- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 997
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Önemli olan dolu olması inşallah seninkiler dolu çıkar kendi aralarında da bölünür cogalirlarbenım zaten rezerv az olduğundan 2 gördüler 2 toplandı sürpriz yoktu :)
Ben ilk adet oldugumda ultrasonda 6 7 folikul vardı bunlar opuda toplanabilir denilmişti opu günü 12 tane toplandı diğerleri arkadan gelenlerdi onlarda büyüdüOpu olan hanimlar ultrasonda görünen sayıyla toplama esnasında ki sayı arasin da artı eksi fark görenler oldu mu ? Bazen daha fazla toplama olduğu söyleniyor merak ediyorum
teşekkür ederimÖnemli olan dolu olması inşallah seninkiler dolu çıkar kendi aralarında da bölünür cogalirlar
Kaç embriyo oluştu peki maşallah bu aradaBen ilk adet oldugumda ultrasonda 6 7 folikul vardı bunlar opuda toplanabilir denilmişti opu günü 12 tane toplandı diğerleri arkadan gelenlerdi onlarda büyüdü
Ne kadar bekleyeceksiniz 2 adet geçmesi gerek diye biliyorum.teşekkür ederimbenım donduruldu canım çok şükür, transfer hazırlığındayım suan da
Ayy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBen iğnelerin 7. Gunundeyim yarın kontrolüm var. Muhtemelen haziranın ilk haftasının ortalarin da opu olacak gibi duruyor. Çok heyecanli bir süreç. Özel de yaptırıyorum ben Devlet karşılamadıgi icin. Şimdilik güzel gidiyor Allahin izniyle de vuslata erecegim erecegiz inşallah.
benden az yumurta alındığı için beklemeye gerek görülmedi ilk reglim ile başladık. sanırım fazla yumurta alındığında rahmi dinlendirmeye ihityaç duyuluyor.Ne kadar bekleyeceksiniz 2 adet geçmesi gerek diye biliyorum.
Yaa teşekkür ederim inşallah güzel ilerler daha embriyo aşamasına gelemedik dün toplamam yapıldı 11 inin dollendiginin bilgisini aldık 5.gun beklenecekKaç embriyo oluştu peki maşallah bu arada
Amin canım hepimiz iyi niyetle güzel umutlarla başladık emeklerimiz boşa gitmesin inşBenim yatın tekrar kontrolüm var gonalf 900 f 2 kutu bitti 3 ye başladım 300 ünite yapıyorum günlük artı olarak cetrodite yapiyorum yunurtalarin catlamasini önlemek için. 10 yumurta saymisti geçen kontrol de en büyüğü 14 en küçüğü 6mm yumurtaların. Senkronize olmalarini sağlayacak cetrodite aynı zaman da. Bende yedek te embriyolarim kalsin istiyorum ileriki zamanlar da kullanmak için. Allah yardımcımız olsun
İnşallah herşey gönlünüzce olsun sonu güzel olur umarım. 6 aşılamayıda aynı yerde mi yaptırdınız?Kızlar herkese merhaba. 1 saat sonra ultrason kontrolüm var eğer kistim yoksa transfer hazırlığına başlıycam. 2 tane dondurulmuş embriyom var. 6 tane aşılama yaptırdım. 1 tanede aşılama iptalim var. Yani ilacları kullandım yumurta sayım çok olduğu icin aşılamayı iptal ettiler catlama iğnesi yaptık yinede. 7 tane başarısız işlemimiz oldu yani. Şimdi de ilk tüp bebek deneyimimi yaşıycam inşallah kistim yoksa herşey yolunda giderse
İnşallah hepsi 5.gune kaliteli ulaşırlar.Yaa teşekkür ederim inşallah güzel ilerler daha embriyo aşamasına gelemedik dün toplamam yapıldı 11 inin dollendiginin bilgisini aldık 5.gun beklenecek
Bana da sayı iyi gibi geldi valla kaliteli olsunlar tutunsunlar sayı önemli değil.Amin canım hepimiz iyi niyetle güzel umutlarla başladık emeklerimiz boşa gitmesin inşben çok tecrübeli değilim ama sayın güzel gibi geldi bana. yedekte olması hem de zihnen rahatlık sağlayacak bize hiç gerek kalmasa bile. güzel haberler almak güzel haberler vermek nasip olsun bize
İnşallahİnşallah hepsi 5.gune kaliteli ulaşırlar.
Tokattayim ben takibimi burada Prof.Fazli Demirturk hoca yapıyor. Opu ise Samsun Medicalparķ Prof. Tayfun Alper hoca yapacak. İkisi de koordineli çalışıyor her kontrol de kendisiyle de konferans yapılıyor. Suan görünen 10 yumurta canım.İnşallahsenin kaç folikul var hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?
Süreciniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanırTokattayim ben takibimi burada Prof.Fazli Demirturk hoca yapıyor. Opu ise Samsun Medicalparķ Prof. Tayfun Alper hoca yapacak. İkisi de koordineli çalışıyor her kontrol de kendisiyle de konferans yapılıyor. Suan görünen 10 yumurta canım.
Transfer için hangi ilaçlara başlattı peki iğne var mı içinde yinemerhabalar, bana ilk regli ile başlayacaklar mayısın 9 u gibi opu oldum dondurdular, regl olunca ilaçlara başladık pazartesi kan ve rahim durumuna göre devam edeceğiz.
Yumurta toplamadan önce mi? O zaten ne kadar yüksek çıksa o kadar güzel yumurta var demekTeşekkür ederim peki e2 hormonum çok yüksek geldi sonuç doktor randevusundan sonra çıktı 3200 lerde neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir
Bu kadar yumurta sayısı ile zaten taze transfer yapılmazSolda 3 4 sağda 8-9 gibi demişti sanırım
14 yumurta görünüyordu 17 yumurta toplandı bende ama sonradan eklenenler zaten kist olmasın diye alınan yumurtalar. Büyümedikleri için döllenme yetenekleri olmuyorOpu olan hanimlar ultrasonda görünen sayıyla toplama esnasında ki sayı arasin da artı eksi fark görenler oldu mu ? Bazen daha fazla toplama olduğu söyleniyor merak ediyorum