2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

İlaclarla genel sıkıntım var zaten ama mecbur kullanicam iste

Bende geceleri uyuyorum sadece bacak ağrım çok oldu bir iki gün doktor magnezyum verdi onu içiyorum eşime masaj yaptırıyorum 3 kilo aldim bu süreçte, karnım daha yeni yeni belli oldu 23+5te
Aynı haftadayiz bu arada bende +2 kilo aldim seninle herseyimiz ayni gidiyor neredeyse zaten transfer gunumuzde ayniydi degil mi detayli ultrason ve tetenoz yaptirdin mi

Aynı haftadayiz bu arada bende +2 kilo aldim seninle herseyimiz ayni gidiyor neredeyse zaten transfer gunumuzde ayniydi degil mi detayli ultrason ve tetenoz yaptirdin mi
Ay evet aynı olması lazım detaylı ultrason yaptırdım 2 gün önce şükür bir sıkıntı çıkmadı, tetenoz henüz yaptırmadım 2017-19 civari yaptırmışım o yüzden 30. Haftaya kadar yolu var dedi, aşı gelmiyormuş ama kendim alırsam bu aralar gidip yaptıracağım

İyi çok şükür maşallah bende detayliyi 20+5te yaptırmıştım şükür bi sikinti cikmadi minigimin yüzünü de gördüm tetenozu da korka korka yaptirdim cok agrisi oluyor vs dediler cevremden eve geldim buz koydum uzerine yarım saate yakin sonrasinda hic agrim falan olmadi oylelikle atlattim onuda

ay evet ben de gördüm yüzünü, ilginç bir duyguymuş

Kızlar salı günü öylesine idrar tahlili ve kültürü vermiştim streptococcus agalactiae çıkmış doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi ilaç verdi 1 hafta kullanıcam. Yani bir şikayetim de yoktu. İdrar tahlilim temiz ama kültürüm bu şekilde garip geldi bana. Siz rutin idrar kültürü veriyor musunuz?

Ayy hic sorma bende idrar yolu enfeksiyonundan biktim hicbirsey yokken bir anda cikiveriyor ortaya ne illet birseymis ya

Kızlar tırnaklarım böyle olmuş bu vitamin eksikliği mi hamilelikte normal mi ?
O daha kırmızı olan üç kısmı diğer beyaz alana göre daha bombeli olmuş

Eklentiler

• E7CF1C9D-43E7-46D5-9153-EE5F56C0983D.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 21
Çooook pahalı tüp bebek. Kaça yaptırdınız nerde yaptırdınız. İlaçlarla beraber aşağı yuksrı maliyeti nedir. Üç ay süren bi yolculuk mu bilgilendirecek var mı

Cnm kültürde mi çıkıyor senin yoksa idrar tahlilinde mi?ilaç kullanmıyor musun?
İlk İdrar kulturumde cikmisti antibiyotik kullandım geçti hemen . Simdi de idrar tahlilimde cikti ama ilaca gerek yok fazla yuksek değil dedi dr su icmeye calisiyorum bol bol .

benim de iki kere idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir kere kanda bir kere idrarda. ilkinde tek bir gece suda erimeli ilaç verdi, ikincisinde antibiyotik verdi kullandım. şimdi tekrar gitsem belki tekrar çıkacak, gebelikte çok yaşanıyormuş öyle dediler

Bende streptecoccus agalactiae die bir bakteri çıktı idrar kültüründe largopen kullanıyorum

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hangi bölgede hissediyorsunuz? Ben göbek deliğimin baya aşağısında hissediyorum normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…