-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Merhaba Güzel Anne Adayları
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz. Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam. beraber bu sayfada sorularımızı, aklımıza takılanları , heyecanımızı, mutluluğumuzu, üzüntümüzü(inşallah olmaz) paylaşalım. Ne ders
Merhabalar bende Haziran ayi başı gibi tahminimce transfer olucam ,şu an iğne kullanıyorum ,ikinci tüp bebek serüvenim olacak ,Rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çevirmesin. Rabbim her şeyin en hayırlısı neyse onu nasip etsin evladında hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallahMerhaba Güzel Anne Adayları
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz. Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam. beraber bu sayfada sorularımızı, aklımıza takılanları , heyecanımızı, mutluluğumuzu, üzüntümüzü(inşallah olmaz) paylaşalım. Ne dersiniz:)
Amin canım. Dondurulmuş var mıydı ?Merhabalar bende Haziran ayi başı gibi tahminimce transfer olucam ,şu an iğne kullanıyorum ,ikinci tüp bebek serüvenim olacak ,Rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çevirmesin. Rabbim her şeyin en hayırlısı neyse onu nasip etsin evladında hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah
Ne zaman başlık açılacak diye bekliyordumMerhaba Güzel Anne Adayları
Haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam. beraber bu sayfada sorularımızı, aklımıza takılanları , heyecanımızı, mutluluğumuzu, üzüntümüzü(inşallah olmaz) paylaşalım. Ne dersiniz:)
Merhaba , evet araştırmadan geçmiyor bende yeni sayılırımBu topigin açılmasını bekliyordum. Sohbet etmeden zaman geçmiyor
Benimde geçen adette 4.5 cm kist vardı bu ay yok olmuş başladık tedaviye. Hiç takma bende korkmuştum çünkü çikolata kisti ameliyatı da olmuştum büyür diye ama bir sonraki ay 4.5 cmlik kist kayboldu.4 cm idi canım baskılayıcı dedikleri cylo prognova diye bı ilaca başladım bı sonraki adette başlıycam hayırlısı ile
Benim de sol da ilk kontrol da 6-7 saydı bu gittiğimde diğer doktor gördü oda 3 saydı sağda 8 - 9 saydıBugün 5. Günümdü benimde sol yumurtalık 11mm sağda malesef daha önce kist ameliyatı olduğum için bir gelişme olmamış soldan 4-5 tane toplarım ded inş bakalım
Benimde bu hafta içerisinde yumurta toplama işlemim haziran adetin sonra transfer okur diye düşünüyorumMerhaba Güzel Anne Adayları
Canım Reglin 3. Günü ilaçlara başlanıyor. 18-20 Şi arası transfer oluyir. Bu 15-17 günde doktor kontrolleri oluyor ilaçlar kontrollerde değişiyor duruma göreKızlar iyi pazarlar size bir şey soracağım. Transfer öncesi rahim hazırlığı nasıl yapılıyor ne zamanlarda oluyor bir de ilaç kullanılıyor galiba. Daha o aşamaya zamanım var diye doktora henüz sormadım ama merak ettim. Bilen varsa bana biraz akıl verebilir mi
Cok sagol canim. Hayirlisiyla embriyolar olussun doktora nasil ilerlicez diye ayrintili soracagim. Daha ortada fol fos yokken sormak istemedimCanım Reglin 3. Günü ilaçlara başlanıyor. 18-20 Şi arası transfer oluyir. Bu 15-17 günde doktor kontrolleri oluyor ilaçlar kontrollerde değişiyor duruma göre
Herşey gönlünce olsun kuzum rabbim kolaylıkla nasip eylesinSelam kızlar.Mayıs ayına yazmıştım ama sanırım Hazirancılar benim için daha uygun8. Tüp bebek denemem için tekrar yola koyuldum. Şu zamana kadar hamile kalmamda hiç problem yaşamadım. Ama hrpsini kaybettim.Sonradan anladık ki benim embriyolar hep sorunlu. 3 ay önce kürtaj olmuştum.Şimdi havuz yöntemiyle toplayıp genetiğe göndereceğiz. Görünen o ki 3 ya da 4 yumurtam var.Büyütmeye çalışıuoruz.Umarım o altın yumurta ile bu sefer tanışırız Herkese kolaylıklar. Atrtık tüp bebek uzmanı oldum derken yeni yeni şeyler çıkıyor.Bu seferki sorunum yüksek FSH ☺ hayırlısı…
Amin hepimizinHerşey gönlünce olsun kuzum rabbim kolaylıkla nasip eylesin
:)) çok sevindim bu yıl en güzel hediyen olsunKızlar bugün kontrolüm vardı tekrar. Kesinleşti 3 haziran transferim olucak 2 haziranda doğum günüm nasıl en güzel hediyemi alıp geliceğim insallah çok heyacanlıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün