-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.461
Dualarimizla seninle, iyi dusun heppYeniden tedaviye başladım yarın taze transfer olacağım hayırlısıyla dua bekliyorum sizden
inşallah güzel şeylerden dolayıdır :)Kizlar Gunaydın, inanilmaz bir bel agrim ve bulantım var, ates de basiyor bu sabah. Hayır olsun insAllah.
baya internetten okudum bütün doktorlar tutunmanın transferden 5. gün itibariyle basladıgı yazıyor7. gün itibariyle de hcg salgılanıyormus kanda. o sebeple senin daha erken olmuş test günü bi daha dene inşallah tutarMerhaba aynı benim gibisin bnm transfer hariç 6.günüm bnm de 5. Gün embriyo ve erken de negatif çıktı test günü 21 i ama dayanamadım yaptım
Cok erken bence negatif cikmasi normal kendinizi hic uzmeyinMerhaba aynı benim gibisin bnm transfer hariç 6.günüm bnm de 5. Gün embriyo ve erken de negatif çıktı test günü 21 i ama dayanamadım yaptım
Aminnn InsAllahhhinşallah güzel şeylerden dolayıdır :)
Bence erken daha anca kan ttesti yaptirsaniz gorebilirsiniz bugun yeni yeni salgilaniyordur hgcHerkese merhaba dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün transfer harç 7.günüm erken gebelik testinde negatif çıktı kanda pozitif olma ihtimali yok değil mi ? Normalde kan verme günüm 18 Haziran erken mi sizce bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Öyle mi diyorsunuz ben negatifse negatiftir diye düşünüyorumBence erken daha anca kan ttesti yaptirsaniz gorebilirsiniz bugun yeni yeni salgilaniyordur hgc
erken değil mi test yapmak içinHerkese merhaba
8 Haziran da 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum
Bir kaç gündür test yapiyorum ama hep silik.
Daha önce de kimyasal geçirmiştim
Yine öyle mi sizce bakar mısınız çok korkuyorum
Erken de durulmuyor kierken değil mi test yapmak için
valla çok iyi anlıyorum ben aklımdan geçirmemeye çalışıyorum :)Erken de durulmuyor ki
Fotoğrafa baktınız mı ne diyorsunuz benim durumum nedirvalla çok iyi anlıyorum ben aklımdan geçirmemeye çalışıyorum :)
Selam canım arkadaşım 8.günde negatif görüp kanda 413 mü ne öyle bir degerle pozitifi gördü henüz erkenHerkese merhaba dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün transfer harç 7.günüm erken gebelik testinde negatif çıktı kanda pozitif olma ihtimali yok değil mi ? Normalde kan verme günüm 18 Haziran erken mi sizce bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Benim hiç belirtim yok canım arama olmayabilirHic belirtisi olmayan varmı belirtileriniz kaçıncı gun basladi kizlar
Gerçekten miii benim hiç umudum yoktu şu an bu mesajınızSelam canım arkadaşım 8.günde negatif görüp kanda 413 mü ne öyle bir degerle pozitifi gördü henüz erken
Kacinci günündesin kuzumBenim hiç belirtim yok canım arama olmayabilir
Gününü beklemelisin benceGerçekten miii benim hiç umudum yoktu şu an bu mesajınızgidip kan vermelimiyim
4 sen canım?Gününü beklemelisin bence