- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.481
Baktım ama bşey çıkaramadım dediğin gibi birinde hafif silik gibi duruyor biraz daha bekle :)Fotoğrafa baktınız mı ne diyorsunuz benim durumum nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım ama bşey çıkaramadım dediğin gibi birinde hafif silik gibi duruyor biraz daha bekle :)Fotoğrafa baktınız mı ne diyorsunuz benim durumum nedir
benim bugün 5. gün hafif bi sancı gibi olıyor başka da bişey yokHic belirtisi olmayan varmı belirtileriniz kaçıncı gun basladi kizlar
Hayirlara vesile olsun insallah canımbenim bugün 5. gün hafif bi sancı gibi olıyor başka da bişey yok
Kahve falı gibi yorumluyoruzBaktım ama bşey çıkaramadım dediğin gibi birinde hafif silik gibi duruyor biraz daha bekle :)
:)))Kahve falı gibi yorumluyoruz
Düştüğümüz hallere bak
Benim ismim de MelikeGerçekten miii benim hiç umudum yoktu şu an bu mesajınız gidip kan vermelimiyim
Aynı gün transfer olmuşuzBende 8 Haziran ve donmuş transfer
Bu sabah ilk test yaptım erken gebelik negatif çıktı
Aslında günü beklemek en iyisi ama insan merak ediyor
Birde belim ve karnım ağrıyor adet olacak zaman ki gibi
inşallah olurrrrKahve falı gibi yorumluyoruz
Düştüğümüz hallere bak
Sen ne zaman transfer oldun dimplessinşallah olurrrr
benim 9 haziran transfer oldu bugun 5. günüm :)Sen ne zaman transfer oldun dimpless
Aaa önlü arkaliyizbenim 9 haziran transfer oldu bugun 5. günüm :)
Bana da 20 si yap dedi ama çok uzak ya 20 siAyın 21 i test günü
inşallahhhhh :) çok istiyorum artık inşallah güzrl haberler veririz birbirimize :)Aaa önlü arkaliyiz
İnsallah güzel haberler alırız
Tek mi çift mi embriyoinşallahhhhh :) çok istiyorum artık inşallah güzrl haberler veririz birbirimize :)
tek 5. gün embriyosu 2 tane de dondurduk senin ?Tek mi çift mi embriyo
Aynen benimde öyletek 5. gün embriyosu 2 tane de dondurduk senin ?
Bence cok erken strese hic girmeyin.Öyle mi diyorsunuz ben negatifse negatiftir diye düşünüyorum
özelden yaz bana haberleşelim :)Aynen benimde öyle
Ay hadi insallah