2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Benim kullandığım gynoferon. Öyle çok büyük değil ama ben zorlanmiyorum. Daha büyük bir ilacım var onu ilk başlarda içerken midem bulaniyordu boğazımdan zor geçiyordu ama onu da zorlanmadan içiyorum artık.
İlaclarla genel sıkıntım var zaten 😏 ama mecbur kullanicam iste

Bende geceleri uyuyorum sadece bacak ağrım çok oldu bir iki gün doktor magnezyum verdi onu içiyorum eşime masaj yaptırıyorum🥹 3 kilo aldim bu süreçte, karnım daha yeni yeni belli oldu 23+5te
Aynı haftadayiz bu arada 😊 bende +2 kilo aldim seninle herseyimiz ayni gidiyor neredeyse 😃 🤰 zaten transfer gunumuzde ayniydi degil mi 😊 detayli ultrason ve tetenoz yaptirdin mi 🥰

Aynı haftadayiz bu arada 😊 bende +2 kilo aldim seninle herseyimiz ayni gidiyor neredeyse 😃 🤰 zaten transfer gunumuzde ayniydi degil mi 😊 detayli ultrason ve tetenoz yaptirdin mi 🥰
Ay evet aynı olması lazım☺️ detaylı ultrason yaptırdım 2 gün önce şükür bir sıkıntı çıkmadı, tetenoz henüz yaptırmadım 2017-19 civari yaptırmışım o yüzden 30. Haftaya kadar yolu var dedi, aşı gelmiyormuş ama kendim alırsam bu aralar gidip yaptıracağım☺️

X