire bu kadar. Sonra ben araştırdım. Progesteron hormonu düşük olduğunda uygulaniyormuş.Sonuçlarınız nasıl geldi
E nabızdan baksaydınız keşke bende çok tedirgin oldumNet rakam vermediler hatta çok açıklama bile yapılmadı hemen reçeteyi gondermisler aradılar. Sadece promester iğne 10 gün boyunca her gün 1 defa kalçadan vurulacak dedi hemşire bu kadar. Sonra ben araştırdım. Progesteron hormonu düşük olduğunda uygulaniyormuş.
E nabız da cikmiyo malesefE nabızdan baksaydınız keşke bende çok tedirgin oldum
Benimde 2. Transferim ilkini kaybettim bilinmeyen sebepten kalbi durduE nabız da cikmiyo malesefAma tedirgin olcak bir şey yok. Bu sefer daha soğukkanlıyım. İlk negatifte çok zorlanmıştım çok ağlamıştım çok bağlanmıştım karnımı sevip konuşuyodum durmadan falan bu sefer daha temkinli yaklaşıyorum. En iyisini rabbim bilir. Biz elimizden geleni yapalım da...
benimDoktorla görüşmeye gideceğim daha ilk muayene randevumu aldım. Muayene ücreti 5500₺ dedi randevu alırken sekreter. Tüp bebek fiyatı da 110 bin ₺ civarında diye duymuştum. İlaçlarda eklenince kaç olur bilmiyorum
Belki bu ay böyledir bi başka ayda böyle olmayacaktır bnde 42 yaşındayım adenomiyazis diye bir illetle uğraşıyorum bu ay olmazsa sonraki ay diyip geçmek lazimMerhaba hanımlar benim yumurta dollenmedi malesef o yüzden de transfer olmadı. Ve böylece tüp bebek serüvenim bitti. Transfer sonrası negatifi görmeye alışmıştım ama bu ilk defa başıma geldi. Dr um bu durumu yaş ve sigara kullanmama bağladı. Çok üzgünüm. Umarım sizler güzel güzel haberler alırsınız
Evde gezinme yürüme gibi mi yani yemek yaoma ev temizleme gibi isler yok değil mi ağır kaldırmak eğilmek uzanmak yok bizeCanim benim doktorumda 2 gün dinlen sonrasinda cokta yatağa bagliymis gibi yatmana gerek yok dedi hafif hafif yuruyusler yap kan akisi cok onemli dedi
Bu iğneyi hastaneler yapıyor mu acabaNet rakam vermediler hatta çok açıklama bile yapılmadı hemen reçeteyi gondermisler aradılar. Sadece promester iğne 10 gün boyunca her gün 1 defa kalçadan vurulacak dedi hemşire bu kadar. Sonra ben araştırdım. Progesteron hormonu düşük olduğunda uygulaniyormuş.
Eczaneden aldım bir kutu da 5 adet var 2 kutu aldım 680 lira verdim. Hastanenin acilinde vuruldum sağlık ocaği açık olsaydi orda vurulurdum da şu an bayram dolayısıyla her yer kapalı.Bu iğneyi hastaneler yapıyor mu acaba