2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Teşekkürler sen nasılsın. 24+6 günlük oldum çok şükür ben hareketlerini daha net hissediyorum bebeğimin yolun yarısına geldik sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
İyiyim bende, 23+5 oldum. Artık ben de net hissediyorum hareketlerini çok değişik bir duyguymuş. Amin inşallahh

Ben 14+1 Zaman çabuk gecıyor bu haftalarda sanki ikili test sonucum temiz çıktı çok şükür. Onun dışında mide bulantım geçti. Sabahları aşırı aç uyanıyorum 1 haftadır . Kilo almadım henüz.
Cinsiyeti öğrendik . Oğluşum olacakmış
Oysa hep kız hissetmiştim sağlıkla gelsin.
Magnezyum kullanmaya başladım kramplarım oluyordu ayağımda özellikle onu rahatlattı. Onun dışında sabah akşam fitil olarak Progestan kullanıyorum

Bende bugün 24+3 oldum. Her şey yolunda çok şükür inşallah böyle devam edip bebislerimize sağ salim kavuşuruz. Bende sadece bel ve sırt ağrısı çekiyorum biraz iş yaptığım zaman. Onun dışında maşallah diyeyim bu aralar kendimi iyi hissediyorum. O yüzden gün içinde süpürge hariç diğer hafif işlerimi yapıyorum. Geceleride deliksiz uyuyorum kızlar. Yani benim gibi olan var mı. Gece uyuyamıyorum diyenler var bende henüz öyle bir sıkıntı yok çok şükür.

Sağlıkla kucağınıza alın, süpürgeyi doktorunuz mu yapma dedi. Bana da dedi ilk haftadan beridir ama olduğum yerde ailemden kimse yok mecbur yapıyorum ben

Bende geceleri uyuyorum sadece bacak ağrım çok oldu bir iki gün doktor magnezyum verdi onu içiyorum eşime masaj yaptırıyorum 3 kilo aldim bu süreçte, karnım daha yeni yeni belli oldu 23+5te

Sağlıkla kucağınıza alın, süpürgeyi doktorunuz mu yapma dedi. Bana da dedi ilk haftadan beridir ama olduğum yerde ailemden kimse yok mecbur yapıyorum ben
Aminn inşallah. İlk zamanlar doktorum ağır kaldırma, bir yere elini uzatma ve bol bol dinlen demisti. Ama baştan beri biz hep korktuk 7 sene sonra 3. tüp bebek denemesinde tutunca o yüzden riske atacak bir hareket yapmak istemedim. Süpürgeyi sagolsun hep eşim yaptı. Zaten robotta var. O yüzden ben kalkismadim hiç o ise. Şimdi şimdi köşeleri filan robotun almadığı yerleri alıyorum kendim. Benim de pek yardımcım yok bir tek eşim vardı yanımda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendinizi çok yormayın yapabildiğiniz kadar olsun. Sizden ve bebeginizden önemli değil hiç bisey.

Bende geceleri uyuyorum sadece bacak ağrım çok oldu bir iki gün doktor magnezyum verdi onu içiyorum eşime masaj yaptırıyorum 3 kilo aldim bu süreçte, karnım daha yeni yeni belli oldu 23+5te
Ne güzel Az kilo almışsın. Ben şimdiye kadar 6 bucuk kilo aldım. Doktorum ideal dedi ama yine de dikkat etmekte fayda var

Ne güzel Az kilo almışsın. Ben şimdiye kadar 6 bucuk kilo aldım. Doktorum ideal dedi ama yine de dikkat etmekte fayda var
Bünyeyle alakalı sanırım aslında yeme içmeme çok dikkat etmiyorum ama alsakta almasakta bunca yıl bekledik hiç önemli değill

Kızlarr bi sorum olacak dr demir ilaci yazmisti bana ama ben asla onu icemiyorum asiri buyuk kocaman zaten tup bebek surecinde ilac icmekten tiksindim zorlamaya calisiyorum ama olmuyor geri cikiyor .. ve demirim düşmüş. Doktoruma soyluyorum 2 gunde birde olsa icin diyor ama icemiyorummmm demir ilacı kullananlar kapsül boyutu kucuk olan varsa yazabilirmi hangi ilaci kullanıyorsunuz?

Benim kullandığım gynoferon. Öyle çok büyük değil ama ben zorlanmiyorum. Daha büyük bir ilacım var onu ilk başlarda içerken midem bulaniyordu boğazımdan zor geçiyordu ama onu da zorlanmadan içiyorum artık.

Canım ben femifer c kullanıyorum öyle büyük değil bir bak istersen ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…