- 13 Aralık 2023
- 696
- 473
- 31
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
tesekkür ediyorum:)) çok sevindim bu yıl en güzel hediyen olsunbana da cumartesi yüksek ihtimal opu dedi taze transfer uygun gibi duruyor dedi değerlerim sorunsuz ilerliyor yumurtalar da büyüyor. opu kaç gün sonra transfer işlemi oluyor ilk denememiz olduğu için çok bilgim yok
Canım Reglin 3. Günü ilaçlara başlanıyor. 18-20 Şi arası transfer oluyir. Bu 15-17 günde doktor kontrolleri oluyor ilaçlar kontrollerdeKızlar iyi pazarlar size bir şey soracağım. Transfer öncesi rahim hazırlığı nasıl yapılıyor ne zamanlarda oluyor bir de ilaç kullanılıyor galiba. Daha o aşamaya zamanım var diye doktora henüz sormadım ama merak ettim. Bilen varsa bana biraz akıl verebilir mi
Canım benim reglim bayrama gelecek sanırım.Merhaba herkese. Tedavisi bayrama denk gelen var mı? opu, transfer bayrama denk gelse nasıl oluyor? Drunuz izinli olacak mı?
Doktorum taze transfer gibi görünüyor dedi değerler güzel ilerliyor dedi çarşamba tekrar kontrol çağırdı bakalım ne diyecektesekkür ediyorumsizinde kolaylıkla sağlıkla ilersin. Benim 2. Transferim olucak genetiğe göndermiştik 1 ay sürdü gelmesi sonrası rahim hazırlığı ve transfer olmuştu. Sizin tazemi olucak dondurulmuş
Canım transfere hazırlıklar yumurta toplama kadar pahalı değil. Doktorun ne verdiğine de bağlı ama bendekinincogunu devlet karşılamıştı.İyi akşamlar hanımlar bizde bayramda ilaçlara başlayacağız inşallah benim ilk denemem olacak inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur
Kızlar ilaçlar ne kadar tutar doktorum net bişey demedi henüz bayramda adetim ortalama ne olur sizce
İlaçlar hariç herşey 100 bin tutuyor geriye bir tek ilaçların maliyeti kaldı bakalım. Raporunuz mu vardıCanım transfere hazırlıklar yumurta toplama kadar pahalı değil. Doktorun ne verdiğine de bağlı ama bendekinincogunu devlet karşılamıştı.
Hayırlısı kuzumDoktorum taze transfer gibi görünüyor dedi değerler güzel ilerliyor dedi çarşamba tekrar kontrol çağırdı bakalım ne diyecek
Dinlendirmeli ise 2 adet geçmesini beklerlerTransfere hazırlıkta hangi ilaclari veriyorlar daha ilac verilmedi bana rahim dinlendirme dediler sadece sizce ne zaman çağırır ve ilaç başlatırlar .7 gun oldu yumurta toplama yapilali
1. Adet donemi yumurta toplamadan hemen sonra geldi . 2 adet bizi ara demediler .Kendileri mi arar acabaDinlendirmeli ise 2 adet geçmesini beklerler
Sizde numarası yokmu doktorunuzun genelde bilgi verirler ama size niye vermemişler ki1. Adet donemi yumurta toplamadan hemen sonra geldi . 2 adet bizi ara demediler .Kendileri mi arar acaba
Vajinal muayene bende travma yarattı ondan korkuyorum diye doktora sormadım hemen çağırır diye korktum .temmuz ayı demişti sadece net bi tarih verilmedi ondan kendi mi arayacak acabaSizde numarası yokmu doktorunuzun genelde bilgi verirler ama size niye vermemişler ki
temmuz ayında sen adet olunca ara onları 1 gün o sırada rahim dinlenicek adet görüceksin yemene içmene dikat et ne zaman gidicegin birazda senin elinde ben ramazandan sonra gel dedi adet oldum gitim şu an tranferin 3 günündeyimVajinal muayene bende travma yarattı ondan korkuyorum diye doktora sormadım hemen çağırır diye korktum .temmuz ayı demişti sadece net bi tarih verilmedi ondan kendi mi arayacak acaba
Vajinal muayene de zorlandiniz mi sizde benim hiç çocuğum yok hiç dogum yapmadığım için vajinal ultrason canımı çok acitiyortemmuz ayında sen adet olunca ara onları 1 gün o sırada rahim dinlenicek adet görüceksin yemene içmene dikat et ne zaman gidicegin birazda senin elinde ben ramazandan sonra gel dedi adet oldum gitim şu an tranferin 3 günündeyim
Bende ilk zamanlar zorlanıyodum çok ta utanıyodum ilk muaynem 18 yaşında oldu şimdi 24 yaşımdayım o zamandar beri tedaviler görüyorum kürtaj oldum bir kere kadınlık zor gerçekten ama insan alışıyo ben alıştım mallesefVajinal muayene de zorlandiniz mi sizde benim hiç çocuğum yok hiç dogum yapmadığım için vajinal ultrason canımı çok acitiyor