- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.601
Selam canım bu geçici bir durum mu kanama olması normal mi ilacimla alakalı değil çünkü 21 gün kullanıyorum ondan sonra adetim geliyor benim o yüzden şaşırdım sanırım transferden sonra olumsuz olunca böyle oldu rahim temizlemesi oluyor emriyo atımı doktorum da öyle demiştiSelam canım takip ediyordum seni geçmiş olsun, benim de böyle olmuştu bir kaç güne regl başlamıştı ilaç kullanırken regl olmuyoruz bırakınca hemen kanamam başladı iki negatifimde de ilkinde 2 gün sonra diğerinde 8-10 gün sonra
Maşallah Maşallah çok sevindim
Allahim sag salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Darısı bana ve buradaki kader arkadaşlarıma olsun inşallah
Benim de tavmergendi. Dün güzel haber aldım darısı size ve dua eden herkeseBende İzmir tavmergendeyim 2. Kez deniyorum.
Bende hıc belırtı yok dıye mı bılgılendırmelıyım doktoru anlamadımBenim olumsuz transferimde test vermeye gittiğim gün adetim başladı. 22 hazirana kadar bekle ve doktorunu bilgilendir bence belki farklı bir tedavi yöntemi yapabilir.
Kızlar çok aşırı gaz sancısı var
Ne geçirir
Karnım çok gergin çok ağrıyor
Büyük wc yapma da sıkıntım da var
Banada aynı ilacı yazdı dr 2 kere kullandım bıraz wcye cıkabıldım kayısı kefır probıyotık yogurt ne yedıysem faydalı olmdı en son lavman verdı bebeklere yapılanmıs ama surupla gelınce yapmadımEvet bende günde 3 ltye yakin su iciyorum kabizlik icin duphalac diye bi surup var onuda yazmislardi ama ben almadim doktorunuza sorma imkanınız varsa bi sorun isterseniz
İrenbede benim de inş hepimiz güzel haber alırızBenim de tavmergendi. Dün güzel haber aldım darısı size ve dua eden herkese
Normal regl kanaman canım tutmayan embriyo düşecek rahim temizlenecek benim ilk transferimde ufak bir gebelik hormonu cıkmıstı reglimde biraz pıhtılıydı böyle karşılaşırsan korkma sakın en kısa zamanda kavuşacaksın inşallahSelam canım bu geçici bir durum mu kanama olması normal mi ilacimla alakalı değil çünkü 21 gün kullanıyorum ondan sonra adetim geliyor benim o yüzden şaşırdım sanırım transferden sonra olumsuz olunca böyle oldu rahim temizlemesi oluyor emriyo atımı doktorum da öyle demişti
Aa bilmiyorum valla ben ilk gunler baktim kabiz olucam boyle tam olmadim ama afedersin hafif ikiniyor gibiydim hemen bu dediklerimi yedim rahatladim kabizlik hissi gitti ama tabi dediginiz gibi herkesede faydası olmuyorBanada aynı ilacı yazdı dr 2 kere kullandım bıraz wcye cıkabıldım kayısı kefır probıyotık yogurt ne yedıysem faydalı olmdı en son lavman verdı bebeklere yapılanmıs ama surupla gelınce yapmadım
İnşallahh:)İrenbede benim de inş hepimiz güzel haber alırız
Evet bende günde 3 ltye yakin su iciyorum kabizlik icin duphalac diye bi surup var onuda yazmislardi ama ben almadim doktorunuza sorma imkanınız varsa bi sorun isterseniz
Kayısı kuru olandan tüketin bana çok iyi geliyor
Daha önceki denemelerde hiç olmamıştıBanada aynı ilacı yazdı dr 2 kere kullandım bıraz wcye cıkabıldım kayısı kefır probıyotık yogurt ne yedıysem faydalı olmdı en son lavman verdı bebeklere yapılanmıs ama surupla gelınce yapmadım
MaşallahKızlar kan verdim 9.günüm 238 değerim çıktı
Çift transfer canimMaşallah9 güne göre çok iyi çiftmi transfer yapıldı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler inşallahKızlar kan verdim 9.günüm 238 değerim çıktı
Hey maşallah hayırlı olsun bir bayram hediyesi daha geldi yuppiKızlar kan verdim 9.günüm 238 değerim çıktı
Bana demediler yaptirmadimGebelikte progesteron tahlili yaptıran varmı kızlar
Canım gözün aydın. Bana 3 hafta sonra gel dedi. Nasıl beklicem bilmiyorumKızlar günaydın bende bugün 2. Kan testimi verdim ilki 98.97
284.07 çıktı
28 haziran kontrol çağırdı
Canım bu konuda hiçbir bilgim yokKizlar sanırım emriyo rahimde temizleniyor 7 Haziran'da olumsuz oldu Sonrasında ben ilacımı kullandım adet ilacımı 4 gün aldım sadece fakat kanamam var adet oldum galiba bunu yaşayan var mı olumsuz sonuç aldıktan sonra adet olmam imkansız normal şartta rahim temizlemesi mi oluyor yaşayan varsa bilgi verebilir mi